• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidem neden böyle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pardon da karnınızı nie sevip okşayıp konuşsun yanii şahsen ben hiç hoşlanmam eşim bazen ellemeye çalışır saçmalama istersen derim

bebeklerin bunu hissetigini ve duydugunu biliyorsunuz dur insallah:))
ben hergece konusurum ve nezaman konusmaya baslasam,tekmelemeye baslar.nezam sussam bebegimden ses gelmez.
Esim de nezaman konussa,tepki verir. Heleki babasi sadece birkez karnima dokunsa ayni yere tekme yer.
Bebekler bunlari hissediyor ve babalarin sesini daha da net aliyorlar buyüzden dogdukdan sonda babadan da yabancilik cekmiyorlar. Arkadas cevremde de gördüm size nekadar tuaf ve komik gelsede.

Arayıp soranlardan koşarak kaçanlar mı dersiniz, arayıp sormuyorlar diye feryad eden gelin mi dersiniz.. :olamaz: Orta ayar bir kaynana yok bence. :KK48: Bence hamilelik hormonlarınız tavan yapmış sadece. Oturup şükretmeli ve anne diye diye çokta üstüne düşmemeli, ne görüyorsanız öyle davranmalısınız. :süslü:

Kimse kimsenin sonradan annesi veya kızı olamaz, ne kadar sevse de olamaaaz, buna ihtiyaç duyulması psikolojik bir problem olabilir ama
bilemicem teyzemin 3 tane kizi var ve bir gelini var,gelinini kendi kizlarindan ayirt etmez. onlara ne alirsa gelinine de alir. Kizim kizim der ve sever. Gelinde ayni sekilde.Gelinin de piskolojik problemi oldugunu düsünmüyorum o da iyi bir aileden geliyor:)

bilemicem teyzemin 3 tane kizi var ve bir gelini var,gelinini kendi kizlarindan ayirt etmez. onlara ne alirsa gelinine de alir. Kizim kizim der ve sever. Gelinde ayni sekilde.Gelinin de piskolojik problemi oldugunu düsünmüyorum o da iyi bir aileden geliyor:)
Canım bu karakter meselesi sevgi meselesi bunun tartışması olamaz, kaynanana da sen garip geliyosundur mesela o da konu açıp gelinim benden mıçmıç ilgi bekliyo of falan yazıyodur belki

Canım bu karakter meselesi sevgi meselesi bunun tartışması olamaz, kaynanana da sen garip geliyosundur mesela o da konu açıp gelinim benden mıçmıç ilgi bekliyo of falan yazıyodur belki

kaynanam ne düsündügümü bilmiyor:) sizinle paylastim güzel cevaplariniz icin tesekkür ederim. Bir adim daha atabilirim.

Bi örnek veriyim benim kaynanam da ilgi sever, onun görümcesi ise tam tersi kadın aynı ben gibi, ama onun gelini de aynı benim kaynanam gibi, yani resmen ters denk gelmişiz😄 Onun gelini annecim annecim diye her gün arar kadın darlanır sevmez öyle şey, benimkide ben niye öyle değilim diye yakınır, bende o kadının kaynanalığını severim mesela e napcaz şimdi

bebeklerin bunu hissetigini ve duydugunu biliyorsunuz dur insallah:))
ben hergece konusurum ve nezaman konusmaya baslasam,tekmelemeye baslar.nezam sussam bebegimden ses gelmez.
Esim de nezaman konussa,tepki verir. Heleki babasi sadece birkez karnima dokunsa ayni yere tekme yer.
Bebekler bunlari hissediyor ve babalarin sesini daha da net aliyorlar buyüzden dogdukdan sonda babadan da yabancilik cekmiyorlar. Arkadas cevremde de gördüm size nekadar tuaf ve komik gelsede.
Bu dediklerinizi gayet iyi biliyorum ama ben sevmiyorum malesef kayınvalidem sürekli arar sorar bişey lazımmı canın çektimi işin varsa yapayım falan die her defasında anne lütfen abartma ben hamileyim hasta değilim işimide kendim yaparım canımın çektiğinide derim oda benim için diyodur kesin çok soğuk die ama yapı meselesi mesafeyi severim herzaman

Iyi aksamlar arkadaslar,

ben okudum,calistim ve ayaklarimin üzerinde durdukdan sonra babam ve annemin onayindan sonra evlendim. Severek evlendim ve cok da seviyoruz birbirimizi. Kiradan cikdik,esimle calisarak,biriktirerek ev sahibi olduk cok sükür.
Kayinvalidemler ev görmeye geldi. Bir kez güzel olmus,cok begendim vs demedi. Sadece soguk bir sekilde „güle güle oturun“. ya ben senden bes kurus almadan sabah aksam esimle calisarak ev sahibi olmusum, bu tribin kime?

