• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayinvalidem ne yapmaya calisiyor ? bi akil verin hatunlar

Gelmek istemiyor.net.
Kaçıncı tecrübeden anlarsınız diye umuyordur.
Lafta tabi ki atar elaleme ama ben geleyim dedim,gelin istemedi demek için.
Bir daha lafını açarsa gelmeyin derdim ben olsam.
Haklisn kadın öyle güzel oyuncu ki ne tepki vereceğimj şaşırdım ne istiyor anlayamadim

gorumcen fılanda mı gelemıyor evet kardeslerının cocukları varsa okullu onlarda gelemezler haklı olarak , ama cocukları cok kucuk olmayan varsa bır ıkı gun kaynanaları ıdare edebılır aslında benım ıcın cok fedakarlık ettı teyzemler bıle geldı annem olmasına ragmen , destek oluyor ınsana acıkcası ben soylenmemesını normal gormuyorum sonucta aılesınız ve acık acık destek ıstemıssınız
Gorumcem savcı o yüzden yoğun çalışıyor birde ufak çocuğu var zaten oda anasının kızı gelmek ister mi bilmem

Ben böyle süreçlerde söylemezdim açıkçası söylemedimde .
Dondurulmuş transfermiş tüp bebekmiş bınlar sadece sizi ilgilendirir bilmesin gerek yok.

Herşeyi hazırlamış evi temizletmişsiniz annenizi çağırsaydınız keşke hem dinlenirdiniz birlikte hem özlem giderirdiniz.
Evet bende en başta soylenmemeli dye dusunuyordum hatta ilkinde söylemedim de ama eşim göreve gitti günlerce yanlız kaldım evde çok üzüldüm bi desteğe morale oldu ve eskiden eşimle ailesini arası bozuktu aile bağları tekrar güçlendikçe biz bir aileyiz gizlimiz saklim8_ yok birbirinize destek olalım.modundaydilar o havaya kapılıp bizim böyle bir sorunumuz var deyip söylemiş bulunduk ve in anki çok yanlız kaldım çok zordu benim için o günler güya destek olacaklardı.

Yahu birakin kimse gelmesin
YALNIZ kalin
Evi temizletmissiniz oh miss
Alin iki kitap okuyun,uyuyun,dinlenin
Hayal kurun ..
Hic istemem evimde biri kalsin
Dir dir dir konussun
Kafasi kaldiranlara saygim sonsuz..
En kotu ihtimalle esiniz iki gun izin alamaz mi ?
Kv gibi insanlar var lafa gelince mangalda kul birakmaz
Icraata gelince fosss..
Tirnaginiz varsa basinizi kasiyin ;)

Yahu birakin kimse gelmesin
YALNIZ kalin
Evi temizletmissiniz oh miss
Alin iki kitap okuyun,uyuyun,dinlenin
Hayal kurun ..
Hic istemem evimde biri kalsin
Dir dir dir konussun
Kafasi kaldiranlara saygim sonsuz..
En kotu ihtimalle esiniz iki gun izin alamaz mi ?
Kv gibi insanlar var lafa gelince mangalda kul birakmaz
Icraata gelince fosss..
Tirnaginiz varsa basinizi kasiyin :KK66:
Mesaj yazmamıstım sanırım , cok tesekkuur ederımmm :) ayrıca sucuklu fasulyede neymıs harıka gozukuyor olmadı bu :)

konu sahıbı tup bebek neden dolayı yapıyorsunuz? Ben dıgerlerı gıbı dusunmuyorum paylasmanız cok normal, yanınzıda bırının olmasını ıstemenızde cok normal cunku suradan 100 kısıye sorsanız 80 kısı tup bebek surecınde bakılmıstır bırılerı tarafından buda psıkolojık olarak ıyı hıssettırır

Mesaj yazmamıstım sanırım , cok tesekkuur ederımmm :) ayrıca sucuklu fasulyede neymıs harıka gozukuyor olmadı bu :)

konu sahıbı tup bebek neden dolayı yapıyorsunuz? Ben dıgerlerı gıbı dusunmuyorum paylasmanız cok normal, yanınzıda bırının olmasını ıstemenızde cok normal cunku suradan 100 kısıye sorsanız 80 kısı tup bebek surecınde bakılmıstır bırılerı tarafından buda psıkolojık olarak ıyı hıssettırır
:anneadayı::nazar::nazar::nazar::nazar:

