kayinvalidem ne yapmaya calışıyor ?

Kayınvalideniz ilgi sizde diyr kıskandı heralde. Ama ben başka bir konuya takıldım. Daha iki gün önce doğum yapmışsınız neden evi süpürüyorsunuz ki? O kadar mı kirlenmişti yani? Kendinize acımıyorsanız bebeğe acıyın. Sizin dinlenip uyumanız lazım ki bol bol süt olsun. Bırakın ev dağınık kalsın. Ayıplayan ayıplasın ki ayıplayan insan olamaz. Hep duyuyorum yok bir hafta sonra cam sildim,yer sildim vs. Canınıza yazık ama ya üzülüyorum vallahi

Ben burada kadına kızdım. Kayınvalide böyle mi yapar ya. Anasın sen ana...

Valla biri beni anneme şikayet etse annem ona öyle bir kızar ki bir daha ağzını açamaz. nazlıymış lafa bak, nazlıysan nazlısın.

sakın ola ev işi yapma bak dikişlerin açılır bırak ne halleri varsa görsünler...

Ayda yılda bir geldiği için sorun oluşturacak bir durum göremedim,inan daha beter durumlar var.
Hürmetinizi gösterin saygınızı koruyun.

[QUOTE="srpcnrdnz, post: 36964797, member: 30 kayınvalideniz ilgi sizde diyr kıskandı heralde. Ama ben başka bir konuya takıldım. Daha iki gün önce doğum yapmışsınız neden evi süpürüyorsunuz ki? O kadar mı kirlenmişti yani? Kendinize acımıyorsanız bebeğe acıyın. Sizin dinlenip uyumanız lazım ki bol bol süt olsun. Bırakın ev dağınık kalsın. Ayıplayan ayıplasın ki ayıplayan insan olamaz. Hep duyuyorum yok bir hafta sonra cam sildim,yer sildim vs. Canınıza yazık ama ya üzülüyorum vallahi [/QUOTE]

Evet canm..3 gundur bizdeydi ve bir supurge acmadi.Bana da otur ben yaparim diye actirmadi.ev bogum bogum sigara kokuyordu bebegimle geldigimde.Ortalk o kadar daginikti ki inan baska carem yoktu.Zaten son gunler sancilarim cok artmisti.Yerimden kalkamiyordum..

Evet canm..3 gundur bizdeydi ve bir supurge acmadi.Bana da otur ben yaparim diye actirmadi.ev bogum bogum sigara kokuyordu bebegimle geldigimde.Ortalk o kadar daginikti ki inan baska carem yoktu.Zaten son gunler sancilarim cok artmisti.Yerimden kalkamiyordum..[/QUOTE]
uzakta yaşadığı için şanslısın..bence belli etme kırgınlığını..

oğlunu o yaşa getirmiş kadın onu soyutlama..aileden biri gibi sarmala..

böyle bir kaynananın 1 ay kalmadığı iyi olmuş bence.en azından annen güzelce bakmıştır.bayramda da gelip gitsinler,sonuçta aynı yerde yaşamıyorsunuz
egemcim ya ileride gelinlerimizde bizi istemezse

Annem kayinvalideme kizdi diye esim annemin ustune yurudu.o kimmis ki anasina laf edermis.Ah canim ah daha neler neler..

Annem kayinvalideme kizdi diye esim annemin ustune yurudu.o kimmis ki anasina laf edermis.Ah canim ah daha neler neler..

canım bak sen bebeğini düşün. ama eşin nasıl konuşuyor öyle senin annenle. ağırlığını koy, bu ne geniş aile. annen tabii seni kollayacak. ama eşin ve ailesi biraz garip geldi bana. sen doğumdasın ya doğum o kadar kutsal ki doğumda ölen kadın şehit mertebesinde dinimizde o kadar mühim bir olay... karnı acıkmışmış sigara içecekmişmiş zıkkımlansın çok afedersin.

hele şu türk erkekleri yok mu, eşine herkes lafı etsin ama anasına dokunmasın.

önce eşini koruyacaksın eşini, ana baba çocuk gidecek o kadın bakacak sana bir şey olsa...

ay çok kızdım klavyeyi oydum resmen

[QUOTE="vivianne, post: 36965389, member: 407cattim.Dalkım bak sen bebeğini düşün. ama eşin nasıl konuşuyor öyle senin annenle. ağırlığını koy, bu ne geniş aile. annen tabii seni kollayacak. ama eşin ve ailesi biraz garip geldi bana. sen doğumdasın ya doğum o kadar kutsal ki doğumda ölen kadın şehit mertebesinde dinimizde o kadar mühim bir olay... karnı acıkmışmış sigara içecekmişmiş zıkkımlansın çok afedersin.

hele şu türk erkekleri yok mu, eşine herkes lafı etsin ama anasına dokunmasın.

önce eşini koruyacaksın eşini, ana baba çocuk gidecek o kadın bakacak sana bir şey olsa...

ay çok kızdım klavyeyi oydum resmen[/QUOTE]

Cok haklisin guzelim..Ben acayip bir aileye cattim.Daha buraya acilacak o kadar konu varki.Bu en tazesi..

Aynı benim kayinvalidem ya dogumumda burnumdan getirdi allah yardimcin olsun içinde merhamet olmayan insandan her kötülük beklenir

Sende onun yaptığı gibi yap
Eşin varken dolan etrafta, yokken bırak yatsın kendi başına
Seni şikayet ederse ; aşk olsun aşkım o bana bebek gibi baktı, ben de ona bebeğimmm gibi baktım dersin
Hiç yüzgöz olma

ayyy benim geleceğimdemi böyle olacak.benden sana tavsiye canım ne kadar yüz verirsen okadar cok yaparlar.bak bugun konu açtım benim konumu oku da ozaman anlarsın nedemek istediğimi.ayrıca şunuda söyleyeyim.kayınvaliden seni kızı gibi göremez annen gibi seninin canın yandıkça o üzülemez.o yuzden tama kafana.ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar dememişler boşuna.mesafeni koy.çok fazla canım cicim yapma.sonra her hakkı buluyorlar kendilerinde.hiç olmazsa eviniz uzak şükret haline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…