- 29 Ocak 2013
- 5.823
- 22.624
- 348
- Konu Sahibi hayalimdekisen
-
nedense tum olaya takilmadimda..kalkip 2. Gun evi supurmene sasirdim…yani canini sokaktami buldun sen? Kendini dusunmuyorsan bebegini dusuneceksin…yani supurmesen ne olacakti?? Birde normal dogum bile yapmamissin..kaldiki normal dogum yapsan dahi…is bu yaaa..bitmezki ucu yok ortasi yok..birak kalsin nasilsa yaparsin iyilesince…eve s.cmadilar ya???!!!?
Kayinvaliden dikkat cekmeye calisiyor ve senle kiyas ediyor kendini…uzak durup mesafe koymak en iyisi…kocan olacak okuze ise hic bir sozum yok.
nedense tum olaya takilmadimda..kalkip 2. Gun evi supurmene sasirdim…yani canini sokaktami buldun sen? Kendini dusunmuyorsan bebegini dusuneceksin…yani supurmesen ne olacakti?? Birde normal dogum bile yapmamissin..kaldiki normal dogum yapsan dahi…is bu yaaa..bitmezki ucu yok ortasi yok..birak kalsin nasilsa yaparsin iyilesince…eve s.cmadilar ya???!!!?
Kayinvaliden dikkat cekmeye calisiyor ve senle kiyas ediyor kendini…uzak durup mesafe koymak en iyisi…kocan olacak okuze ise hic bir sozum yok.
Tovbe Estağfurullah ya hu.. Allah sabir versin size. Sonradan kotu gelin diye adini cikartiyorlar insanin..
Canm uzulme sen Allah goruyor hakliyi haksizi.bebeginle ve esinle mutlu ol yeter kafana cok takma.Saolun...Aynen oyle.Suclu ben oldum.
Kayınvalidenin tavrı kadar,onunla ilgili olumsuzlukları sana taşıyıp üzüntünü depreştiren annenin tavrıda yanlış.Merhabalar.Daha once siteye uyeydim fakat giris sifremi unuttugum icin yeni uyelik aldim.Sizlere bir derdimi anlatip fikir almak istiyorum..Ben 25 gun önce sezeryan ile doğum yaptim.Doğumdan 3 gün önce kayinvalidem hataydan geldi.Sözde bana yardimci olmak için.Neyse o 3 gün içinde herşey yolundaydi.Doğum günü geldi çattı.Ben eşim halamlar kardeşlerim hepimiz hastanede heyecandan ölecektik nerdeyse.Ama kayınvalidemin nedense o gün yüzü bes karıştı.Bizim heyecanımıza bile ortak olmadan eşime sercan çok acıktım bıseyler yiylim.Anneme durmadan sigara içelim diye teklifler etti durdu.Neyse doğum sonrasında ben acıdan ağlıyorum kayınvalide bena sitem ediyor.Sende cok nazlısın.Sende anca naz yapmayı bilirsin felan.Ben of dedikçe o anneme bakıp ağız yüz büküyormuş.ilk gün narkozdan gözümü açamadım.Oglumu kucağima verdiklerinde bulanık görüyordum.Göremiyorum canım acıyor biraz kendime geleyim öyle verin bebegimi dedim.Kaynvalidem bagirmaya başladı.Bebek dogurmussun hala kendini düşünüyorsun.Ne kadar ruhsuzsun dedi.Ki ben evladımı kaybetme korkusuyla 9 ayda psikologlara gitmis bir anneyken ! Halamlar bile sok oldu.Hastanede ki ilk gecemiz.Anneme beni sikayet ediyormus kizin cok agresf cok dadayaniksiz.Ben hic nazlanmadim vs.Annem odaya bir geldi.Surati beş karış.Ben yerimden zor kalkiyorum o yardım edeceği yerde annemi de gel sigara içelim diye oyalıyordu.Neyse evime geldim.O acımla kalktım bebeğime baktım.Yardımcı dahi olmadı.Evim iki katlı dublex inanır mısınız ameliyatın ikinci günü evi süpürdüm ! Ne bi corba yaptı.sadece tost yapayım size demeyi bildi.daha ardan iki gün gecmeden ben hatay a gidicem diye tutturdu.Sabah erkenden bilet aldirdi.sözde bir ay yanimda kalacakti.Annemle dönüşümlü bakacaklardı.O gittikten sonra annemlere geldim.Simdi bayrama kardesiyle bana geleceklermis.Cok kirildim cok sogudum ondan.Gelmelerini hic istemiyorum.Benim psikolojimi bozdu.Isin komik yanı.Eşimde bana inanmıyor annem öyle seyler demez yapmaz diyor.Cünkü onun yanında kayinvalide mükemmel davranıyor.Nasıl bir yol izlemeliyim sizce.Tavır mı takınayım.Yoksa hiç saygımı bozmadan hürmet mi edeyim.Bu zamana kadar zerre saygısızlığı olmauan ben.bunları hiç haketmedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?