kayinvalidem napmaya calisiyor

Blackangel95

Cehenneme Giden Yol Iyi Niyet Taslariyla Doselidir
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2015
940
2.106
113
mrb kizlar 2 sene 7 aylik evliyim 2 sene bittikten sonra cok sukur kendi evime ciktim kv bu sure icindede zaten hep sorundu esimle bas basa kalmaym diye elinden geleni yapardi simdide her hafta sonu orda kalmamizi istiyor onceden hr cuma giderdim cumartesu dip kose temizlik yapar ustune laf isitir sonra esim gelince donerdik ama cok yoruyo laf sokuyo hic dinlenip oturmama izin vermiyordu esim is yerinin arabasini aliyordu sonra vermemeye basladilar ve gidemedik uzak diye ama beni sucluyo kv yok evlat evlenene kadar ne olduysa oglum bana dusman oldu vs daha bir suru sacmalik oysa ogluna ben derim anneni bi ara gidelim falan diye esimde bana tutumunun farkinda ve gitmek istemiyo sacma sapan konusmalarinda da cevabi yapistiriyo annesine ve kv kac kez sahit oldu o senin annen boyle konusma ya da esim gidelm der ben onlarin yaninda yatiya kalalim derim istemesem bile gene de laf bana sokuluyo internetin faturasini biz oduyoruz ama gidince telefonu elime alsam kv sinirden dolaplari carpiyo laf sokuyo oturmaym diye elinden geleni yapiyo

kv yasli degil gezmeye gelince cok iyi ise gelince hasta oluyo kizi kaldi 1 hafta cocuguyla ama evin icine etmisler gorumcede sofrasini bile ayagina bekler cocugunun doktugunu bile egilip almaz bizde gorumce orda diye aksam caya gittik kv yarinda makine tutcam eve falan diye bana gonderme yapti orali olmadim cunku ertesi gun pzt esimin isi var ve orda uyuyamiyo kanepede neyse ev felaket ama 1 hafta sonra cuma kalmaya gittik ve makine tutmadmbo gunden beri falan dedi sirf haftaya gelcem diye evi bekletmis bende seker ve kalp hastasiyim dinlene dinlene yapiyorm dinlenirkende nete giriyorum telden oturdugum an sunu da yapsaydin aksam oldu surat asilir dolaplar carpilir esimde sesimden anliyo tabi genede anlatmadim sadece bana iyi davranmiyo dedim o da gitmeyelim madem sen herkesten onemlisin diyo ama bu sefer de kv laf sokuyo herkese sanki ben engel oluyormusum gibi gosteriyo pco hastasiyim cocugum olmuyo bunu bile vicdansizca surekli hatirlatiyo bi olsaydi diye milletin icinde cildirmakvuzereyim evi ayirdik 7 ay oldu hala laf sokuyo neydi derdin ramazanin icinde kactin diye biktimmmm

Günaydın.
Kadın belli ki sizi sevmiyor,neden illa gidelim,hatta yatıya kalalım dersiniz anlamadım.
Eşiniz de yanınızdaymış anladığım kadarıyla,neden kayınvalidenin temizliğini yapıyorsunuz?
Mecbur değilsiniz ki.
Ben olsam sokağından geçmem.

Canım benim. Bu kadar iyi davranirsan olacağı bu. Sende dediklerine karşılık ver. Susma. Bende eşime yıllarca anneni ara diye diye zorla aratirdim, ama sonuç olarak bi şekilde beni hep eşime şikayet edip tadimizi kacirirdi. Aranızdaki seviyeyi sen belirle, sen ona nekadar müsade edersen o kadar yaklasabilir.

ay istediği kadar laf soksun gitmeyin. siz de bi alemsiniz. eşiniz arkanzıda madem çekilin kenara. bu kadaar meraklı mısınız hizmete anlamıyorum ki.
inanin ki yapmak da istemuyorum gitmekte bir ortama gelince ne olduysa oglum gelmiyo degisti soyle boyle sonra o topluluktaki butub gozler bana pislikmisim gibi bakiyo kotu gelin bakislari cok zoruma gidiyo birkikte otururken yaptigim isi begenmeyip hatta temuzlik yaptigim gun komsularda otururkeb evi toz toprak goturuyo diyen kadin simdi her hafta gelip isini yapmami istiyo akrabalar ariyo yazik o kadina niye gidip isini yapmiyon falan diyolar psikolijik baskiya aldilar beni hepsi kendi kizina da sen otur kizim diyo cocugy her yeri dagitiyo gorumce sosyal medyadan basini kaldirmiyo yemegi ayagina geliyo bense 2 dk dinlenmej icin otursam mutfak dolaplari carpiliyo

