kayinvalidem ne yapmaya calisiyor ? bi akil verin hatunlar

gelmek istemior. net.
ya ne yapacagını bilmiyor. yada huyubu . nasıl ? söyle : kimseyi kırmamak için ( hayır diyemiyor yani) evet evet diyor . zamanı gelince de aaaa öyle miydi diyip yada sen neden haber vermedin bak ben unuttum yaşlıyım diyor ve topu size atıyor...
kv yi gecin zaten sana yardım da sohbetde edemez. arkadaşın birşeyin yok mu onu cagırın olmadı eve yardımcı tutun 10 gun -15 gun gelsin hep işleri yapar hemde senle sohbet eder amannn

Yani psikolojik olarak da kayınvalide ne kadar iyi gelir ki Ben olsam en son çağıracağım insan olurdu, gündüz oturmaya arkadaş falan çağırın en kötü.
Kadın daha da delirtmesin de yeter ki Kız dedi ki illa geleyim nasıl haber vermediniz bana bensiz olur mu diye diye kafamızı yedi kadın bizde iyi madem dedik yoksa arkadaşlarım var şimdi vakit gecirebile'egim yani gayet te güzel hava gezer tozarim yani maksat kadının neden böyle oyun oynadigiydi

Eşim bugün dedi ki annem iyi oyuncuymus onca yıldır yeni anladım hep böyle yapıyor kendi suyun üstüne cikip bide karşısındakini suçluyor hakliyken haksız yere düştük bak dedi . Ay icimin yağları eridi en azından oglu benden yana oldu iyi ki bu gelip gelmeme meselesi oldu aramızda evim tertemiz yemeklerim de hazır sayılır dolabim dolu esimde yıllık izin alıp benimle vakit geçirecek ohh mis daha ne olsun

Canim gelmek istemio iste cok belli. Bosver canim tek olsan daha iyi inan ki kafan rahat olur. İnsallah rabbim en yakin zamanda hayirli haberler almayi nasip eder
Amin canım Allah razı olsun sende sağ salim alırsın kucağına inşallah bebisini

Amaaan keşke benimki de böyle olsa gelmese hiçbir şeye :) şaka bir yana ısrar niye? Gelmiyor işte boşverin. Başka uğraşlar bulun ve kafa dağıtın. İnşallah gönlünüze göre olur sonuç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…