- 31 Ekim 2013
- 5.504
- 10.051
- 498
Size geldiğinde ilk gün haricinde neden çayı tatlısı vs full yapıyorsunuz ki. İlk gün özen gösterin sonra eve ne pişiriyorsanıx o olsun.Merhabalar
4 aylık evliyim. Uzak yerlerden gelin geldim. esimin ailesine 1.5 saat uzakliktayiz. Bize 4 kez gelip her defasında 3 gün kaldilar. Ne yemeğe yardim ediyor ne bulasıga. kayınvalidem ne de bir bardak suyu kaldırıyor. Halbuki yaşı genç.çok yoruluyorum kahvaltısı,yemegi, çayı, kahvesi, tatlısı derken.Ama ben onun evine 1 kez gittim gidecek olduğumda sen bilirsin ama deyip bahane sunuyor. Gittiğimde de oğlum bunu sever deyip dışardan yemek söyledi. Gidesim gelmiyor. Kendisi yeni gelin gibi geziyor ben ise hizmetçi oldum ilgi alakaları zaten sıfır bana. Eşimle tartısıp duruyoruz. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ver yiyeyim ört yatayım modunda geziyor hep.
Yöre ile ilgili mi bilmem ama benimki ediyor yıllardırYeni geline kaynanası hizmet mi edermiş?
O hangi yöre bilsem oraya gelin giderdim
Benm kp önüne ne koysan yiyo keşke o da benm yemekleri beğenmeseYöre ile ilgili mi bilmem ama benimki ediyor yıllardır. Bir iki yemek yaptım kp yemedi, şimdi geleceklerinde arıyorlar hiç yemek yapma biz gelirken hamur işi getiririz çay koy yeterli diyorlar. Yatılı geleceklerse de yemeği kv yapar kp 35 yıllık karısının yemeğini bile beğenmez bazen.
16 yıllık evliyim kv mutfagımın eşigine basmaz
bende ona gittiğimde amerikan mutfak ama bende hiç yemek bulaşık falan yıkamam ,
kahve yaparım fincanları lavaboya koyarım çay demlerim bardakları koyarım asla yıkamam ,
( şimdi hanımlar ne kadar ayıp demesinler açıklama yapayım ) ilk evlendğim aylarda sen ne biçim bulaşık yıkıyorsun böyle dedi ,
günden beri 14, yılda birkere yıkadım , birdahada yıkamadım 28 yılda kısmet
Buna hizmet gözüyle bakmayın o zaman. Ayni evde 3 gün de olsa kalınıyorsa yemek ortak temizlik ortaktır. Benim kv temizliğe vs pek yardim etmez ama yemekleri salatayı tatliyi vs kendisi yapar. Bu biraz da insanlıkla alakaliYeni geline kaynanası hizmet mi edermiş?
O hangi yöre bilsem oraya gelin giderdim
ah be bende ilk evlendiğimde misafirler varken bardak kırdim o günden sonra bulaşık yıkarttırmıyor16 yıllık evliyim kv mutfagımın eşigine basmaz
bende ona gittiğimde amerikan mutfak ama bende hiç yemek bulaşık falan yıkamam ,
kahve yaparım fincanları lavaboya koyarım çay demlerim bardakları koyarım asla yıkamam ,
( şimdi hanımlar ne kadar ayıp demesinler açıklama yapayım ) ilk evlendğim aylarda sen ne biçim bulaşık yıkıyorsun böyle dedi ,
günden beri 14, yılda birkere yıkadım , birdahada yıkamadım 28 yılda kısmet
Benimki işin şakaso zatenYöre ile ilgili mi bilmem ama benimki ediyor yıllardır. Bir iki yemek yaptım kp yemedi, şimdi geleceklerinde arıyorlar hiç yemek yapma biz gelirken hamur işi getiririz çay koy yeterli diyorlar. Yatılı geleceklerse de yemeği kv yapar kp 35 yıllık karısının yemeğini bile beğenmez bazen.
Buraya da tekrar yazayım.Buna hizmet gözüyle bakmayın o zaman. Ayni evde 3 gün de olsa kalınıyorsa yemek ortak temizlik ortaktır. Benim kv temizliğe vs pek yardim etmez ama yemekleri salatayı tatliyi vs kendisi yapar. Bu biraz da insanlıkla alakali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?