Ay ne alemsiniz neymiş kv laf sokuyomuş ta kapı çarpıyomuş ta valla naparsa yapsın bana böyle davranan insana değil ev temizlemek bir bardak su vermem!Boşverin sizi kötülesin elalem ne der diye kv nizin hizmetçisi olmuşsunuz kusura bakmayın da.Millet ne derse desin isterse herkese sizi anlatsın hiç bişey sağlığınızdan önemli değil.Bişey derse de doktor ağır iş yapmamı yasakladı ilaç kullanıyorum çocuk için yatmam lazımmış gibi bahanelerle savuşturun kaynanayı.Size acıması olmayan insana siz hiç acımayın

Alemsiniz yahu zar zor kaçıp kurtulmuşsunuz kv evinden, ne diye gidip yatıya kalıyorsunuz gece olunca dönün evinize.
oglu gidelim dese de hemen surat bana asiliyo laf sokuluyo sonra bi bakiyorum sulale bana tavir almis

Yatmaya neden kalıyorsunuz,sizin eviniz barkınızda varmış..
Sizin özel durumunuzu yüzünüze çarpan bir insanın değil evini temizlemek sokağından bile geçmem..
Biraz gözünüzü açın lütfen,ezdirmeyin kendinizi.

Okurken sinirlendim.

Neden hem başkasının pisliğini her hafta gündelikçi gibi temizleyip, Ev sahibinin suratını, kaprisini çekip, yine de her hafta kalalım diye ısrar edip, mazlumu oynayıp sonra da mağdurum da mağdurum diyorsunuz? İster kayınvalide, ister gelin, ister ana, ister dana... Böyle insanlık mı olur? Ya siz çok sabırlısınız, ya kv niz psikopat ya da bu işte bir eksik var.

Bu lafı eden o akrabalar bir zahmet gidip kendileri temizlesin o zaman..

gime? ggitme sıklığını azalt. istediği kadar kötü baksın kapı çarpsin. fazla alıngansın bence.

Toplum içinde seni kötülüyosa sen de cevabını ver deki her şeyine yetişiyorum temizliğini yapıyorum yine de yaranamıyorum de.Böyle insanlara dişlerini göstereceksin ki sizi ezemesinler.Sen alttan aldıkça daha çok tepene çıkar unutma.Zaten sen temizliğini de yapsan yemeğini de yapsan hizmette kusur işlemesen de yine onun gözünde kötüsün baksana milletin içinde seni bozmaya kötülemeye çalışıy yüzden sen de onun anlayacağı dilden konuş ezik olma!

oglu gidelim dese de hemen surat bana asiliyo laf sokuluyo sonra bi bakiyorum sulale bana tavir almis

Ay yerim sülalesini, gidip temizliğini, hizmetini yaptıktan sonra napıyorlar takdir edip madalya mı takıyor o sülale boynunuza.
Böyle herkesin ne dediğini çok umursarsanız hizmetçi muamelesi görümekten başka bişey geçmez elinize, o kadar rahatsızlığınız da varmış yazık yahu canınıza, sizi düşünen var mı?
Eşiniz arkanızdaymış ne güzel işte oturun evinizde mis gibi.

Evliliğimde 3 senem bitmek üzere su zamana kadar her hafta sonu muhakkak gittik hemde yatılı ne zorum varsa. Benim kayınvalide iş yaptırmaya çağırmaz gerçi yemek yiyelim oturalim muhabbet edelim ister. Bir kaç aydır gitmiyorum yatılı artık akşam yemeği yiyip geliyoruz. Ama gel gör ki sürekli laf söylüyorlar. Dünde o günlerden biriydi gitmedik akşam yatana kadar aradılar..
Valla eşinde arkandaymis ne zorun var gitme canım. Birde rahatsızmissin kendine de yazık..

cuma gunu ayni sohbette karsilasmak zorunda kaliyoruz ve her cuma araba yok dememe ragmen surekli niye gelmiyonuz burdan bize gelcen demi yok araba yok diyorum hala niye diyo araba yok anne nasil gelelim ertesi gun ise gitcek oglun diyorum surat asiliyo ben hep evdeym sohbetten sonra biraz vitrin bakayim diyorum beni eliyle otobuse bindiriyo ben binmeden kendi binmiyo o once binse dk basi ariyo bindin mi niye daha binmedin ki bi yere gidincede aynisi sanki ben kotu bisey yapcam namusumu sanki o koruyo birlikte gidelm yok seni bindirmeden gitmem bu hareketlerine karsi napmam lazim peki

Gündelikçi misin ? Eğer öyleyse paranı al. Yoksa bukadar ezdirmeyin kendinizi. Herkes işini kendi görsün.

+1 topluluk içinde bir kere dese ben olmasam mok içinde oturacak diye kadın susup kalacak. Hiç gitme. Topluluk içinde kötü gelin oluyormuşsun. Topluluğuna da girme. Eşin annesine giderse gitsin dönsün. Sana annelik yapsaydı giderdin. Kötü kayınvalidecilik oynayan kadına gitme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…