• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayinvalidem ne yapmaya calisiyor ? bi akil verin hatunlar

Ben de tüp bebek tedavisi gördüm hem normal hem dondurulmuşlar ve dondurulmuş diye aylar öncesinden sana randevu vermez hastane sen ne zaman müsaitse yaptırmak için hazırsan o ay başlanır yani madem görümcen geldi ne kadar kaldı ki o gidince koydururdun. Ayrıca ulaşamaman da saçma geldi aradım açmadı kayınpederle konuşunca da denk gelmedi diyorsunuz annemi ver demediniz mi kayınpederle konuşurken o kadar telefona nasıl çıkmıyor ya da geri dönmüyor eşin arasaydı.

Ayrıca gelmek zorunda da değil ki neden bu kadar ısrarcısınız anlamadım. Tek tüp tedavisi yaptıran siz değilsiniz herkesin yanında birileri olmuyor. Eşin yardım eder, sonuç alana kadar da ev işi falan yapmazsın. Bu kadar beklentiye girmeyin kendi anneniz bile gelemiyorken. Hani ortada bariz bir sorun yok. Benim kaynanam aynı şehirdeyken kapımı çalmadı yani.

Canım
Gelsin diye takıntı mı yaptınız nedir. hizmette beklemiyormuşsunuz.. eee dertsiz başıniza dert mi ariyorsunuz? Zorla getirdiginiz bir kadın yaninizda ne kadar şenlik yaratabilir..
mesele o değil illa geleyim sizi yanlız bırakmam bi telefonla ordayim deyip deyip niye böyle yapıyor ben onu gelecek diye bi tane ablam gelebikiyorken abla kv gelecek eşim ayıp olur anneme diyor deyip onu iptal etmiştim gelmeyeceğini adam gibi soyl şeydi böyle oyunlara girmeseydi bende en azından ablamla kalirdim daha iyi olurdu onu yüzünden ablam iznini kullandı önceki ay şimdi bana gelemiyor

Ben de tüp bebek tedavisi gördüm hem normal hem dondurulmuşlar ve dondurulmuş diye aylar öncesinden sana randevu vermez hastane sen ne zaman müsaitse yaptırmak için hazırsan o ay başlanır yani madem görümcen geldi ne kadar kaldı ki o gidince koydururdun. Ayrıca ulaşamaman da saçma geldi aradım açmadı kayınpederle konuşunca da denk gelmedi diyorsunuz annemi ver demediniz mi kayınpederle konuşurken o kadar telefona nasıl çıkmıyor ya da geri dönmüyor eşin arasaydı.

Ayrıca gelmek zorunda da değil ki neden bu kadar ısrarcısınız anlamadım. Tek tüp tedavisi yaptıran siz değilsiniz herkesin yanında birileri olmuyor. Eşin yardım eder, sonuç alana kadar da ev işi falan yapmazsın. Bu kadar beklentiye girmeyin kendi anneniz bile gelemiyorken. Hani ortada bariz bir sorun yok. Benim kaynanam aynı şehirdeyken kapımı çalmadı yani.
Sana mantıklı g isin yada gelmesin diye yazmadım bu bir ben eylül ayında trasnder olacağım diye çoktan ayarladım çünkü doktorum ekim ve kasım aylarında şehir dışında olacaktı. Kış günü de gidiş geliş yapamayacağım için eylül olacağı mayıs ayından belliydi yani adetimde düzenli yaklaşık hangi hafta transfer olacak onuda tahmin edebiliyorduk yazdıklarımın hepsini okudunuz mu çok merak ettim. Diyorum ya kadın gelmek istiyorum illa gelecek diye ısrar etti bizde o yüzden çağırdık diye . Ve haddi de size düşmez zaten iki kez tek başına tüp bebek tedavisi gormusum yapmışım yani bunu anladınız mi mesele bu değil iyice okumadan yorum yapmayın lütfen

Ayyy çok tanıdık bu tavır bana:işsiz:
Mörvöööö kozooooom sön büzüm gölünümüz dööööl kozomozsoooon deyip
Anne tek kalamıyom yanıma gelsrne bi geceliğine dediğimde BÜZ GÖLÜNKÖN BÖYLÖ BÜŞÖY DÜYÖMÖYODOK demişti birileri.:işsiz:
:KK48:

En kısa zamanda hamiş olursun inş. Gelirse gelir gelmezse gelmez de geç. Belliki lafta gelirim kalırım demeleri.

