Bırde boyle bakmak ıstemıyorum ama sorun kızdaysa, aman dıyordur benmı ugrasıcam , gıremem o yukun altına dıyede dusunuyordur malesef.Uğraşmak istemiyordur bence sonuçta anneniz gibi olamayacağı kesinn
Nasıl cagirmqzsiniz siz benim cocugumsunuz iki elim kanda olsa gelirim o nasıl söz öyle yavrum diyor ama her seferinde . Bizde o öyle dedi diye demekki naz yapacak ısrar bekliyor gibi düşündükGelmek istemiyo gelmemiş neden bu ısrar?
Boşverin aramayın bundan sonra o ararsa konuşursunuz
Amacı nedir o zaman niye böyle yapıyor ki bu kadınIsrar etmeyin istemiyor işte.
Evet şimdide bahane bulamadı konuyu kapattılafta geleyim yavrum kuzum diyor işte
iş ciddiyete binince vazgeçiyor
çağırmayın bir daha sitem ederse öncekilerde gelmedin diye söylersiniz
Nasıl cagirmqzsiniz siz benim cocugumsunuz iki elim kanda olsa gelirim o nasıl söz öyle yavrum diyor ama her seferinde . Bizde o öyle dedi diye demekki naz yapacak ısrar bekliyor gibi düşündük
+1lafta geleyim yavrum kuzum diyor işte
iş ciddiyete binince vazgeçiyor
çağırmayın bir daha sitem ederse öncekilerde gelmedin diye söylersiniz
Haklısın canım insan yanlız kalmak istemiyor böyle durumlarda benim annem çok hasta ve yaşlı yola dayanamaz evet ablalarim var ama herkes öyle kendi telaşında işinde gücündeki çocukların okullari vs. Üstelik memleketten 14 saat uzakliktayim bizim ailede müsait kimse yok yengelerime kadar şansımı denedim ama malesef herkes yoğunBende 3 tane tup bebek denemesı yaptım 7 sene evvel
ve hıc yalnız kalmadım annemler abımler hep bızle beraberdı , cunku yat yat vakıt gecmıyor cok ıyı anlıyorum
gelmemıs olmasına sasırmıyorum sen gelınısın, hele bı kızının basına gelsın bak ne kadar zaman onceden gelıyor.
Senın ablan annen yokmu onlardan bırı gelsın barı arkadaslıga
Haklısın canım insan yanlız kalmak istemiyor böyle durumlarda benim annem çok hasta ve yaşlı yola dayanamaz evet ablalarim var ama herkes öyle kendi telaşında işinde gücündeki çocukların okullari vs. Üstelik memleketten 14 saat uzakliktayim bizim ailede müsait kimse yok yengelerime kadar şansımı denedim ama malesef herkes yoğunBende 3 tane tup bebek denemesı yaptım 7 sene evvel
ve hıc yalnız kalmadım annemler abımler hep bızle beraberdı , cunku yat yat vakıt gecmıyor cok ıyı anlıyorum
gelmemıs olmasına sasırmıyorum sen gelınısın, hele bı kızının basına gelsın bak ne kadar zaman onceden gelıyor.
Senın ablan annen yokmu onlardan bırı gelsın barı arkadaslıga
gorumcen fılanda mı gelemıyor evet kardeslerının cocukları varsa okullu onlarda gelemezler haklı olarak , ama cocukları cok kucuk olmayan varsa bır ıkı gun kaynanaları ıdare edebılır aslında benım ıcın cok fedakarlık ettı teyzemler bıle geldı annem olmasına ragmen , destek oluyor ınsana acıkcası ben soylenmemesını normal gormuyorum sonucta aılesınız ve acık acık destek ıstemıssınızHaklısın canım insan yanlız kalmak istemiyor böyle durumlarda benim annem çok hasta ve yaşlı yola dayanamaz evet ablalarim var ama herkes öyle kendi telaşında işinde gücündeki çocukların okullari vs. Üstelik memleketten 14 saat uzakliktayim bizim ailede müsait kimse yok yengelerime kadar şansımı denedim ama malesef herkes yoğunkv. Ev hanim genç üstelik illa ben geleyim diyordu sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?