- 10 Şubat 2015
- 2.986
- 1.864
- 133
- Konu Sahibi karlarprensi
-
niye eltin çocuğunu öldürmek mi istiyobilen bilir kv mi sevmem o da beni sevmez zoraki çocuğuma baktığı için katlanıyorum asık suratına... kv me bi yere gidecegı zaman bigun oncesi bana soylemesini istedim işten izin alıp gelirim sen gidersin die... geçenlerde bana bir yere annesiyle birlikte oturmaya gıdecegını soyledi gıdecegı yer evimize çok yakın bıkaç saat durup gelecekti ... gerçekten dediği gibi yaptı kv ve annesi gitti ... çok iyi bilirki eltimin olduğu yere çocuğumu gondermem zorunlu olursa ben yanında olmak ısterım bebeğin.... o gitsin fakat oğrendim ki eltimde ordaymışş... biliyorki o insandan rahatsız oluyorum nie bebeğimi peşinden surekleyip goturur ve gerçeği saklar... sonuçta ızın alabiliyorum işten bunu bilio gizliden neden iş çevirir? insanlara şaşırıyorum susmayı yalan soylememek gibi düşünüolar...
çünkü bana haketmediğim şeyler soyledi kvmin yanında bağırdı üstelik daha lohusalığım geçmemişti bile ... kv o konuda haklı olduğumu biliyor... bebeğime bir zarar vermesini istemem niyeti bozmuş çünkü ...
öldürmek istemedi tabikide ama zarar verebilir ... illa öldürme düşüncesi mi insanı rahatsız etmeli??*niye eltin çocuğunu öldürmek mi istiyo
Ne gibi bir zarar anlamadım ve çok şaşırdımöldürmek istemedi tabikide ama zarar verebilir ... illa öldürme düşüncesi mi insanı rahatsız etmeli??*
kinle ne alakası var çünkü bebek doğduğundan beri tuaf bir sevme şekli var mesela bebeğimi hırpalıo resmen kadının kafasında erkek bebek ayrı yerde tartışma sebebimizde buydu zaten kıskanç bir insan olduğunu eşide soyluyor zaten ... ben gormesin demedim yalnız annelik içgudusuyle onu benden başka kimsenin benim kadar koruyamacığını biliorum ALLAH tan başka)Eltinle kişisel sorunların olabilir
Ama o bebeğinin yengesi, görse yemez
Kayınvaliden de sırf birkaç saatlik oturma için izin almana gerek görmemiştir
Fazla kinlisin bence, benimle iyi geçinmeyene bebeğimi de göstermem gibi bi tavrın var ve bu çok yanlış
ama kaynananı anlamak zorundasın. sen geliniysen oda gelini. senle bir olup eltini dışlasa bu kezde diğer oğluyla kötü olur. ayrıca çocuğuna bişey olmaz kaynanan korur onuöldürmek istemedi tabikide ama zarar verebilir ... illa öldürme düşüncesi mi insanı rahatsız etmeli??*
Ama konuda bunu belirtmedin, yorumda bebeğime zarar verebilir dmeişsin şaşırdımkinle ne alakası var çünkü bebek doğduğundan beri tuaf bir sevme şekli var mesela bebeğimi hırpalıo resmen kadının kafasında erkek bebek ayrı yerde tartışma sebebimizde buydu zaten kıskanç bir insan olduğunu eşide soyluyor zaten ... ben gormesin demedim yalnız annelik içgudusuyle onu benden başka kimsenin benim kadar koruyamacığını biliorum ALLAH tan başka)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?