Benim kp'rin kadın versiyonu. Sözde canını verir ama icraatda sıfır. Ne doğuma geldi ne torunu görmeye geldi ne ameliyatında geldi. Gelmeyisi sorun değil de ameliyattan 1 hafta sonra arayıp da sorması koydu. Koydum mesafeyi umrumda değil ararsa açarım aramazsa kandil bayram seyran bir de hafta sonu eşim ararsa o kdr. Siz de koyun mesafeyi istemiyor belli ki

Amaaan konu sahibi arkadaşım bu durumlar için bizim oralarda çok güzel bi laf var "sende yatan it, gel beni yırt diyosun" :) Sen kendi sağlığına odaklan hiç takma kafana. Yat dinlen bol bol. Ne kadar iyi olursa olsun kv varlığında insan tekken olduğu kadar rahat olamaz.

yaaa bazen yorumları okuyorum kadın kadına bukadar agır laf söylememli diye düşünüyorum ,
kadın konu açmış ne anlatıyor sen gelmişsin buraya gelmek zorundamı diyor ,

Arayip bulamadığım kaynana stili :KK70: keşke benim kaynanamda gelmese .

Boşver gelmesin inan gelince daha çok bunalıma girersin
İlk başta öyle düşünüyordum ama eşim çok iyi olur bak annem de gelmeyi çok istiyor falan filan dedi iyi peki dedik ee şimdi ne oldu fosss

yaaa bazen yorumları okuyorum kadın kadına bukadar agır laf söylememli diye düşünüyorum ,
kadın konu açmış ne anlatıyor sen gelmişsin buraya gelmek zorundamı diyor ,
Bazen düşünmeden konusuyoruz hayatta demekki o anlarına geldi arkadaşların da bişey diyemiyorum canim

Amaaan konu sahibi arkadaşım bu durumlar için bizim oralarda çok güzel bi laf var "sende yatan it, gel beni yırt:KK70:diyosun" :) Sen kendi sağlığına odaklan hiç takma kafana. Yat dinlen bol bol. Ne kadar iyi olursa olsun kv varlığında insan tekken olduğu kadar rahat olamaz.
:KK70::KK70: Aynen öyleymiş :)

Selam hatunlar ..
Kv ile yasanmisliklari anlatıp da kafa sisirmeyecegim sadece iki senedir çok çok iyi geçinmeye aile olmaya çalışıyoruz yani öyle olmak için uğraşıyoruz her neyse kadının bir çok hatasını oglu da bende unutmaya çalıştık tabi oda bizimkileri tabi karşılıklı bunlar neyse konuya geleyim ben tüp bebek tedavisi gördüm iki kez ilkinde soylemedik haberleri yoktu uzakta yaşıyorum kimsenin ruhu duymadı ama evde yapayanliz kaldım çok psikolojim bozuktu dedik ki yanlız kadim düşün düşün evde kafayı yiyecektim o yüzden öbür tüp bebek denememizde yanıma birileri gelsin hem zaman geçer hem bana destek olur falan filan benim annem yaşlı uzak yol gelemz diye onu eledik hemde annem çok hasta kendine bakamıyor o yüzden ama kv. Açtık konuyu benden nasıl gizlersiniz böyle derdiniz var da ben annenizim sizin iki elim kanda olsa kosarim derdinize yavrum falan dedi tamam madem dedik ikinci denemeye çağırdık gorumcem tatile gelmiş de memlekete onu bırakıp gelemedi yanıma yaz tatiliydi vede tedavi tarihim aylar önceden belliydi donmus embriyoudi transfer olacağım hafta çoktan ayarlanmisto neyse ikinciyede gelmedi olsun canı sağolsun dedik tabi ikinci seferde tutmadı malesef neyse kadın bu kez kesin gelip bize destek olacağını söyledi sürekli arayıp sordu aylarca tekrar ne zaman yapılacak vs. Diye geçen ay en sonunda aradım anne başladık tedaviye gelecek misin dedim gelcem kzim dedi iyi hoş ama 17 gün hiç aramadı ben aradım ulaşamadım vs. K.p. le konuştuğumda da denk gelmedi bir türlü neyse kadın 17. Gün aradı ne yaptınız diye dedim bu ay yumurta toplama oldu di niye beni cagirmadiniz diye saydirdi durdu e dedim sormadım ki aradım donmedin bile oğlunu arayıp sohbet edip kapadin doktora gittiniz mi diye sormadin bile dedim ama gülerek tanı sonrada sağol anne geldi geçti önemli olan transfer ona gel sen mutlaka tamam mi dedim haa tamam o zaman kızım ona gelirim dedi neyse bu ay transfer olacağım ben mayısın 2-3 falan da olacak dün aradık anne bilet alalım mi diye ne alın dedi ne almayın dedi hmm bakalım bi dedi konuyu kapattı lafa gelince canı feda icraate gelince tık yok anlamadım amacı ney cok da ısrar etti geliyim ben illa diye e gel anne diyoruz cevap yok ısrar da ettik daha ne yapmamız lazim anlayamadım bu kadına zaten gel diye ısrar ediyorum ama yılda hi kez gelecek bu kadın bize deyip evi temizlettim gelince is yapmasın diye dolaba kofteleri börekleri yapıp attım sırf geldiğinde hizmetcilik etmesin diye o geldiği gün de transfer günü için corbama kadar yapıp bırakırım aslında kimsey muhtaç değilim transfer sonrası için ama yanlız kalıp gene depresyona girmeyeyim yanımda şen lik olsun genç kadın güler egleniriz en fazla amacımız buydu ama onun amacını ne oglu nede ben anlayamadik.
Velhasili bu kadının amacı ne ???
Çok uzattım kusura bakmayın kızlar tek tek yorumları okuyup dikkate alacağım

Gelmiyosa zorlamamanız lazım.

Gelmiyorum demiyor ki gelirim deyip gelmiyor gelmiyorum dese de rahatlasak bi
Ama hayır diyemiyor kadın işte siz de anlayın. Bazen hayır diyemez insanlar, ama o şeyi 2 3 kere geçiştirirler sormazlar vs ve karşısındaki de artık anlar "beni kırmak istemediği için evet demiş ama istemiyor demekki" der konu kapanır.

Kaynanadan medet ummamayı ben öğrendim sizde öğrenin bence. Benim düşük ihtimalim vardı kaynanamla aramda 5 dk yok bir kere aramadı bilr. Oğluşuyla konuşmuyor diye beni arayan soranda yok
6 aylık oldum az yatmadım ağrıdan. Hamileligimde az zor vakitler geçirmedim bir kere aramadı. Yani bu dünyada kaynananın annen gibi olmasını bekleme. Ki benim annem sağolsun kaynanadan beter. Uzaktan morelimi bozup sürekli arkamdan iftiralar atıyor. Ki benim halime annem acımıyorken.Kaynanama bile alınamıyorum. Melek kalıyor kadın en azından sesi çıkmıyor. Bende yanlızım kimsem yok. Ya birşey olursa şimdiden çamaşır yıkıyorum. Yani üzülmeyin kimsenin olmasına gerrk yok. Hayırlıso bu belki gelip morelinizi daha çok bozucak. Bence aramayın bile gelmek istemiyor. Yada evinin rahatını bırakmak hoşuna gitmiyor olabilir. Siz tek başınıza idarr edin. İnşllah Allah size güzel hayırlı bir evlat nasip eder. Takmayın kadını boşu boşuna. Ben kaynanamı artık umursamıyorum yaptıklarını sorgulamıyorum.deli diyip geç boşver. Akıllı olsa böyle yaparmı sence.psikolojik sorunları var bunların

Valla arkadasim kayinvalide her ne kadar lafta yok soyle yok boyle desede kanma cunku soz konusu gelin olunca merhamet denen sey onlara yabanci oluyor. Benimde hamileligimin ilk aylari cok cok kotu gecti. Biz yeni esya aldigimiz icin benim evimden cok fena esya kokusu geliyor beni hasta edecek derecede evde duramiyordum ve yatakliktim aksama kadar yediklerimi cikariyordum kendime bakacak durumda degildim bu yuzden bir sure annemlerde kaldim sonra annemin il disinda hastane kontrolu oldu oraya gittiler bir haftaligina kayinvalidem gile gectim bir hafta boyunca her gun defalarca yediklerimi cikardim cok hastaydim ve bir gun olsun durumun nasil iyimisin birseye ihtiyacin varmi diye sormadi ben kivranirken o istifini bozmadan neyle mesgulse ona devam ediyordu. Tek yaptigi sey uzaktan seyretmekti ve kilini bile kipirdamadi. Ben cogu zaman yataktan cikamadigim icin hep esim getirir verirdi birseyler illa bunu ye bunu ic diye. Yani diyecegim o ki kayinvalidenden bir beklentin olmasin. Allah bu zamanda kimseyi kimseye muhtac etmesin ne diyeyim..

Back
X