Selam hatunlar ..
Kv ile yasanmisliklari anlatıp da kafa sisirmeyecegim sadece iki senedir çok çok iyi geçinmeye aile olmaya çalışıyoruz yani öyle olmak için uğraşıyoruz her neyse kadının bir çok hatasını oglu da bende unutmaya çalıştık tabi oda bizimkileri tabi karşılıklı bunlar neyse konuya geleyim ben tüp bebek tedavisi gördüm iki kez ilkinde soylemedik haberleri yoktu uzakta yaşıyorum kimsenin ruhu duymadı ama evde yapayanliz kaldım çok psikolojim bozuktu dedik ki yanlız kadim düşün düşün evde kafayı yiyecektim o yüzden öbür tüp bebek denememizde yanıma birileri gelsin hem zaman geçer hem bana destek olur falan filan benim annem yaşlı uzak yol gelemz diye onu eledik hemde annem çok hasta kendine bakamıyor o yüzden ama kv. Açtık konuyu benden nasıl gizlersiniz böyle derdiniz var da ben annenizim sizin iki elim kanda olsa kosarim derdinize yavrum falan dedi tamam madem dedik ikinci denemeye çağırdık gorumcem tatile gelmiş de memlekete onu bırakıp gelemedi yanıma yaz tatiliydi vede tedavi tarihim aylar önceden belliydi donmus embriyoudi transfer olacağım hafta çoktan ayarlanmisto neyse ikinciyede gelmedi olsun canı sağolsun dedik tabi ikinci seferde tutmadı malesef neyse kadın bu kez kesin gelip bize destek olacağını söyledi sürekli arayıp sordu aylarca tekrar ne zaman yapılacak vs. Diye geçen ay en sonunda aradım anne başladık tedaviye gelecek misin dedim gelcem kzim dedi iyi hoş ama 17 gün hiç aramadı ben aradım ulaşamadım vs. K.p. le konuştuğumda da denk gelmedi bir türlü neyse kadın 17. Gün aradı ne yaptınız diye dedim bu ay yumurta toplama oldu di niye beni cagirmadiniz diye saydirdi durdu e dedim sormadım ki aradım donmedin bile oğlunu arayıp sohbet edip kapadin doktora gittiniz mi diye sormadin bile dedim ama gülerek tanı sonrada sağol anne geldi geçti önemli olan transfer ona gel sen mutlaka tamam mi dedim haa tamam o zaman kızım ona gelirim dedi neyse bu ay transfer olacağım ben mayısın 2-3 falan da olacak dün aradık anne bilet alalım mi diye ne alın dedi ne almayın dedi hmm bakalım bi dedi konuyu kapattı lafa gelince canı feda icraate gelince tık yok anlamadım amacı ney cok da ısrar etti geliyim ben illa diye e gel anne diyoruz cevap yok ısrar da ettik daha ne yapmamız lazim anlayamadım bu kadına zaten gel diye ısrar ediyorum ama yılda hi kez gelecek bu kadın bize deyip evi temizlettim gelince is yapmasın diye dolaba kofteleri börekleri yapıp attım sırf geldiğinde hizmetcilik etmesin diye o geldiği gün de transfer günü için corbama kadar yapıp bırakırım aslında kimsey muhtaç değilim transfer sonrası için ama yanlız kalıp gene depresyona girmeyeyim yanımda şen lik olsun genç kadın güler egleniriz en fazla amacımız buydu ama onun amacını ne oglu nede ben anlayamadik.
Velhasili bu kadının amacı ne ???
Çok uzattım kusura bakmayın kızlar tek tek yorumları okuyup dikkate alacağım
Canım hayırlı olsun transferin, benimde kimse yok eşimin anne babası vefat etmiş annem uzakta bende transferden sonra yanlızdım. Yani kimseye ihtiyac olmuyorki tv karşısında uzandım dışardan yemegimizi yedik eşim yardımcı oldu işlerde hala yardımcı oluyo saolsun:) sende illa birisi gelsin niye istiyorsunki tek başına kafa dinle kadınlar kulübüne gir tv seyret oyun oyna arkadaslarınla telefonlaş mesajlaş belki yanında biri olunca stres olcaksın valla ben yanlızdım çokta rahattım tavsıye ederim :)

