- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.570
- 598
Cok kotu ama bi bebek falan aglayincada aynisini yapiyor.bu arada oglum 20 ayin icinde yani suan 19 aylik demekki iki yas sendromuna erken girdi:)mesela bugun bi kriz daha gecirdik suyla oynamasina musade ettim ama cok abartti vermeyince tezgahin uzerine cam bardagi unutmusum bi anlik dalginla.alip yere atti ona bagirmamak icin oturup kendim aglamaya basladim yalniz cocuk buyutmek gercekten cok zor
Zor elbette. Ben tek başıma olsam kotaramazdım bu işi derim her zaman, annemden destek alırım ara ara. Siz de güvendiğiniz sevdiğiniz arkadaşlarınızdan-kardeşiniz varsa kardeşten-annenizden destek alabilirsiniz, her şeyi bir başınıza yüklenmeyin sırtınıza. Babasıyla da bol vakit geçirsin, eşinize paslayın çocuğu.
Yani erken filan da sayılmaz zamanları işte, yaklaşık bir aydır da ben çekiyorum benim eşek sıpasını, çok fena bi şey oldu başıma. :) Çok inatlaşmamaya çalışın, başka oyunlara yönlendirin yasaklamak yerine, ben öyle kurtarıyorum durumu valla. Karşıma alıp "Hayır" desem "Hıııaaa" diye başlıyor. "Hayır" demek yerine, kısaca açıklayıp "Bunu bırakalım, çünkü ... . Hadi gel arabalarını garaja park edelim, bu daha eğlenceli olabilir" falan fıstık kandırıp geçiyorum. Böyle idare edeceğiz artık bi süre Kestaneşekeri, 2 yaş sendromu böyle bi şey :)