- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Ben de tüp bebek tedavisi gördüm hem normal hem dondurulmuşlar ve dondurulmuş diye aylar öncesinden sana randevu vermez hastane sen ne zaman müsaitse yaptırmak için hazırsan o ay başlanır yani madem görümcen geldi ne kadar kaldı ki o gidince koydururdun. Ayrıca ulaşamaman da saçma geldi aradım açmadı kayınpederle konuşunca da denk gelmedi diyorsunuz annemi ver demediniz mi kayınpederle konuşurken o kadar telefona nasıl çıkmıyor ya da geri dönmüyor eşin arasaydı.
Ayrıca gelmek zorunda da değil ki neden bu kadar ısrarcısınız anlamadım. Tek tüp tedavisi yaptıran siz değilsiniz herkesin yanında birileri olmuyor. Eşin yardım eder, sonuç alana kadar da ev işi falan yapmazsın. Bu kadar beklentiye girmeyin kendi anneniz bile gelemiyorken. Hani ortada bariz bir sorun yok. Benim kaynanam aynı şehirdeyken kapımı çalmadı yani.
Ayrıca gelmek zorunda da değil ki neden bu kadar ısrarcısınız anlamadım. Tek tüp tedavisi yaptıran siz değilsiniz herkesin yanında birileri olmuyor. Eşin yardım eder, sonuç alana kadar da ev işi falan yapmazsın. Bu kadar beklentiye girmeyin kendi anneniz bile gelemiyorken. Hani ortada bariz bir sorun yok. Benim kaynanam aynı şehirdeyken kapımı çalmadı yani.