Selam hatunlar ..
Kv ile yasanmisliklari anlatıp da kafa sisirmeyecegim sadece iki senedir çok çok iyi geçinmeye aile olmaya çalışıyoruz yani öyle olmak için uğraşıyoruz her neyse kadının bir çok hatasını oglu da bende unutmaya çalıştık tabi oda bizimkileri tabi karşılıklı bunlar neyse konuya geleyim ben tüp bebek tedavisi gördüm iki kez ilkinde soylemedik haberleri yoktu uzakta yaşıyorum kimsenin ruhu duymadı ama evde yapayanliz kaldım çok psikolojim bozuktu dedik ki yanlız kadim düşün düşün evde kafayı yiyecektim o yüzden öbür tüp bebek denememizde yanıma birileri gelsin hem zaman geçer hem bana destek olur falan filan benim annem yaşlı uzak yol gelemz diye onu eledik hemde annem çok hasta kendine bakamıyor o yüzden ama kv. Açtık konuyu benden nasıl gizlersiniz böyle derdiniz var da ben annenizim sizin iki elim kanda olsa kosarim derdinize yavrum falan dedi tamam madem dedik ikinci denemeye çağırdık gorumcem tatile gelmiş de memlekete onu bırakıp gelemedi yanıma yaz tatiliydi vede tedavi tarihim aylar önceden belliydi donmus embriyoudi transfer olacağım hafta çoktan ayarlanmisto neyse ikinciyede gelmedi olsun canı sağolsun dedik tabi ikinci seferde tutmadı malesef neyse kadın bu kez kesin gelip bize destek olacağını söyledi sürekli arayıp sordu aylarca tekrar ne zaman yapılacak vs. Diye geçen ay en sonunda aradım anne başladık tedaviye gelecek misin dedim gelcem kzim dedi iyi hoş ama 17 gün hiç aramadı ben aradım ulaşamadım vs. K.p. le konuştuğumda da denk gelmedi bir türlü neyse kadın 17. Gün aradı ne yaptınız diye dedim bu ay yumurta toplama oldu di niye beni cagirmadiniz diye saydirdi durdu e dedim sormadım ki aradım donmedin bile oğlunu arayıp sohbet edip kapadin doktora gittiniz mi diye sormadin bile dedim ama gülerek tanı sonrada sağol anne geldi geçti önemli olan transfer ona gel sen mutlaka tamam mi dedim haa tamam o zaman kızım ona gelirim dedi neyse bu ay transfer olacağım ben mayısın 2-3 falan da olacak dün aradık anne bilet alalım mi diye ne alın dedi ne almayın dedi hmm bakalım bi dedi konuyu kapattı lafa gelince canı feda icraate gelince tık yok anlamadım amacı ney cok da ısrar etti geliyim ben illa diye e gel anne diyoruz cevap yok ısrar da ettik daha ne yapmamız lazim anlayamadım bu kadına zaten gel diye ısrar ediyorum ama yılda hi kez gelecek bu kadın bize deyip evi temizlettim gelince is yapmasın diye dolaba kofteleri börekleri yapıp attım sırf geldiğinde hizmetcilik etmesin diye o geldiği gün de transfer günü için corbama kadar yapıp bırakırım aslında kimsey muhtaç değilim transfer sonrası için ama yanlız kalıp gene depresyona girmeyeyim yanımda şen lik olsun genç kadın güler egleniriz en fazla amacımız buydu ama onun amacını ne oglu nede ben anlayamadik.
Velhasili bu kadının amacı ne ???
Çok uzattım kusura bakmayın kızlar tek tek yorumları okuyup dikkate alacağım

Biz 3 senelik evliyiz.
Kv deye normal yoldan cocugumuz olmayacağını gecen yaz söyledik, bir kere olsun da ne yaptınız dıye sormadı bile.
Onu da gectim gecenlerde bize geldı iki gün kaldı, sürekli o hamlieymiş, bu ham,leymiş, bunun bebek mevlüdüne gittik falan dedi.
Ve bunları o kadar tatlı dille anlatıyor ki, eşim bile kötü niyetli oldugunu anlamıyor.

