• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidem neden böyle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
haklisiniz bu da olabilir. Ben mesela cok sicak kanliyim,her yere ayak uydururum herkesle anlasirim kimseyle problemim yokdur. Ne arkadas cevremde ne is hayatimda.
Belkide bazen de beklentilerim cokdur ve karsi taraf sadece sogukdur. Ama soguk ve ilgisiz insan cok farkli.
Yanlış anlamayın ama eğitimli birisinin bütün ünsüz sertleşmelerini yanlış yazması çok garibime gitti. Yokdur, bakdı, soğukdur... Yoktur, baktı, soğuktur olacak. Normalde çok takılmam ama hepsini yanlış yazmışsınız söylemeden edemedim 🤷‍♀️

Iyi aksamlar arkadaslar,

ben okudum,calistim ve ayaklarimin üzerinde durdukdan sonra babam ve annemin onayindan sonra evlendim. Severek evlendim ve cok da seviyoruz birbirimizi. Kiradan cikdik,esimle calisarak,biriktirerek ev sahibi olduk cok sükür.
Kayinvalidemler ev görmeye geldi. Bir kez güzel olmus,cok begendim vs demedi. Sadece soguk bir sekilde „güle güle oturun“. ya ben senden bes kurus almadan sabah aksam esimle calisarak ev sahibi olmusum, bu tribin kime?

Simdi ise Hamileyim 8 aylik,
haftada 2 kez kayinvalidemi ziyaret ederim,arar sorarim. Ya bir kez sadece birkez bana bebek nasil,sen nasilsin,hamilelik nasil gidiyor neden sormaz bir insan-hele bir anne dedigim kadin? Bazi günler cok agliyorum cok doluyorum.
Esimin yengesinden tutun amcalarina kadar ararlar sorarlar,bi ihtiyaciniz varmi diye,yengeleri arar,caninin cektigi bisey varsa sakin cekinme söyle,ev temizligine yetisemiyorsan haber ver vs vs.
Annem babam ablam hergün ararlar sorarlar beni. Kayinvalidem ve kayinbabam hic sormazlar.

Bazen diyesim var „ Cocuk cocuk diyordunuz alin size torun geliyor“
. Ama bu ilgisizlik neyin nesi cözemedim.

Sizlerde durumlar nasildi? Arar sorarlarmiydi?ilgi gösterirlermiydi?
bana hic hamileymisim gibi davranmiyorlar. Sanki hic bisey yokmus gibi.Aceba utaniyorlarmi diyorum, yok neden utansinlar ki ama degilmi?
Insanin kendi annesi ve babasi cok daha farkli gercekden bunu anladim ben. Ayirt etmeyim diyorum her iki tarafi da sadece BIR anne baba diye göreyim diyorum,yok olmuyor. Illaki bisey oluyor.
Ben bazı insanlara rahatın battığı düşüncesindeyim. Yani çocuğun iyi bir evlilik yapmış, senden birşey talep etmeden(ki talepte edilebilir) yuvasını kurmuş bebeğini bekliyor daha niye senin tafran? Sizde gitmeyin o zaman anlar kıymetinizi, aramayan sormayan daha kıymetli oluyor bazen.

Yanlış anlamayın ama eğitimli birisinin bütün ünsüz sertleşmelerini yanlış yazması çok garibime gitti. Yokdur, bakdı, soğukdur... Yoktur, baktı, soğuktur olacak. Normalde çok takılmam ama hepsini yanlış yazmışsınız söylemeden edemedim 🤷‍♀️

Ben Türkiyede yasamiyorum türkce dersde hic almadim ve okulda da görmedim:)
anca bukadar yazabiliyorum. Anlamissiniz ya sanirim yeterli. Ingilizceden konuyu acsaydim veya fransizca belki hata bulamazdiniz. Kusura bakmayin.Ben Belcikada yasiyorum.

Sanirim ben burda yanlis bir forumdayim. ya herkes kaynanasina düsmen gibi. Anne gibi görüyorum diye yazan yazana. Ben ayirt etmem kimseyi.Ne esimin ailesini ne kendi ailemi. Iki tarafda degerli benim icin.Senin ailen benimm ailem yok-Bizim ailemiz var.Ben böyle gördüm böyle ögrendim. KV e haftada iki kez gidiyorsam,bir bildigim var. KV e haftada bir kez giderdik,az geliyormus. Bizde esimle haftada 2 kez gidiyoruz. Mesafeyi arayan insan bunu demezdi.
Bilip bilmeden konusmazsaniz cok iyi olcak ve laflari carpitmazsaniz insanlari anlamaya calissaniz cok daha iyi olcak.
Egitimli olmam icin türkcemin mükemmel olmasi gerekmiyor. Benim belki türkcem buna yetiyor ben türkce ders görmedim türkce egitimde almadim kusura bakmayin anladinizya... belkide anlamadiniz iste:KK48:. Belcikada yasiyorum. Franzsizca ve Ingilizce konu acsaydim hata bulamazdiniz.
Artik kimse yorulmasin kimsede den cevap beklemiyorum cünkü bu konuyla ilgili takibi birakiyorum okumucam.
Nekadar kirici insanlar var,nekadar kv lerinden sogumus mesafeli insanlar var.Bana bulasmasin.
Bana baya negativ eneji verdi burasi. Ben kacar:KK54:

İnsan tabiki hamileyken özel ilgi bekliyo. Karnımı sev okşa değil demek istediğim. Bunlar bana yapmacık gelir zaten ama insan Bi hal hatır sorar. Kızım canın bişey çekiyo mu der en azından. Kim ne derse desin benim için hamilelik kutsaldır. yabancı biri bile olsa yardım ederim. Hiç kimse kendi annen baban gibi olmuyor, olamaz. Belliki o seni kendi kızı gibi görmüyo, sen de annen gibi görmiceksin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X