kayinvalidem ne yapmaya calışıyor ?

Tovbe Estağfurullah ya hu.. Allah sabir versin size. Sonradan kotu gelin diye adini cikartiyorlar insanin..

Haklisin canm benm.Esim cik disardaki insanlara sor kim haksiz diye,senjn annen benm anneme laf edemez dedi.Al sordum iste.Bu sayfayi da aynen okutucam ona.Bana neler yapti.Utansin biraz.Bana da yazik.Sutumu azaltti 1 ayda benim

Haklisin canm benm.Esim cik disardaki insanlara sor kim haksiz diye,senjn annen benm anneme laf edemez dedi.Al sordum iste.Bu sayfayi da aynen okutucam ona.Bana neler yapti.Utansin biraz.Bana da yazik.Sutumu azaltti 1 ayda benim

Sende onun gibi davran , esinin yaninda yalakalik yap.
Esin yokken sok lafi...
Mesafeli ol ama...

ya sen cani cigeri degilsin sonucta nazin niyazin gozune batmistir olabilir

Mesela ablam ya da arkadasim dogum yapinca nazlari gozume batmiyo, ama yabanci olunca poff deyip sikiliyorum gercekten

Bence saygida kusur etme kocanla arani bos yere acma

kayınvalidelerin sözüne inanılmaz kesinlikle ben doğum yaptığımda güya refakatçimdi fosur fosur uyudu hep en sonunda sen git dedim eşim kaldı eve gelincede hemen gitmeye baktı hastaneden geldikten 3 gün sonra gitti herkes rahatına bakar şimdi bende öyleyim insanın evi gibisi yok kimse gelmesin yardıma istemem sonradan yaptıklarını yüze vurmaya bayılıyolar yada arkandan dedikodu yapıyolar gelin değilmisin yerin dibine sokar çıkarırlar

Kayınvalidenin tavrı kadar,onunla ilgili olumsuzlukları sana taşıyıp üzüntünü depreştiren annenin tavrıda yanlış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…