kayınvalidem neyin kafasında?

Allahım siz nasıl dayanıyorsunuz bunlara ben 17 gün oldu geleli kafayı yiyeceğim.içimdekileri de anlattım Allah aşkına bana en azından biraz özen gösteremez misiniz bir kızım demek zor mu dedim yine aynı yine aynı...öyle bunalıyorum ki bu durumdan...Allah birlikte yaşayan yakın yaşayan herkese yardım etsin ne büyük imtihanmış
ben birlikte yaşamıyorum ama yakınımda. bi de işin kötü tarafı k.validemin annesi aynı apartmanda benimle annesi çok yaşlı zararsız ama ben buraya taşındığımdan beri k.v hergün annesine gelmeye beni de çağırmaya başladı bu aralar çok sıktı beni.bu arada içindekileri k.vye söylediysen ne mutlu sana ben onu da yapamıyorum sanırım senin doğumun yaklaşmış o yüzden yanında allah sabır versin aynı evin içinde kalmak zordur herhalde ablam doğumdan sonra lohusalıkla beraber k.v si sayesinde bunalıma girdi

Çok tşk ederim canım Allah en kısa zamanda sizi evlat sahibi yapar inşallah.. Ama genede dip dibe değiliz çok şükür . Her şeyin ortası güzel bence sevgininde ilgininde görüşmeninde fazlası boğuyo ve sıkıyo insanı :6:
amin çok sağol canım.dediğin gibi herşeyin ortası iyi ama benim k.v suyunu çıkarttı biraz özlesek beraber oturmayı falan iyi olur ama hergün olsa bıkmıyor

o ısrar ediyorsa sende gitmemekte ısrar et. hatta her defasında anne çok ısrarcısın diye soğuk bir sesle söyle. kv ler maalesef o şekilde. sürekli akılları bizlerde oluyor. kötü niyetle yapmıyorylar ama bizim için hiç de hoş olmuyor.
aynen sürekli aklı bende hele bu aralar delirecek duruma geldim niyet iyi bile olsa karşındakini sıkmak doğru deil

Back