kayınvalidem susmakla yalan soylemediğini düşündü???

Hersey senin tasarrufun bir tek doğurduğun çocuk değil, o kv nin tasarrufu olmuş yapacak birsey yok

Gerci konu coktan baska yerlere tasinmis bile ama yazmadan gecemiyicem

Kaynanamin asık suratina cocuguma baktigi icin katlaniyorum demissiniz kusura bakmayin ama is yerinixde olmuslerinizin hayrina calismiyorsunuz aldiginiz ücretle pekâlâ cocugunuzu krese verebilirsiniz her kusura bakmayin ama kadinda bu yastan sonra cocukla ilgilenmek zorunda degil kendisi zorla sizi buna mecbur ettiyse bisey diyemem(gerci sizde de mecburen karsi tarafa boyun egecek bi yapi gormedim)ama bu yastan sonra sizin cocugunuza bakarjen bu laflari hak etmiyor bence

Hem belkide eltinizin orda oldugundanda haberi yoktu

Bu arada eltinizin ruh sagligi yerindeyse piskopat falan degilse hic bir normal insan bi bebege zarar verecek davranista bulunmaz iciniz rahat olsun

OKUMAYIN O ZAMAN YORUMLARIMI ZORLA MI OKUTTUM YAHUUU BAKIORUMDA RUH HALİME SARDINIZ edebim ya da problemim kişisel bişidir uzman psikolog teşhisi koydu
OKUMAYIN O ZAMAN YORUMLARIMI ZORLA MI OKUTTUM YAHUUU BAKIORUMDA RUH HALİME SARDINIZ edebim ya da problemim kişisel bişidir uzman psikolog teşhisi koydu

Sürekli diger yorumlarima bakin diyen sensin.

Senin dilin bunlardi di mi? Dagilalim arkadaslar. Bu yeni bi alfabe. Bizim edep seviyemizin altinda.

sizin bakıcı tutmanız gerekir hem zırt pırt izin alabildiğiniz bir işiniz varsa zaten kimseye minnet etme kendin bak çocuğuna madem

sizin bakıcı tutmanız gerekir hem zırt pırt izin alabildiğiniz bir işiniz varsa zaten kimseye minnet etme kendin bak çocuğuna madem
zırt pırt izin almak olmuo sanırım izin haklarımız var işyerimizde yıllık olarak onu kullanmaktan bahsettim ... bende kimseye minnet etmek istemem ama zorunlu olarak çalışıyorum birde şunu belirtmek isterim kreş ve bakıcıyı hala arıyorum ama çevredeki insanlar çalışmıo ya da kendi çocuklarına bakıo kreşte çok az ... çevrede genelde bayanlar çocuklarına kendi baktığı için kreş yok gibi...

o zaman bulana kadar sabretceksin şekerim hem kadına çocuk baktırıp şunu bunu yapmasın yapmıcak diyemezsin ki

kaç yaşında?

2 yaş altı kreş bulmak bazı yerlerde imkansız.

diğer yorumları okursanız anlarsınız zaten neden kreşe veremediğimi... birde şunu soyleyım çocuk için kv bakıcı bulmak zorunda diil zaten ama çevreyi tanımıorum merkezede uazak kimse gelmek istemio çevreyi tanıdığı için kv bakkala komşulara sordum bulabilirmiyiz die ....

Saptiriyosum falan diyo o yüzden direk alıntıladım

bebeğim 11 aylık.... 2 yaş altı bulmak cidden zor...zaten sabrediyorum ben sadece kv haber verseydi bana ben çocuğumu gondermezdim izin alıp çocuğa o gun bakardım insanlar doğruları soylemeyınce yalan soylemediğini düşünüolar içimi dokmek istedim sadece ... ondan isteğim sadece manasızca çocuk seven birinin yanına çocuğumu goturmemesiydi eltimle birlikte gitmişler yani onun oraya gelecegını biliodu ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…