Simdi ise Hamileyim 8 aylik,
haftada 2 kez kayinvalidemi ziyaret ederim,arar sorarim. Ya bir kez sadece birkez bana bebek nasil,sen nasilsin,hamilelik nasil gidiyor neden sormaz bir insan-hele bir anne dedigim kadin? Bazi günler cok agliyorum cok doluyorum.
Esimin yengesinden tutun amcalarina kadar ararlar sorarlar,bi ihtiyaciniz varmi diye,yengeleri arar,caninin cektigi bisey varsa sakin cekinme söyle,ev temizligine yetisemiyorsan haber ver vs vs.
Annem babam ablam hergün ararlar sorarlar beni. Kayinvalidem ve kayinbabam hic sormazlar.

Bazen diyesim var „ Cocuk cocuk diyordunuz alin size torun geliyor“
. Ama bu ilgisizlik neyin nesi cözemedim.

Sizlerde durumlar nasildi? Arar sorarlarmiydi?ilgi gösterirlermiydi?
bana hic hamileymisim gibi davranmiyorlar. Sanki hic bisey yokmus gibi.Aceba utaniyorlarmi diyorum, yok neden utansinlar ki ama degilmi?
Insanin kendi annesi ve babasi cok daha farkli gercekden bunu anladim ben. Ayirt etmeyim diyorum her iki tarafi da sadece BIR anne baba diye göreyim diyorum,yok olmuyor. Illaki bisey oluyor.
Bebek olunca aslında sadece kabuk olduğumu anladım diye konu açarsın 😅

Bi örnek veriyim benim kaynanam da ilgi sever, onun görümcesi ise tam tersi kadın aynı ben gibi, ama onun gelini de aynı benim kaynanam gibi, yani resmen ters denk gelmişiz😄 Onun gelini annecim annecim diye her gün arar kadın darlanır sevmez öyle şey, benimkide ben niye öyle değilim diye yakınır, bende o kadının kaynanalığını severim mesela e napcaz şimdi
Değiştirin 🤪

Amma buyutmussun olayi o da oyle de gec. Neden illa pışpıslasin istuyorsun ki? Cok demagoji iceriyor yazin. Aramiyor sormuyor desen tamamda sen sinirden aglayacaksin nerdeyse

Ummadigim insanlardan ilgiyi görürsem kayinvalidemden görmesem evet sasiriyorum üzülüyorum.
Alakam olmadigim insanlar esime ve bana soruyorlar. Ya bir kez sor,doktor randevun nezaman,hersey yolundami,karnimi sev oksa konus torununla bu ne sogukluk
Ben kaynana olursam ben de yapmam bunları. Hamileyken karnıma dokunulmasından hoşlanmam, kimsenin karnına dokunmam. Belki kadın haftada 2 gelmenizden de rahatsızdır. Mesafe en iyisi.

Benim kv yapsa bunu derdim yuzune isterken severken iyi hoş bakmak mı sıkıntı dıye 😂 tutamam cunku kendımı ayıp bısey ben ugrasamam ne demek. Ya da bılmıyorum kadının yaşı buyukse belkı korkmustur yardımcı olamam gıbı dusunmus olabılır
Yoo baya genç bi kadın gayet de sağlıklı. Ama huyu işte her şey dilinde. İcraate gelince sıfır ya da arkamdan hakaret etmede üstüne yok. Ben de "torunun olacak ya özenirsin diye çağırmak istedim ama sen bilirsin" dedim. Yani boşver nasıl hissediyorlarsa öyle davranıyorlar demek ki en güzeli

Iyi aksamlar arkadaslar,

ben okudum,calistim ve ayaklarimin üzerinde durdukdan sonra babam ve annemin onayindan sonra evlendim. Severek evlendim ve cok da seviyoruz birbirimizi. Kiradan cikdik,esimle calisarak,biriktirerek ev sahibi olduk cok sükür.
Kayinvalidemler ev görmeye geldi. Bir kez güzel olmus,cok begendim vs demedi. Sadece soguk bir sekilde „güle güle oturun“. ya ben senden bes kurus almadan sabah aksam esimle calisarak ev sahibi olmusum, bu tribin kime?

haftada 2 kez kayinvalidemi ziyaret ederim,arar sorarim. Ya bir kez sadece birkez bana bebek nasil,sen nasilsin,hamilelik nasil gidiyor neden sormaz bir insan-hele bir anne dedigim kadin? Bazi günler cok agliyorum cok doluyorum.
Esimin yengesinden tutun amcalarina kadar ararlar sorarlar,bi ihtiyaciniz varmi diye,yengeleri arar,caninin cektigi bisey varsa sakin cekinme söyle,ev temizligine yetisemiyorsan haber ver vs vs.
Annem babam ablam hergün ararlar sorarlar beni. Kayinvalidem ve kayinbabam hic sormazlar.

