Kızım 6 yaşında,oğlum 6 aylık,ikisini de kimseye bırakmıyorum ki kayınvalideniz kadar rahat birine asla bırakamam. Ya düşse bebeğiniz kuzeninin kucağından,bir yerine birşey olsa yine böyle rahat rahat birşey olmadı ki diyebilecek potansiyelde bir kadın kayınvalideniz.
Sizi korkutmak için anlatmıyorum ama arkadaşım annesine bırakıyordu 3 yaşındaki kızını işe giderken,o işteyken kız sandalyeden düşmüş akşam üzeri,annesi söylememiş bile düştü diye rahat kadındır zaten ,eve geçtikten sonra evde fenalaşti kızı,o düşmeden dolayı 10 gün hastanede yattı o kız,ne olduğunu hatırlayamıyorum teşhisin ama düşme kaynaklıydı. Allah korusun çocuklarımız düşe kalka büyüyor ama bilirsek annesi olarak,gözlemleriz,uyutmayız,kusuyor mu takip ederiz ki bir aksilik var mı yok mu anlayabilelim diye ama kayınvalideniz size söyleme gereği bile duymaz ki kadının umuru değil.
Boşverin koyun arabasına bebeğinizi götürün yanınızda,gözünüzün önünde olsun. Ben 1 haftalıkken bile aldım oğlumu çıktım ki hala her yere taşıyorum kızımın peşinden,okula,etkinliğe,markete vs. Kafam rahat aklım kalmıyor en azından.