kayinvalidem ne yapmaya calışıyor ?

Annem kayinvalideme kizdi diye esim annemin ustune yurudu.o kimmis ki anasina laf edermis.Ah canim ah daha neler neler..
ah erkekler annlerine laf söylenince aslan kesilirler karılarını yerin dibine sokup çıkartırlar işte.sorundurunce kıymetli olursun valla bunlara.bende de kaybettiysem iyi niyetimden kaybettim.say beni sayayım seni.bundan sonraki hayat felsefemiz bu olsun cnm.

Esin annenin üstüne yürüdü ve sen hiç tepki vermedin o evi başına yikarim erkek old kendi annesine göstersin bayramda yerinden bile kalkma bebeginle ilgilen zıkkım yesin defolup gitsin vallabenim kaynanam aynısı bana aynısını yaptı esim de inanmiyordu ilahi adalet iste bi gun sahit oldu ve inandi simdi eşimde bende konuşmuyoruz ben olsam kabul etmem ama senin kocanın tepkisi farklı olabilir

Yıktım zaten.1 aydır annemlerdeyim.Özürler dile di.yalvardı.Ama annemden özür dielemedikçe ona olan tepkim hiç bor zaman dinmeyecek.Göz göre göre yalancı konumuna düştük annemle.Oyuncu bir kadının yüzünden.Allah ıslah etsin onları.baska da bisey demiyorum.

Bence annesini kabul etme istemiyorum o benim huzurumu kaçırıyor ben daha logusayim ama sanki doğum yapan o bide hürmet bekliyor bayrama bana geliyor de çok istiyorsa evine davet etsin

Bence annesini kabul etme istemiyorum o benim huzurumu kaçırıyor ben daha logusayim ama sanki doğum yapan o bide hürmet bekliyor bayrama bana geliyor de çok istiyorsa evine davet etsin

Gelmesin dedim dinleyen kim canm.Cok zor gunler gecirdim.Dogumdan beri sudan cikmis balik gibiyim.Hem yeni hayatima alismak hemde bu adamla ugrasmak beni bitirdi.Bakalim gelsin neler olack gorcez.Bakarsiniz bir konu daha acarim kaynanamla kavga ettim diye..Huylu huyundan asla vazgecmez cünkü..

eee 1 aydır annendesin,eşine tepkilisinde nasıl annesinin geleceğini söyleyebiliyor.

Valla eş'e şikayet etmek hiç çözüm değil, ben şimdiye kadar pek şikayet etmedim, arada suratım düşer o kadar..
Nişandan beri kadınlar kulübüne üyeyim şikayet edenlerin hiç huzur bulduğunu görmedim
Çok canın sılıkırsa aay ağrılarım var azıcık uzanayım diyip kaçın..
Ve sende onun gibi davran kıssasa kıssas eşinin yanında çok ilgili ol.. Hak yerini bulur..

Egem .!.:
eee 1 aydır annendesin,eşine tepkilisinde nasıl annesinin geleceğini söyleyebiliyor.

Mesajlastik konustuk.Kayinvalidem aradi.yine de düzgün konustum.Ama gelmesini istemiyorum..Eşimle aram limoni şimdi.Haftasonu evime dönüyorum mecburen..Baktım düzelmedı o zaman nasıl bir yol izleyeceğime karar veririm...

O zman ilgilenme bebeginle ilgilen ne diyeyim bilmiyorum ki canım allah yardimcin

Eşler gerçekleri göstermeye çalışıyoruz annelerinin ikili oynadıklarını bilsinler hiç anlatmasak onlar gerçeği nasıl görecekler

[QUOTE="tamtatam, post: 36966098, member: 414836"Valla eş'e şikayet etmek hiç çözüm değil, ben şimdiye kadar pek şikayet etmedim, arada suratım düşer o kadar..
Nişandan beri kadınlar kulübüne üyeyim şikayet edenlerin hiç huzur bulduğunu görmedim
Çok canın sılıkırsa aay ağrılarım var azıcık uzanayım diyip kaçın..
Ve sende onun gibi davran kıssasa kıssas eşinin yanında çok ilgili ol.. Hak yerini bulur..
[/QUOTE]

Aynen oyle canim..sikayet edince suclu sen oluyorsun.Ah ah hic hatrim yokmuş bir eş olarak.Hamileyken bile saçimi süpürge eden ben şmdi bir iftiracı oldum.

Bence senin kayınvalidenin gelmesinden çok daha büyük sorunun var.
Ne münasebetle eşin annenin üzerine yürüyor?Hangi hakla?
Büyüğüne bile saygısı olmayan bu adam yarın birgün seni dövmeyede başlar haberin olsun.
Hiçbir özür,hiçbir pişmanlık annene yapılan terbiyesizliğin telafisi olamaz.

K.v, anne gibi olmaz bu bir gerçek..Sıcak davranmaya gerek yok ağırlarsın gerektiği gibi yeterli..

gitmekle iyi yapmış
ne güzel annen bakmış sana
bayramda da kocan varken güler yüzlü ol ona karşı
kpcan yokken muhattap bile olma

Annemn yaninda kollarimi sktı.Annem yapma bebek emziriyor o diye bagirdi.Apartmani ayaga kaldirdicekti ggitti.Affedemiyorum affetmycm.Annem dio ki onu affedersen hakkimi sana helal etmem.Annem hamileligim boyunca az hizmet etmedi bana.Kanamalarim oldu elime hizmet etti.Benim esim cok nankormus canim cok.Yazklar olsun ona.

annen böyle söylerken,sen affetmemişken nasıl ,neden gideceksin?

annen böyle söylerken,sen affetmemişken nasıl ,neden gideceksin?

Ne yapayim canim.Anneme yeterince yuk oldum.Baska carem mi var.Gidicem ama artik muhattabim degil kendisi benim.Babam bile esin hakli annen.karismasaydi diyor dusun artik gerisini.Ya bu erkekkerde sorun var ya biz cok alinganiz.Kaynanam.bana.laf edecekmis annem de susacakmis.Oz babam bunu diyorsa vay halime benim

nedense tum olaya takilmadimda..kalkip 2. Gun evi supurmene sasirdim…yani canini sokaktami buldun sen? Kendini dusunmuyorsan bebegini dusuneceksin…yani supurmesen ne olacakti?? Birde normal dogum bile yapmamissin..kaldiki normal dogum yapsan dahi…is bu yaaa..bitmezki ucu yok ortasi yok..birak kalsin nasilsa yaparsin iyilesince…eve s.cmadilar ya???!!!?

Kayinvaliden dikkat cekmeye calisiyor ve senle kiyas ediyor kendini…uzak durup mesafe koymak en iyisi…kocan olacak okuze ise hic bir sozum yok.

Valla ben bir bucuk sene nişanlılık + 4 ay evlilik hayatımda şunu anladım ki ne yapsan kvler için hata o yüzden yaptıklarına hiiççç kafayı takma. sen de aynı şekilde davran. kimse senden önemli değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…