Sizlerde durumlar nasildi? Arar sorarlarmiydi ilgi gösterirlermiydi?
bana hic hamileymisim gibi davranmiyorlar. Sanki hic bisey yokmus gibi.Aceba utaniyorlarmi diyorum, yok neden utansinlar ki ama degilmi?
Insanin kendi annesi ve babasi cok daha farkli gercekden bunu anladim ben. Ayirt etmeyim diyorum her iki tarafi da sadece BIR anne baba diye göreyim diyorum,yok olmuyor. Illaki bisey oluyor.
Hayatta tek anlamayacagim sey burdaki bazi kadinlar. Insan kayinvalidesi aramiyor diye niye aglar yaaa...... ariyor diye aglasa teselli edecegimde.bu dunyanin hicbir kitasinda kulturlu bilgili elit bir kadinin derdi olmaz yani. Beni aramiyolar diye dolup tastim bazi geceler agliorum yaziyosunuz ya🤦‍♀️

Evet hamileligimde ilgi bekledim ve bekliyorum. Müjdeyi verirken bile cok güzel CD hazirladim. Insan bir tesekkür eder bir hafta emek verdim ben o müjdeyi verme süprizi icin.Millet gibi pat diye söylemedim. Düsündüm kalici birsey hazirladim.
Gelinim bana hamilelik haberi vermek için CD hazırlayıp izletse böyle bir saçmalığa maruz kaldığım için gelinim adına ben utanırım, söyleyecek bir şey bulamam o an. Muhtemelen bu aşırılıklarınızı kadın samimiyetsiz buluyor. Başkalarına karşı sıcakken size mesafeli durmasının tek sebebi bu bence.

ben ona kaynana gözüyle bakmadim hic herzaman ANNEM olarak bakdim!
Sıkıntı orda bakmayacaksın öyle çünkü annenin yerini asla alamaz, bende öyleydim hatta hasta olur çocuğumu anneme bırakır onuda hastaneye götürürdüm anneme ne yapıyosam dahada ilgi gösterirdim kızı yok diye, sonra ne mi oldu iki ay önce gerçeklerle yüzleştim arkamdan ne iftiralar ne fesatlıklar bak bazılarını söyleyim, ailem ve kv bebek bakmak için evlerini satıp yakınıma geldi, gurursuz annem benim dibime gelmiş, benim kredi kartım annemdeymiş maaşımı anneme veriyomuşum(eşimde farketmeyecek kadar salak sanki), bi ev alamamışım kaç yıllık gelinmişim, oturduğum ev eşim almış ama kv üstüne yaptırmış bana ev vermiş gibi hava atıyolardı benim babam naptı biliyomusun site içi güzel bi ev verdi bana taşınacam inş yakında, kv duyunca kriz geçirecek bu arada görüşmüyorum çocuklarıda göstermiyorum bi süre göremezler demem o ki asla anne yerine koyma olmuyo benimkinin kızı yoktu ona kız olmuştum anlamadı kalsın tek başına

Iyi aksamlar arkadaslar,

Sizlerde durumlar nasildi? Arar sorarlarmiydi?ilgi gösterirlermiydi?
Benim 2. Hamileligim kayin.v ile altli ustluyuz ilkindede cok ilgisizdi kac aylik oldugumu bilr bilmez 15 gun var doguma siz dusunun😂 kac kere hastalandim hastanelerde yattim aramadi bile. Hep ammem kosar eve geldi bakti bana cok kanamalarim oldu k.vlidem el gibi hastaneden ciktiktan 1 hafta sonra geldi evime. 1 kat yukarisindayim halbuki ve geldi gecmis olsun dedi 5 dk oturup gitti😂 ilk cocugumdada eve geldik 1 haftasonra geldi. Ama yapisi boyle ben beya eltim yada gorumcem bile olsa ayninyapida dusuncesiz bir kadin yani. Oyuzden takilmiyorumda. Hic heves etmez daha 1 corap almamistie torunlarina.oda oyle bi tip basta takiliyordum ama sonradan herkese oyle oldunu farkettim. Kafa boyle basiyor demek dedim. Surekli gelip bos muhabbet yapsa laf soksa daha kotu. Hele lohusayken kaynanasindan yakinan cok insan var. Aslinda bu ilgisizlik bi yandan sukur sebebi. Zamanla sizde anlicaksiniz bosverin eksik olsim daha iyi cocuk dogunca zatw ayak altinda istemiceksiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X