- 19 Ekim 2007
- 771
- 252
- 123
- Konu Sahibi hayalimdekisen
-
ah erkekler annlerine laf söylenince aslan kesilirler karılarını yerin dibine sokup çıkartırlar işte.sorundurunce kıymetli olursun valla bunlara.bende de kaybettiysem iyi niyetimden kaybettim.say beni sayayım seni.bundan sonraki hayat felsefemiz bu olsun cnm.Annem kayinvalideme kizdi diye esim annemin ustune yurudu.o kimmis ki anasina laf edermis.Ah canim ah daha neler neler..
Bence annesini kabul etme istemiyorum o benim huzurumu kaçırıyor ben daha logusayim ama sanki doğum yapan o bide hürmet bekliyor bayrama bana geliyor de çok istiyorsa evine davet etsinYıktım zaten.1 aydır annemlerdeyim.Özürler dile di.yalvardı.Ama annemden özür dielemedikçe ona olan tepkim hiç bor zaman dinmeyecek.Göz göre göre yalancı konumuna düştük annemle.Oyuncu bir kadının yüzünden.Allah ıslah etsin onları.baska da bisey demiyorum.
Bence annesini kabul etme istemiyorum o benim huzurumu kaçırıyor ben daha logusayim ama sanki doğum yapan o bide hürmet bekliyor bayrama bana geliyor de çok istiyorsa evine davet etsin
eee 1 aydır annendesin,eşine tepkilisinde nasıl annesinin geleceğini söyleyebiliyor.Yıktım zaten.1 aydır annemlerdeyim.Özürler dile di.yalvardı.Ama annemden özür dielemedikçe ona olan tepkim hiç bor zaman dinmeyecek.Göz göre göre yalancı konumuna düştük annemle.Oyuncu bir kadının yüzünden.Allah ıslah etsin onları.baska da bisey demiyorum.
Egem .!.:eee 1 aydır annendesin,eşine tepkilisinde nasıl annesinin geleceğini söyleyebiliyor.
O zman ilgilenme bebeginle ilgilen ne diyeyim bilmiyorum ki canım allah yardimcinGelmesin dedim dinleyen kim canm.Cok zor gunler gecirdim.Dogumdan beri sudan cikmis balik gibiyim.Hem yeni hayatima alismak hemde bu adamla ugrasmak beni bitirdi.Bakalim gelsin neler olack gorcez.Bakarsiniz bir konu daha acarim kaynanamla kavga ettim diye..Huylu huyundan asla vazgecmez cünkü..
Eşler gerçekleri göstermeye çalışıyoruz annelerinin ikili oynadıklarını bilsinler hiç anlatmasak onlar gerçeği nasıl göreceklerValla eş'e şikayet etmek hiç çözüm değil, ben şimdiye kadar pek şikayet etmedim, arada suratım düşer o kadar..
Nişandan beri kadınlar kulübüne üyeyim şikayet edenlerin hiç huzur bulduğunu görmedim
Çok canın sılıkırsa aay ağrılarım var azıcık uzanayım diyip kaçın..
Ve sende onun gibi davran kıssasa kıssas eşinin yanında çok ilgili ol.. Hak yerini bulur..
K.v, anne gibi olmaz bu bir gerçek..Sıcak davranmaya gerek yok ağırlarsın gerektiği gibi yeterli..Masallah ne güzel.Bende hem kansızlık hemde vitamin eksikliği vardı.Halsızlik baygınlık oldu doğumdan sonra.Birde ağrım çoktu.Bakılmaya ihtiyacım vardı yanı.Bünye meselesi.Benim anneminde yanında kimse kalmamış.Ama benım ilk günlr durumum kötüydü.Yardımcı olmaya korktu kaçtı kayınvalide.O yüzden sıcak davranmak gelmiyor hiç içimden.Bende onun kızı sayılırım.Kırk yılın başında yardımcı olacaktı.Sinir bozarak gitti..
Bence senin kayınvalidenin gelmesinden çok daha büyük sorunun var.
Ne münasebetle eşin annenin üzerine yürüyor?Hangi hakla?
Büyüğüne bile saygısı olmayan bu adam yarın birgün seni dövmeyede başlar haberin olsun.
Hiçbir özür,hiçbir pişmanlık annene yapılan terbiyesizliğin telafisi olamaz.
annen böyle söylerken,sen affetmemişken nasıl ,neden gideceksin?Annemn yaninda kollarimi sktı.Annem yapma bebek emziriyor o diye bagirdi.Apartmani ayaga kaldirdicekti ggitti.Affedemiyorum affetmycm.Annem dio ki onu affedersen hakkimi sana helal etmem.Annem hamileligim boyunca az hizmet etmedi bana.Kanamalarim oldu elime hizmet etti.Benim esim cok nankormus canim cok.Yazklar olsun ona.
annen böyle söylerken,sen affetmemişken nasıl ,neden gideceksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?