Kayınvalidem neden beni sevmiyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Pembehayaller88

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2022
81
16
18
Tuzla
Merhaba arkadaşlar size içimi açmak istedim çünkü içime dert etmekten sıkıldım. Evleneli dört yıl oldu ve bebeğimi iki ay önce kaybettim. Eşimle severek evlendik ve tesadüf bir şekilde annesiyle aynı memleketteniz. Ama evlendigimizden beri mesafeyi hep korumama ve ona gerçekten samimi bir edayla yaklasmama rağmen beni bir türlü sevmedi. Bana karşı bazen sıcak anne gibi ama çoğu zaman da düşmanı gibi davranıyor. Beni hiç sevmedi... Hep bir ima... Hep bir tavır... Yüzüne karşı bile söyledim ben sandığın kadar kötü niyetli biri değilim dedim ama hep aynı...O kadar üzülüyorum ki... Evlerimiz ayrı ama yazlığa gelince beraberiz ve iyi anlaşmamız en fazla iki üç gün sürüyor. Sizce neden?

Herkes herkesi sevmek zorunda değil. Çok yakın olduğum hatta yakın olmak zorunda olduğum bir kaç kişi var ailede. Gram sevmem. Ama asla saygıda kusur etmedim.ne o beni sev dedi ne ben onu sevdim. Fikirlerine saygı duydum ortamlarda konuşurum iyi kötü gününde yanında bulunurum kanbagi sebebiyle. Daha fazlasını yapmam. Sevmek zorunda değil.bircok sebebi vardır. Huyunuzu sevmemistir bazı davranışlarınızı beğenmiyorum kanı sıcak değildir gözünüzün üstünde kas vardır yani insandan insana değişir hiç takmayin. Saygı önemli olan.sureklide beni n den sevmiyosun diye takıntılı gibi gözükmeyen bence. Akışında kalsın çok irite duruyor cunku

Bence önce kendinizi sevdirme/kabul ettirme cabasini birakin. Kimse sizi veya beni sevmek zorunda degil. Ama saygi baska birsey..Saygisizligi yoksa sizde onun size koydugu mesafeye göre mesafeli davranin. Bazi kadinlar ogullarindaki kadini hic kabullenemiyor. Bazilarin yapisi genel olarak soguk. Kimsenin peşinden kosmayin, kimseye kendinizi kabul ettirmek adina sekilden sekile.girmeyin cünkü.bu samimiyetsiz de gözükebilir. Ve acik söyliyim: Sizde cok rahat edeceksiniz bunu biraksaniz. Ve sahsen iyi anlasmadigim insanlarla veya aslinda istenmedigim yerde tatil yapmam. Yazliklari da onlara kalsin

sorman gereken soru neden kayinvalidemin beni sevip sevmemesi bu kadar umrumda?

kimse kimseye anne kiz olamaz, saygili olun birbirinize yeter

Kafana taktığın için , hiç umurunda olmasın ilgilenme , yanındayken biraz ılımlı ama resmî ol , ilişkinizden bahsetme yüzeysel kal laflarına alınma … yani düşünce tarzını değiştir olaya bakışın değişecek

Sevmiyorsa sevmedin saygisizlik etmiyorsa hersey yolunda demektir. Illa beni sev modundan cikin. Ayrica benim kv beni sevmemekle kalmayip yalanlar soylemis bana hic sebepsiz uydurma iftiralar atmis, kandirmaya dolandirmaya calismis bir kimse idi. Beterin beteri var yani, sevmeyip kendi halinde takiliyorsa hic dert etmeyin mesafeli soguk iliskinize devam edin

Kayın valideniz sizi sevmek zorunda değil ama iyi ve saygılı davranmak zorunda. Benim kayınvalidemin de hoşlanmadığı şeyler var ; uzun ojeli tırnaklar, iddialı kıyafet.. bu ikisi bir araya gelince illa bir şeyler söylüyor hatta beni sinir ediyor bazen ama ağzımı açmıyorum çünkü o bu yaşa kadar böyle biriymiş ve değişemez.. tabiki beni sever cici bulur ama lafını söyler. Ben de özellikle dikkat ediyorum artık bu tırnak işine vs. Siz de onun hoşlanmadığı şeyleri yapmamaya dikkat edin belki daha iyi olur aranız.
Durduk yere mi böyle davranıyor hiç detaylandırmamışsınız . Durduk yereyse hiç uğraşmayın…

Hangi kaynana gelinini sevebilir ki ?

Yazlığa gitmeyin, veya yazlıkları ayırın?
Ne kadar az birlikte olursanız o kadar iyi.

Kimyanız uymayabilir sevmesi gerekmiyor. Saygılı olun yeter.
Niye böyke bir gaye içindesin ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…