Babacı olması zerre sorun değil ama oğlum baba dedikçe öyle dört köşe oluyor. Benim oğlum ben olmadan asla durmazdı bu hiç öyle değil diyorAman boşverin ya bırakın babacı olsun.şu ölümlü dünyada herşeyi takmayın kafaniza kv cevabını verin otursun yerine.Üzmeyin kendinizi
Aynen öyle dedim git annenle yat dedimAaa en sevdiğim şey babacı çocuk
Ben bilerek babacı yetiştiriyorum. Geceleri baba diye ağlayıp oğlunu uyandırıyor ben fosur fosur uyuyorum diyecektiniz. Laf sokmaktan kavgadan anlayacak bi tipe benzemiyor ona onun gibi cevap vereceksiniz.
Eşiniz de madem kızınca eve gelmemiş ona da o şekilde cevap verin. Gitsin anasıyla yatsın.
Ben öğretiyorum diyin özellikle ben uğraşıyorum diyin. Her derdinde babasına koşsun tek benim çocuğum mu diyin :)Babacı olması zerre sorun değil ama oğlum baba dedikçe öyle dört köşe oluyor. Benim oğlum ben olmadan asla durmazdı bu hiç öyle değil diyor
Annesinin yanında annem öyle bir şey demek istemedi diye savundu da.Eşinizin ne suçu var ki adama patladınız? Anasının densizliği yüzünden olan ona olmuş =))
Siz gereken tepkiyi vermişsiniz, eşinizin savunmasına ihtiyacınız yok ki.
Hem çocugunuza baktırıp,hem görmek istemiyorsunuz. Nasıl
Annesinin yanında annem öyle bir şey demek istemedi diye savundu da.
Benin ki de öyle der sık sık. Ben yemek yedireyim yemesin ver bir de ben yedireyim der. Oğlum onu sevmez dersem dener mesela sever sever diye benimle inatlaşır. Bak ben daha iyi tanıyorum der gibi.Ay bak yine aklıma geldi. Benim kv de oğluma baktı. Küçük çocuk tabi ben eve gelince şımarıyordu nazlanıyordu bazen söz dinlemiyordu. Kv de ay bana hiç böyle yapmıyor çok uslu hep sana yapıyor dedi bir gün. Dedim bütün gün beni görmüyor beni özlüyor tabi bana yapacak sana mı yapacak.
Ben oğlumun yemeyeceğini hissettiğim an verirdim ona al sen yedir benim işim var diye. Yerse ne ala yemezse de ondan kaynaklı olurBenin ki de öyle der sık sık. Ben yemek yedireyim yemesin ver bir de ben yedireyim der. Oğlum onu sevmez dersem dener mesela sever sever diye benimle inatlaşır. Bak ben daha iyi tanıyorum der gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?