Siz de kv deyi napacaksınız yanınızda allah aşkına.
Yanlız kalın daha iyi, bastan sorun da yasamıssınız, nasıl güveneceksiniz.?

Ayyy çok tanıdık bu tavır bana:işsiz:
Mörvöööö kozooooom sön büzüm gölünümüz dööööl kozomozsoooon deyip
Anne tek kalamıyom yanıma gelsrne bi geceliğine dediğimde BÜZ GÖLÜNKÖN BÖYLÖ BÜŞÖY DÜYÖMÖYODOK demişti birileri.:işsiz:
Hahah hiç gulecegim yoktu:KK49: aynen bende bu durumdayım şimdi

Biz 3 senelik evliyiz.
Kv deye normal yoldan cocugumuz olmayacağını gecen yaz söyledik, bir kere olsun da ne yaptınız dıye sormadı bile.
Onu da gectim gecenlerde bize geldı iki gün kaldı, sürekli o hamlieymiş, bu ham,leymiş, bunun bebek mevlüdüne gittik falan dedi.
Ve bunları o kadar tatlı dille anlatıyor ki, eşim bile kötü niyetli oldugunu anlamıyor.

Siz de kv deyi napacaksınız yanınızda allah aşkına.
Yanlız kalın daha iyi, bastan sorun da yasamıssınız, nasıl güveneceksiniz.?
Ailecilik oynuyoruz çünkü eşim de yeni yeni anladı şükür :işsiz:

Ailecilik oynuyoruz çünkü eşim de yeni yeni anladı şükür :işsiz:
benim eşim anlamıştı ne yapıda olduklarını
araları hiç iyi değildi
snr kv yön değiştirdi, o kadar iyi konuusyor ki bizimle , sanırsın bize deli oluyor çok seviyor.
ama oscarlık oyuncu kendisi.
nefret edıyorum bu tarz ınsanlardan.

Yani yumurta toplama, transfer falan..
Kadını aramışsınız görüşememişsiniz..
17 günde de zor cevap almışsınız..
Bu kadar şeyi bilmesine gerek yok ki..
Bunu sadece siz bilseydiniz olmuyor muydu diyorum..
Ailecilik oynuyoruzda iki senedir belki tutar dedik belki becerebiliroz ne bilim uğraşıyoruz diy düşünüyorduk en azından

benim eşim anlamıştı ne yapıda olduklarını
araları hiç iyi değildi
snr kv yön değiştirdi, o kadar iyi konuusyor ki bizimle , sanırsın bize deli oluyor çok seviyor.
ama oscarlık oyuncu kendisi.
nefret edıyorum bu tarz ınsanlardan.
Hah valla tam böyle şimdi tatlı dilli falan filan ayağında iki senedir ama bak ilk işimiz düştüğünde gerçek yüzü çıktı ortaya

Gelsin diye takıntı mı yaptınız nedir. hizmette beklemiyormuşsunuz.. eee dertsiz başıniza dert mi ariyorsunuz? Zorla getirdiginiz bir kadın yaninizda ne kadar şenlik yaratabilir..

Hah valla tam böyle şimdi tatlı dilli falan filan ayağında iki senedir ama bak ilk işimiz düştüğünde gerçek yüzü çıktı ortaya

bizim de hiçbir zor zamanımızda yanımızda olmadılar
evlenirken bile 3 ay ne eşimi ne beni aramadılar yok saydılar
ev aldık ıkı kere tasınırken resmen çile cektık, ikimiz de calıısyoruz eşimle.
bir çıkıp gelip de anne gibi hiçbirseye elini sürmedi
geleyim mi dedi, gelme dedim ben de
tamam yavrum dedi.
kendi kızı olsa geleyim mi mi diyecek?

hep beklediler boşanalım eşim geri dönsün diye ama olmadı.
e baktılar olmuyor , oğulları da gercek yuzlerını goruyor
şimdi sanırsın dunyanın en iyi annesi, en fedakar annesi.

nefret ediyorum ondan :D
Sen de inanma tatlı diline, özelini de paylaşma
ben hamıle kalırsam eğer,4*5 aylık olmadan soylemeyı bile düşünmüyorum.

Back
X