Kızlar kayinvalidem yapı olarak iş yapmayı temizlik yapmayı sevmeyen bir insan adam kullanmayı çok iyi bilir . Biri yapsın o yesin biri temizlesin o boş bos dolaşsın ve tabi bu arada çenesi asla durmaz .Ben yavaş yavaş gözümü açınca gidip gelmelerimi azaltinca ( ki bi ara haftanın 4 5 gunu gorusuyoduk ) kayinvaldim depresyon ayagina yatti ilaçlar kullanmaya başladı elim kolum kalkmıyor diye yaklaşık 6 ay yattı . Yemek temizlik yapmadı inanır mısınız evi fareler bastı . Ilaclar uyuttu durdu kv mi . Gorumcem var evde bekar elinde telefon dünya umrunda değil . Her neyse doktor ilac tedavsine cevap vermiyor diye bayramdan önce kv 2 hafta ruh sinir hast. bölümunde hastaneye yatırdı . Bayramda çıkardık . Bayram dönüşü geri yatacaktı . Devlet hastanesine gidiyordu doktor bayram dönüşü yoğunluktan bakamamış ertesi gün güya doktor kv aramış ve iyi hissediyosan gelme demis ! Ben bişey anlamadım o kadar kullandığı ağır depresyon ilaçlarını bilinçsiz bi şekilde hala içmeye devam ediyor .Ben ne yapacağım kizlar bi yandan diyorum esimin annesi görüşmeyi kesemem . Ki eşim zaten hemen her gün görüşüyor. Bi yandan da korkuyorum benimde psikoljimi bozacak diye hamileyim zaten yuzunu görmek istemiyorum bana çok zor günler yaşattı . Görüşünce de ona karşı içimde bi saygı hissetmiyorum çünkü gerçekten abuk subuk konusuyor deli değil ama deli numarası yapıyor hala laf sokmaya gelin is yapsin kızımla ben oturayım modunda devam ediyor . Psikiyatristi kandırmış olabilir mi hastaneye yatmak icin . Kv nasl davranmalıyım kizlar onu gerçekten sevmiyorum hayatımda sevmedigim tek insan .
Son düzenleme: