- 29 Ağustos 2014
- 5.614
- 17.960
- 448
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de tam tersi kv nin mutfaga girmesini sevmiyorum.16 yıllık evliyim kv mutfagımın eşigine basmaz
bende ona gittiğimde amerikan mutfak ama bende hiç yemek bulaşık falan yıkamam ,
kahve yaparım fincanları lavaboya koyarım çay demlerim bardakları koyarım asla yıkamam ,
( şimdi hanımlar ne kadar ayıp demesinler açıklama yapayım ) ilk evlendğim aylarda sen ne biçim bulaşık yıkıyorsun böyle dedi ,
günden beri 14, yılda birkere yıkadım , birdahada yıkamadım 28 yılda kısmet![]()
Ben olsam ben de duramam ama işte yapmıyorsa diyecek bir şey yok yapısında yok demekHaklısınız çok değil ama insan bir sofrayı kurmaya bardağı toplamaya yardım etmezmi..kızda çamaşırını yikasin ütümu yapsın demiyordur..ay ben hayatta duramam o yemek yapıyorsa ben salata yaparım sofrayı kurarım çayı koyarım karşı tarafa eziyet etmek gibi birşey bu ..
hiç yapmasaydin tuğçeBiz evlendik 12 saat uzağa yerleştik . 1 ay sonra Kv eşimi aramış ki size geleceğim diye bende annemi aradım sende gel zorla annemi de getirttimeşim öyle çok göreve gidiyordu ki 20 gün evde olmuyordu ben hep yanlız . Sonra biz izne gittik filan onların evinde herşeyi yapıyordum yemek temizlik filan . Hamile kaldım Kv dedi ki artık doğumdan sonra her ay sizdeyim . 2 aylıktı bebek Kv kp geldiler Kv zaten doğumda vardı gitti geri geldi filan . Valla yine 3 öğün ve ara öğünler çay kahve kek vs ağırladım . Otel gibi oluyor bizim ev resmen
1 bardağı sağdan alıp sola koydurmam sonra biz gittik yine onların evinde yaptım akşam çaylar pasta kek kuruyemiş . Kp dedi ki söyletmeden geliyor herşey annene 40 kere söylemem lazım bi çay getirmesi için dedi . Kv de bak seni çok sevdim şimdidiyor bana hep buradan kal gitme diyor hizmette sınır yok ya
o gittiğimizde arkamdan dedikodu yaptıklarını yakaladım olay çıkarttım küs döndüm . 1 ay sonra geri geldiler oğlum diş çıkarıyordu sabaha kadar hiç uyumuyorduk 3 gün kaldılar yine 3 öğün ara öğünler vs yaptım çok zordu
Oğlum kimseye gitmedi tek elimde bebek diğer elimle bulaşık makinası kaldırdım filan bittim resmen . Ama sırf ağızlarına laf vermemek için herşeyi yaptım eskisi gibi . Tayin yazacağız eşime dedim ki asla yakın bi şehire gitmem ben öyle canım sıkıldı gideyim diyemesin kimse
benim ablam da cok ezildi kv ye. sonra eltisi girince aileye hep emir verdi. eltisi kullandi kv yi. siz de emir verin. mutfakta yemek yapilacaksa "anne şu yemegi yapar misin" tarzinda.Merhabalar
4 aylık evliyim. Uzak yerlerden gelin geldim. esimin ailesine 1.5 saat uzakliktayiz. Bize 4 kez gelip her defasında 3 gün kaldilar. Ne yemeğe yardim ediyor ne bulasıga. kayınvalidem ne de bir bardak suyu kaldırıyor. Halbuki yaşı genç.çok yoruluyorum kahvaltısı,yemegi, çayı, kahvesi, tatlısı derken.Ama ben onun evine 1 kez gittim gidecek olduğumda sen bilirsin ama deyip bahane sunuyor. Gittiğimde de oğlum bunu sever deyip dışardan yemek söyledi. Gidesim gelmiyor. Kendisi yeni gelin gibi geziyor ben ise hizmetçi oldum ilgi alakaları zaten sıfır bana. Eşimle tartısıp duruyoruz. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ver yiyeyim ört yatayım modunda geziyor hep.
Hay allahım yaa 4 aylık evlilikte 4 kez size gelminmiş ve 3 gün kalınmış, sizin ona gitmenize fırsat bile vermemiş, iyi 1 kere gidebilmişsiniz, o da düğün sonrası el öpmeyedir kesin, yazık yaa.Ama ben onun evine 1 kez gittim gidecek olduğumda sen bilirsin ama deyip bahane sunuyor.
Yazini görünce farkettim.benim karsi komsumun da haftasonu gelinleri torunlari gelir 3 aile ic ice gecirirler haftasonunu halbuki koronadan 2 hafta karantinada da kaldilar yok yok anlamiyor bazisiBu kayınvalideler de evini karıştırmak istemiyorum ayağına yan gelip yatıyorlar valla. Ellerini bir şeye sürmüyorlar. Allah yardımcınız olsun. Hafta sonu yasaklarından dolayı millet gittiği yerde 3 gün kalıyor. Arada siz de gidip onda kalın bari hep o gelmesin.
Oğlum üzerime yapıştı resmen babaya gidince 3 kişi bi çocuğu oyalayamadılar migi çok kötüydü sürekli ağladı sürekli mızırtı başım şişti uykusuzdum zaten . Yapmak zorundaydımhiç yapmasaydin tuğçebabaya verseydin uzaga gitsen bile ayni olacak kalacsk degişen bir durum yok.
Cok hastayim de yat kenara hatta acile bile gitMerhabalar
4 aylık evliyim. Uzak yerlerden gelin geldim. esimin ailesine 1.5 saat uzakliktayiz. Bize 4 kez gelip her defasında 3 gün kaldilar. Ne yemeğe yardim ediyor ne bulasıga. kayınvalidem ne de bir bardak suyu kaldırıyor. Halbuki yaşı genç.çok yoruluyorum kahvaltısı,yemegi, çayı, kahvesi, tatlısı derken.Ama ben onun evine 1 kez gittim gidecek olduğumda sen bilirsin ama deyip bahane sunuyor. Gittiğimde de oğlum bunu sever deyip dışardan yemek söyledi. Gidesim gelmiyor. Kendisi yeni gelin gibi geziyor ben ise hizmetçi oldum ilgi alakaları zaten sıfır bana. Eşimle tartısıp duruyoruz. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ver yiyeyim ört yatayım modunda geziyor hep.
Kahvaltı yemek çay kahve tatlı,Merhabalar