kayinvalidem napmaya calisiyor

Sana yazık değil mi çocuk olsun diye tedavi oluyorsun oğlu hizmetçi tutsun benim kv de tedavimde sırtıma kurban Eti yükledi kaç kat aşağı indir diye oğulları yatarken düşsem a kavimlergocu sakat yazık mı diyecekler kendini düşün

hayatta demezler hatta isten kacmak icin yapiyo bile derler oyle vicdansizlar iste

Kayınvalideniz klasik KK tipinde,Türk standartlarında bir kayınvalide. Ne yapmaya çalıştığıda belli,bildiğin kaynanalık yapıyorda ben sizin ne yapmaya çalıstığınızı anlamadım,eşiniz gitmeyelim diyor siz ısrarla gidelim diyorsunuz,gidiyorsunuz da. Gitmeyin olsun bitsin yani.

Ah bu kaynanalar kaynar kazana atmak lazım hepsi aynı gelini hizmetcisi saniyor kizinida prenses ne olursa olsun gitmezdim oğlu gitsin anasini görsün bir temizlikci tutup evinide temizletsinler kiziyla

aaynen oyle kizinin isi olunca hic hasta degil kosa kosa gider cocuguna bakar isini yapar kendi isini gorecek bi esek var nasilsa
Bizim kv ve kp hasta Allah uzun ömür versin ikisinede ben çok uzağım yakınken kv hasta olunca koşar halısınıda yıkardım camınıda silerdim ama benim kayınvalde kimseye yaptırmaz işini asla kadın ütüden bulaşığa hep koşturur ne bilim sizinkinin kafa bayağı elin kızını kullanayım olmuş akıllı ol iyi niyetlş değil gelsin kızı yapsın millettin vırvırını çekme bir süre konuşur susarlar canından kıymetli değil sağlığını bahane et

eşiniz annesının nasıl bırı oldugunu bılıyor,sizin yanınızda
ben olsam yerınızde hayatta gitmem

oglu gidelim dese de hemen surat bana asiliyo laf sokuluyo sonra bi bakiyorum sulale bana tavir almis

Sizin probleminizin olmasına sebep olan kişi kayınvalideniz ama olan problemi çözememenizin sebebi sizin başka insanları kendinizden üstün görüyor olmanız. Sülaledeki insanlara kendinizden çok değer veriyorsunuz. Kayınvalideniz de bunu bir şekilde hissedip bunu kendi istediklerini yaptırmak için kullanıyor olabilir.

Ben olsaydım ne hiçbir iş yapmaz, mümkün olduğunca az görüşür, görüştüğümde de hiçbir lafın altında kalmaz ya şakayla karışık ya da gayet ciddi hakkımı savunurdum. Aile içinde değer verdiğim insanlara meselenin iç yüzünü anlatırdım ve "ben bunları yaşarken bana bunlar yapılırken bana tavır alan olursa da beni kaybeder" tarzında davranırdım. Bu durumda tavır alan insan ya cahildir ya kötüdür. Bu tür insanlara neden değer veresiniz ki? Siz onları kaybetmezseniz, onlar sizi kaybeder. Siz onlardan daha değerlisiniz, onlar düşünsün.

ben sirf oglumu benden uzaklastirdin tribini cekmemek icin gidelim diyorum yoksa kadinin sesine bile tahammulum yok inan ki

aynen ya bundan sonra gozum acildi kimseye kullandirmayacam kendimi

bana soyledigi lafa cevap veremiyorum susup kaliyorum ben sustukca daha da ignelerini cikariyo bir turlu cesaret edipte agzimi acamiyorum

Lütfen ezdirmeyin kendinizi. Sizden onemli değil kimse. Umarım kısa zamanda güzel haberler alırız sizden

Ay cok sinir bozucu.Kim ne derse desin bir supurge dahi tutmam oyle kv ye.Yapsan da yaranamazsin en iyisi yapma bari kullandirtma kendini.Milleti de cok takma.Hem kalp hem seker hastasisin yazik degil mi canina..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…