kayınvalidem susmakla yalan soylemediğini düşündü???

konumun ne zaman kapanacağı beni bağlayan bir durumdur bunu soylemek senin vazifen deil .... bana kinli olmasan yalan soyleyip insanların gözünde beni kötü yapmaya çalışmazsın (Gene aynı alaycılık gene kapanacak konun yazmışsın ya bu hakikati bilmeden yalanla insanları rencide etmek ) demekki sen yorum yaparken gerçekleri saptırabilirsin ya da konunun neden kapandığını bilmeden beni suçlayabilirsin bu potansiyeldesin... haklı bulmayabilirsin tabikide senin soylediğin şeyleri kabul edeceğim die bişi yok yaşayan kendi bilir ben kendimi sorgulayabilcek ve özeleştiri yapabilcek seviyedeyim ... sizinle daha fazla soz yarışına gırmek istemiyorum "LÜTFEN" rica ediyorum konuma yorum yapmayın...

İstediğim konuya yorum yapmak da benim tasarrufum ben sana konunu kapat derken alaycı tavrından bahsettim siz kimsiniz havasında olursan insanların yorum yapmasının bir anlamı var mı, ben haklıyım diyosan zaten yorumluk birsey yok

Benim birsey saptırdığım da yok ayrıca isteyen herkes girip okuyabilir ordaki yorumları da yazan sensin ben kafama göre değiştiremem olmamış şeyi de olmuş gibi yazmıyorum

Ha konu kapanmamıs da sen kapattırmışsın özür dilerim bu konuda yanlış bilgi vermişim, sende özür dileyeçek evet burda da ben hataliyım diyecek erdem var mı

özrünü kabul ediyorum önemli değil bir daha yapmazsın umarım ... senin tasarrufunda olan şeyler seni benimkilerde beni ilgilendirir yani erdem sahibi olup olmamam ve bunun özürle ifade edilip edilmemesi benim tasarrufumdur

Kayınvalideyle aranız kötü eltinizle aranız kötü
Eşinizle aranız iyidir inşallah :)
EŞİMLE aram iyi hamdolsun ... insan iki tane kişiyi sevemiosa yaşattıklarından dolayı tabiki herkesle kotu olamaz... kısmet umarım iyi insanlarla karşılaşırız...

diğer konularınıza ve yorumlarınıza baktım bu sizin eğitim durumunuzu ve asilliğinizi gosterir

niye her mesajın sonunda böyle gülüyosunuz? sinirleriniz yıpranmış bence. alaycı olmaya, umursamıyomuş gibi yapmaya çalışıyosunuz. ama olmuyor pek.

gülebilirim neden gulmeyım ki sinirlerim yıpranmışta olabilir belki ... umursamamazlık yapmıorum ki bu sizin bu ıfadeden çıkardığınız sonuç ... olmuyorsa olmuyor ya da belki oluyodur ne oldu şimdi

Sen bebekten ateşli hastalık mı geçirdin ya da nörolojik başka birşey, 3 kere atıp 2 kere tutma falan??

Hayır sanki biz zorla senin hayatına mudehe ediyoruz yorum yapıyoruz, kv zaten zorla bakıyo belli ki eltine karşı da mahçup çocuk krese başladığı için, anne kadar koruyamaz dediğin kadına çocuk baktırıyosun, baktırma diyene geçen konuda mecburum dedin bu konuda dedin ki kv ye bakıcı bul dedim, kv neden bulsun, çocuk senin, senin sorumluluğun, sana hakaret eden yok birsey yok cidden ne bu tavrın

niye her mesajın sonunda böyle gülüyosunuz? sinirleriniz yıpranmış bence. alaycı olmaya, umursamıyomuş gibi yapmaya çalışıyosunuz. ama olmuyor pek.

Hayır yorumlar umursanmasa neyse istediği yorumu alır istemediğini almaz da alay edemez yani Mune abla incelemeni rica edicem gerekirse benim de ipimi çek

bilmiorum.... bebekler ateşlenir 39 derece santigratı geçince muhım bir durum bunu niye soylediniz bilmiyorum doğrusu ... yoksa siz insanların akıl sağlığını teşhis etmeyi kendinize gorev mi edindiniz ? sağlık durumumla ilgileniyorsanız iyiym şükür ... ben size konuma yorum yaptığınız için deil uslubunuzdan dolayı boyle davrandım ve sizin uslubunuzda sze cevap verdim bu sizi gerdi ...

Anne gibi koruyamaz dediğin kadına çocuk bırakıyosun, koruyamayacak durumda ise eli olsun olmasın başka şekillerde de zarar gelebilir çocuğa

Gene aynı alaycılık gene kapanacak konun

Hayır yorumlar umursanmasa neyse istediği yorumu alır istemediğini almaz da alay edemez yani Mune abla incelemeni rica edicem gerekirse benim de ipimi çek

Tüm yorumlarım burda, üslupta hiçbir sıkıntı yol seni haklı bulmadığımı söylemişim.akabinde sen kincisin diye olayı.kişisellestirdin, sonrası da senin devam ettirdiğin bir polemik

Duyanda sadece bana böyle yapıyorsun zanneder sen bir üyeye Allah bilmiş iyiki sana 2 çocuk vermemiş mi ne demis bi insansın

Herkese ayni tutum icindesiniz. Cok ucuz cevaplar veriyorsunuz. Ruh haliniz iyi degil.

Olumsuz bi elestiriye gerekli cevabi verebilirsiniz ama kres cocugu ( ilkokul bile degil) gibi cevaplariniz psikolojik ya da edepsel bi probleminiz oldugunu gösteriyor.

ADAM OLACAKKKK KIz lütfen saptırma artık bir yorumun sadece bir kısmını alıp kopyalama senin yorumlarında olabilir başka insanlara başka kişilere ... anladım ki senin canın sıkılmış bana sarmışsın

Hangi yorumun bi kısmını almışım alıntıla ya da ekran resmi al, canım sıkılsa limoncuya falan sararım şu an yaptığım sadece aktif bir konuya yorum yapmak, kendini çok önemsiyosun bu ego seni yer

OKUMAYIN O ZAMAN YORUMLARIMI ZORLA MI OKUTTUM YAHUUU BAKIORUMDA RUH HALİME SARDINIZ edebim ya da problemim kişisel bişidir uzman psikolog teşhisi koydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…