Çok iyi anladınız beni gerçekten teşekkür ederim eşim de annesinin dolduruşuna geliyor anneme sık gidip gelmeme söyleniyor ablan aynı deyince o hatalı aynı hatayı sen yapma diyor sinir oluyorum ne yaptıysam değişmedi illede benim ailem diyen bi takıntılı oldu malesef
Yok oyle hep ben hep ben :)
Canim esin doldurusa geliyosa senin doldurusunada gelir sende doldur bosaldikca...
Sen benim annemle gez ben senin annenle de hatta yarin annemle suraya gidiyosunla basla honk diye kalinca eee hatalisin bide laf mi soyluyosun de .
Kvde soyle kizi ayri eve ciksin benim moralim bozuluyo hem beni istiyosun hem kizinla oturuyosun bizde anneme tasinalim diyebilirsin
Erkekler balik hafizalidir ayse soyleyince ayseden fatna siyleyince fatmadan olur sonra ikisinide unutur.
5 yil olucak evleneli 2kez biryere gittim kvile ikisinde de pisman oldum 3 olmadi aramiyorumda aradiginda acmiyorum sonra ariyorum coook soylendi esime esimde gelip kendi soyluyomus gibi soyledi bana hep uste ciktim sonyc adam hicbisey soylemiyo kv pes etti :)
Ben cok uzak duruyorum cok uzduler beni esimle gidip esimle donuyorum gittigimde vaktin bi kismini esimin gununun nasil gectigi muhabbetiyle, mutfakta sigara icmekle, arayanlarla mysade isteyip konusmakla geciyo kalan zamanda tv bakarak telde oyun oynayarak varligimla yoklugum bir. ustelik birkac ayda bir
Kv alisti cagirdigim zamanlarda esimin gelecegi saat gelip 2-3 saat oturup kalkiyo yilda 3u gecmez
Sokakta karsilastigimizda kimse bizi gelin kaynana zannetmez yabanci bi sekilde tanisan insanlar sanir
Anneni karistirmasa seviyo kadin neguzel derdim ama yok bu is oyle degil iyilik yok sinsilik var