- 10 Şubat 2015
- 2.986
- 1.864
- 133
- Konu Sahibi karlarprensi
-
zırt pırt izin almak olmuo sanırım izin haklarımız var işyerimizde yıllık olarak onu kullanmaktan bahsettim ... bende kimseye minnet etmek istemem ama zorunlu olarak çalışıyorum birde şunu belirtmek isterim kreş ve bakıcıyı hala arıyorum ama çevredeki insanlar çalışmıo ya da kendi çocuklarına bakıo kreşte çok az ... çevrede genelde bayanlar çocuklarına kendi baktığı için kreş yok gibi...
bebeğim 11 aylık.... 2 yaş altı bulmak cidden zor...zaten sabrediyorum ben sadece kv haber verseydi bana ben çocuğumu gondermezdim izin alıp çocuğa o gun bakardım insanlar doğruları soylemeyınce yalan soylemediğini düşünüolar içimi dokmek istedim sadece ... ondan isteğim sadece manasızca çocuk seven birinin yanına çocuğumu goturmemesiydi eltimle birlikte gitmişler yani onun oraya gelecegını biliodu ....
Iyiymis valla o sistemi bilmiyordum ne diyeyim Allah hwrkese kamuda calismayi nasip etsin diycemde artik mucize gibi geliyor banaisterseniz daha detaylı bir şekilde anlatırım saatlik izin durumlarını bizim kurumda boyle zaten izinlerimiz 80 saati aşarsa yıllık iznimizden düşülüyor ....
her kamu kurumu aynı deil bizim kurumda boyle sistem ... çalışan herkese Rabbim hakettiği işi versin kimsenin emeğini boşa çıkarmasın....Iyiymis valla o sistemi bilmiyordum ne diyeyim Allqh hwrkese kamuda calismayi nasip etsin diycemde artik mucize gibi geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?