Kayınvalidem ne istiyor anlamadım.

Arkadaşım başından bunları yazmadın ki nerden bilebiliriz ailenin maddi durumunun olmadığını kız evi olarak bu kadar masraf yapıldığını ,ilk yazdığına göre yazıldı hepsi.

İlk yazdığımda 7 yıl eşimi ailem mi okuttu dedim. Onlar arıyor ama biz hiç aramıyoruz mu dedim. Lütfen yaptığınız yorumlara dönüp bir kez daha bakın.Eşimin maaşından bahsetmedim bile ama gelir düzeyi yüksek demişsiniz,eşinizin memleketinde yaşayın demişsiniz. Daha önce de dediğim gibi görmek istediğiniz gibi anlamışsınız.

Allah Allah nasıl gösterdiyseniz öyle anladık hayret bişey ben düğünde ailenizin aldıklarını ve eşinizin ailesinin size yardım değil borç olarak verdiklerinden bahsetmediniz dedim ..Neyse siz mühendis eşiniz doktor asistanı gelirinizin yüksek olduğunu düşündüm yanlış düşünmüşüm çok pardon...

Bu yorumu siz yaptınız. Eşimin burslu okuduğunu en başta yazdığım halde "öyle bir anlatılıyor ki çocuğu aile okutmamış kızın ailesi okutmuş nerdeyse elinsaf 7 sene kolay mı çocuk okutmak Allah aşkına" gibi bir yorum yapabiliyorsunuz. Sonra siz öyle dediniz ben öyle anladım diyorsunuz. Benim yazdığımla anladığınızın alakası yok, kusura bakmayın kendiniz yazıp kendiniz inanmışsınız. Şimdide siz söylemediniz ben de ona göre yorum yaptım diyorsunuz. Bu ne alaka. Tek taraflı düşünmekle suçlamışsınız, eşimi düşünerek mi tek taraflı düşünüyorum. Annesi bir anne gibi davranmadığı için mi tek taraflı düşünüyorum. Yorum yapmayın daha iyi,amacınızı anlayamadım bir türlü.

Ben okutma konusunda aynı düşüncedeyim evet burs alınsa bile ailenin okumasında hakkı var sizin yine yok şimdi siz benım var mı dedim diyeceksiniz ,bana saldırmayın beğenip beğenmemek size kalmış CEVAP YAZMADIĞINIZ TAKDİRDE BU SON YORUM ...

Ben var demedim ama onlarında yok,saldırmayın ne demektir, şartları siz mi belirliyorsunuz. Konu benim siz yazmayın. Üslubunuza da dikkat edin.

.........................................................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…