- Konu Sahibi karlarprensi
-
ilk cümlene kayınvalıdemı sevmem dıye baslıyorsun ama cocuguna baktırıyorsun neden? ama konunda haklısın haber edebılırdı.
Aman onu herkes yapıyohayır onu severken hırpaladığını gormedim tuaf bir kadın kendi çocuğu 4 yaşında surekli benim bebekle kıyaslıo o bukadrlıkken oturmazdı surunmezdi ben her çocuk farklı dedim çok biliomuşum :d
anlatmak istediği tamamen bu... insan torununa bakınca bize herşeyi yapma hakkına sahip olmamalı...burdaki yorumları anlamıyorum.. sonuçta çocuk senin çocuğun ve kime götürülüp kime götürülmediğine sen karar verirsin.. ister haklı ol ister haksız.. ister çocuğuna zarar ver ister verme.. çocuk senin nasıl istersen öyle yaparsın..
işten gelemio olsan ayrıl kendin bak derdim bu kadar üstüne düşüyorsan ama madem rahat izin alabiliosn kv de bunu bilio oraya giderken seni çağıracaktı sen de gelip çocuğunu alacaktın o da nereye isterse oraya gidecekti bu kadar net..
kv.ler anneler torunlara bakıyor diye onların sahibi değiller.. bizim yardımcılarımız olmaları lazım.. tamam çok karışmamak lazım sonuçta allah razı olsun bakıolar ama bir takım kurallara da saygı göstermeleri gerekli.. sana katılıyorum..
Yani cocuga bakmak cok zor iş sonucunda kendı ozel hayatını bırakıp bızler ıcın bakan bırısı var, bence bırazdaha o kısıye karsı ılımlı davranılabılır. yanı ben kv olsam gelınım benı sevmese ben bakmak ıstemezdım acıkcası , ha tam tersını dusunelım gelın kaynanaya bakıyo ama kaynana gelını sevmıyorum dıyo. biraz daha ılımlı olalım bu konuda, çunku kv hem maddı olarak buyuk bı rahatlık saglıyo hemde guvendıgın bı kısı var allah razı olsun. ne yasadıklarını cok bılmıyorum ama asılamayacak bırseyse yuzunu gormemek ıcın baktırmazdım, demekkı daha yumusak bırsey o yuzden alttan almak mecburen ısı yapılan kısıye duser dıye dusunuyorum.kv.sini çoğu insan sevemez ama çocuğa ya anne ya da kv.den daha iyi kimse bakamaz sonuçta onların da canı.. eğer çalışmak mecburiyetse el bakacağına kv baksın bin kat daha iyi.. neler duyuyoruz sonuçta bakıcılar hakkında kime ne kadar güvenilebilir ki anne ya da kv.den başka??
Öyle olmuyor iştekv.sini çoğu insan sevemez ama çocuğa ya anne ya da kv.den daha iyi kimse bakamaz sonuçta onların da canı.. eğer çalışmak mecburiyetse el bakacağına kv baksın bin kat daha iyi.. neler duyuyoruz sonuçta bakıcılar hakkında kime ne kadar güvenilebilir ki anne ya da kv.den başka??
Öyle olmuyor işte
Îki taraf da sevmiyor zorunluluklar yapıyor ve o süreçten hayır gelmiyor
İşte Kv önemsiz bulup söylemiyor anne geriliyor ama laf diyemiyor
Bakıcı alıp bebeği bir yere gidemez mesela oturur evde
Yani cocuga bakmak cok zor iş sonucunda kendı ozel hayatını bırakıp bızler ıcın bakan bırısı var, bence bırazdaha o kısıye karsı ılımlı davranılabılır. yanı ben kv olsam gelınım benı sevmese ben bakmak ıstemezdım acıkcası , ha tam tersını dusunelım gelın kaynanaya bakıyo ama kaynana gelını sevmıyorum dıyo. biraz daha ılımlı olalım bu konuda, çunku kv hem maddı olarak buyuk bı rahatlık saglıyo hemde guvendıgın bı kısı var allah razı olsun. ne yasadıklarını cok bılmıyorum ama asılamayacak bırseyse yuzunu gormemek ıcın baktırmazdım, demekkı daha yumusak bırsey o yuzden alttan almak mecburen ısı yapılan kısıye duser dıye dusunuyorum.
ılk mesajımda konu sahıbının haklı oldugunu yalnız kv sevmeme konusunda haksız oldugunu soyluyorum bak sız dıyorsunuz aylık 1000 tl sıze faydası var ve guven duydugunuz bırı kıbunun karsılıgı yok. Yanı hem bızlerle uyussun hem paradan kazanalım hem cocugumuz rahat etsın eeee bu ıstedıklerımız hep bızım ıcın degıl mı bende bır gelınım ama dıyorum kı o senın cocuguna gul gıbı bakıyo ok o zaman sende ona bı ıyılık yap ve emegı ıcın sev. sevmıyor musun o zaman cocugun sorumlulugu sendedır parasını ver ve baktır olay budurbakıcı dediğin büyük şehirde 1000 tl.den aşağı değil. konu sahibi kv.si ile karşılıklı birbirinden hazzetmiyor anladığım kadarı ile ama çok kötü yüzyüze bakılmayacak bir durum yok..
ben kv.sini kimse sevmez demedim sevemez dedim. bir anne ile aynı yerde olmuo sonuçta. ama torun onun canı ondan iyi de annesi hariç başkası bakamaz..
tamam bakıolar allah razı olsun müteşekkiriz ama bu çocuk da onların ve tüm kuralları onlar koyacak diye bir durumu gerektirmiyor.. anneye de biraz saygı göstermeleri lazım.. ki konu sahibinin isteği de çok anormal değil. gitme demiyor gideceksen beni çağır ben geleyim sen nereye istersen git diyor. hala annenin talebini yapmamak saygısızlık oluyor bence..
ılk mesajımda konu sahıbının haklı oldugunu yalnız kv sevmeme konusunda haksız oldugunu soyluyorum bak sız dıyorsunuz aylık 1000 tl sıze faydası var ve guven duydugunuz bırı kıbunun karsılıgı yok. Yanı hem bızlerle uyussun hem paradan kazanalım hem cocugumuz rahat etsın eeee bu ıstedıklerımız hep bızım ıcın degıl mı bende bır gelınım ama dıyorum kı o senın cocuguna gul gıbı bakıyo ok o zaman sende ona bı ıyılık yap ve emegı ıcın sev. sevmıyor musun o zaman cocugun sorumlulugu sendedır parasını ver ve baktır olay budur
Sonucta eltin bebeğe zarar verir mi okadar mı piskopatçünkü bana haketmediğim şeyler soyledi kvmin yanında bağırdı üstelik daha lohusalığım geçmemişti bile ... kv o konuda haklı olduğumu biliyor... bebeğime bir zarar vermesini istemem niyeti bozmuş çünkü ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?