bu aralar bu soruyu çok soruyorum kendi kendime bi de ona SORABİLSEYDİM KEŞKE. k.validemin herşeyi beraber yapma beraber gitme arzusu dinmek bilmiyor az önce önce aradı annesinin gözlük raporlarını teslim etmeye hastaneye gitmiş sana da haber verecektim gelirsin diye diyor neden yani amaç ne anlamadım.eşim hastalandı çok şükür önemli bişeyi yok ama bi kaç gün halsiz yattı evde olduğu süre içinde sabah geldi akşam gitti elbette oğlu hastalanınca gelicek hatta durum ciddiyse kalacak ama ortada bişey yok oğlu için bişey yaptığıda yok(üstüne bi karışım hazırladı eşim daha beter oldu) geldi oturdu başımda akşama kadar sofra kur kaldır çay getir götür bi yandan da eşimle uğraştım eşim sağol bebek gibi bakıyosun bana dedikçe kıpkırmızı oluyor. çok sık bi arada olunca sıkılıyorum ama o bıkmak bilmiyor kibarca reddetsem ısrar ediyor ben bu kadınla baş edemiyorum aynı semtte oturuyoruz diye her an dip dibe olmamız gerekmiyor ha bi de beni güne çağırdı yarın gelmem diyorum ısrar ediyor ben çok yumuşak yüzlüyüm heralde bu ısrarlarla nası başederim siz nasıl mesafe koyup nasıl reddediyorsunuz arkadaşlar akıl verin .her taşın altından çıkması beni yoruyor eve perde yaptırdım babamın arkadaşı yaptı bana da gelsin ölçü alsın dedi gönderdik adamı sipariş verdi gelinin seçtiğinden yap demiş adam yaptı getirdi store perdeye ince dedi zebrayada kenarında ip parçaları var diye gönderdi yani adam diktiği perdeleri götürdü.babamı arkadaşı olduğu için çok mahçup oldum.kısacası k.validemin her mevzuya karışmasından yoruldum ne yapıyım ya