Kayınvalidem neredeyse her gün görüşmek istiyor

Çok iyi anladınız beni gerçekten teşekkür ederim eşim de annesinin dolduruşuna geliyor anneme sık gidip gelmeme söyleniyor ablan aynı deyince o hatalı aynı hatayı sen yapma diyor sinir oluyorum ne yaptıysam değişmedi illede benim ailem diyen bi takıntılı oldu malesef

Yok oyle hep ben hep ben :)
Canim esin doldurusa geliyosa senin doldurusunada gelir sende doldur bosaldikca...

Sen benim annemle gez ben senin annenle de hatta yarin annemle suraya gidiyosunla basla honk diye kalinca eee hatalisin bide laf mi soyluyosun de .

Kvde soyle kizi ayri eve ciksin benim moralim bozuluyo hem beni istiyosun hem kizinla oturuyosun bizde anneme tasinalim diyebilirsin

Erkekler balik hafizalidir ayse soyleyince ayseden fatna siyleyince fatmadan olur sonra ikisinide unutur.

5 yil olucak evleneli 2kez biryere gittim kvile ikisinde de pisman oldum 3 olmadi aramiyorumda aradiginda acmiyorum sonra ariyorum coook soylendi esime esimde gelip kendi soyluyomus gibi soyledi bana hep uste ciktim sonyc adam hicbisey soylemiyo kv pes etti :)

Ben cok uzak duruyorum cok uzduler beni esimle gidip esimle donuyorum gittigimde vaktin bi kismini esimin gununun nasil gectigi muhabbetiyle, mutfakta sigara icmekle, arayanlarla mysade isteyip konusmakla geciyo kalan zamanda tv bakarak telde oyun oynayarak varligimla yoklugum bir. ustelik birkac ayda bir

Kv alisti cagirdigim zamanlarda esimin gelecegi saat gelip 2-3 saat oturup kalkiyo yilda 3u gecmez

Sokakta karsilastigimizda kimse bizi gelin kaynana zannetmez yabanci bi sekilde tanisan insanlar sanir

Anneni karistirmasa seviyo kadin neguzel derdim ama yok bu is oyle degil iyilik yok sinsilik var

Bu kaynanalar sanirim sinir bilmiyor. Benimki de öz kiz kardesiyle bile tanistirmiyordu. Biri benimle tanisacak diye ödü kopuyordu hanfendinin. kimse benimle konusmasin anneme gitmiyim. Kimse bana gelmesin. onun eziyetlerini sivri dilini cekiyim ohhh hayata bak. Canin ne isterse onu yap. Aradaki dengeyi eşin ve sen tutmaya calis cnm.

Aaa o nasil sey oyle ? Teyze seni mi yiyecekmis?
Aslinda kimseyi tanimama kusmina kadar gayet iyi gidiyodu o kismi uygula onun tarafina annenden cikma :)

gitsen ne kaybedersin ? herşeyi dertediyorsunuz bırbırbır konusuyorsunuz sizi alan adama allah sabir versin gitsen iki çay içip kalksan boncukların mu dökülür? kocan senin anana gitmese tantana etmeyi biliyosun ama ? ikiyüzlüce..
boyle bi uyenin banlanmasi degil kkya geri donmemesi lazim. yasaklanmasi lazim. "The hadsiz". net.

Herşeyin fazlası zarar kimse hergun kaynanasına gitmek zorunda değil. Aradaki mesafe korunmalı. Hele kendi annene gitme konusunda trip atan kaynana söz konusu ise. Herkesin kendine göre hayatı var en nihayetinde.

boyle bi uyenin banlanmasi degil kkya geri donmemesi lazim. yasaklanmasi lazim. "The hadsiz". net.
Bu erkek galiba..
Cinsel içerikli yorumları var bazı konularda.. simdi ise buraya gelmiş pehhhhh.. ama banlanmış defolsun gitsin insan utanır KADINLAR kulubunde uyrlık acmaya sorsan erkeklık gruru derler peh yiyim o yoktan grurunuzu

Hepsi ayni canim hergun gitsem niye geliyorsun demez
aynen vallahi öyle. eşim bigün çalışıp bigün evde. bende haftada 5 gün çalışıyrm. hafta içi izinli olnca gündüz kayınvalideme gidiyor. ama yinede doymuyor sürekli gelelim gidelim istiyor. ev aldık anneme yakın ben annemi o kadar görmüyorum hani evimize bağl özelimiz olsun falan die inanın. kayınvalideme biraz uzak ama hergün git nie geliyosunuz demez. 8 ay oldu evleneli ama yani bir mücadele içindeyim haftada 1 görsem bana yeter ama nerdee haftasonu olsun teyzenler çağırdı o çağırdı bu çağırdı daha dün dedm biz gelemeyz die artık. bide şimdi çocuk olcak güya çocuga annenler bakar diyodu şidmide evimi kiraya verip çocuk olunca sizin tarafa gelirim demez mi .. ah ah ne diyim diyecek bişi bulamıyorum gerçektenn :) çok severim kayınvalidemi ama böyle şeyler insanı biraz soğutuyo kendinden

aynen vallahi öyle. eşim bigün çalışıp bigün evde. bende haftada 5 gün çalışıyrm. hafta içi izinli olnca gündüz kayınvalideme gidiyor. ama yinede doymuyor sürekli gelelim gidelim istiyor. ev aldık anneme yakın ben annemi o kadar görmüyorum hani evimize bağl özelimiz olsun falan die inanın. kayınvalideme biraz uzak ama hergün git nie geliyosunuz demez. 8 ay oldu evleneli ama yani bir mücadele içindeyim haftada 1 görsem bana yeter ama nerdee haftasonu olsun teyzenler çağırdı o çağırdı bu çağırdı daha dün dedm biz gelemeyz die artık. bide şimdi çocuk olcak güya çocuga annenler bakar diyodu şidmide evimi kiraya verip çocuk olunca sizin tarafa gelirim demez mi .. ah ah ne diyim diyecek bişi bulamıyorum gerçektenn :) çok severim kayınvalidemi ama böyle şeyler insanı biraz soğutuyo kendinden
cocuk olunca evi kiraya verip size mi gelecekmis bastan onlemini al bacim daha omru billah kurtulamazsin :)

Canım annene giderken hesap vermek zorunda değilsin sorarsa söylemeyi unuttum yada gerek görmedim de
Ama anladığım kadarıyla iyi bir kadın
Kırma git arada her gittiğinde git 5 dk otur kalk isim var de bı yerden sonra rahat bırakır

cocuk olunca evi kiraya verip size mi gelecekmis bastan onlemini al bacim daha omru billah kurtulamazsin :)

çocuk olunca diyo evi kiraya vercekmş bize yakın evde kiraya gelcekmiş :D dün laf arasında böyle dedi. ben tabi şok :D sonra gelse yemek yaptm yiyelim edelim öyle gidin edin demelerde başlar herhalde :D ama ben eşime diyeceğimi biliyorum yani böyle sürekli beraber olmaz. bakıcaksa kapıdan bırakıp kapıdan alır evime gelirim çocuğumu evde yerim. böyle işte değişiyolar babamla işe gidip geliyrm illa babanlarn yanında otur die yalvardılar çocuğunada bakar dediler beni öyle oturtturdular şimdide kendiside gelip bakmak istediğini belirtmeye başladı. çok iyi hoşta her güzelin bi kötü yanı var işte

Back
X