Kayınvalidem tuvaletten çıkınca ellerini yıkamıyor...

4 yıllık evliyim ve yeni farkettim..Önce acaba benmi yanlış anlıyorum dedim sonra takibe aldım.Evet kayınvalidem tuvaletten çıkınca ellerini yıkamıyor kızlar ya gözlerimle gördüm...Üff midem bulandı ya...Bu zamana kadar hiç dikkatimi çekmemişti. 2 seferdir bize kalmaya geliyor.Tuvaleti kullanıyor ama ellerini yıkamadan çıkıyor.Önce şüphelendim ama emin olamadım.Bu haftada biz onda kaldık 2 gece.İyice emin oldum.Şimdi ben onun yaptığı yemeği falan nasıl yerim minik oğlum var 2,5 yaşında iyice huylandım şu an.Normaldede aşırı temiz değildir pek dikkat etmez ama ben evine gittiğimizde yemekleri falan kendim yapıp bulaşığı yıkıyor yada etrafta birşey varsa temizliyordum içime sinmiyordu sonuçta çocukta var.Ama yeri geliyor onun pişirdiğini yıkadığını da yiyoruz.Şimdi ne yapayım ben?
Ay cok kötü ya eski den bazi kadınlar ozellikle köy yerinde tuvalete sabun katıp orada yikayip cikarlarmis acaba kaynananda oylemi yapiyor yoksa saglikli bir insan evladi neden elini yikamaz

Konu nerden önüme çıktı bilmiyorum ama görünce kaynanam aklıma geldi 😒
Hiç fark etmemiştim o huyunu denk gelmedim yada ama bi gün hamileym galiba wc’den çıktı direk mutfağa yemeğe girişti 🤢 zaten yemeğini yemezdim özensiz ederdi o günden sonra suyunu içemez oldum 🤐 kaçtır hala denk gelirim

4 yıllık evliyim ve yeni farkettim..Önce acaba benmi yanlış anlıyorum dedim sonra takibe aldım.Evet kayınvalidem tuvaletten çıkınca ellerini yıkamıyor kızlar ya gözlerimle gördüm...Üff midem bulandı ya...Bu zamana kadar hiç dikkatimi çekmemişti. 2 seferdir bize kalmaya geliyor.Tuvaleti kullanıyor ama ellerini yıkamadan çıkıyor.Önce şüphelendim ama emin olamadım.Bu haftada biz onda kaldık 2 gece.İyice emin oldum.Şimdi ben onun yaptığı yemeği falan nasıl yerim minik oğlum var 2,5 yaşında iyice huylandım şu an.Normaldede aşırı temiz değildir pek dikkat etmez ama ben evine gittiğimizde yemekleri falan kendim yapıp bulaşığı yıkıyor yada etrafta birşey varsa temizliyordum içime sinmiyordu sonuçta çocukta var.Ama yeri geliyor onun pişirdiğini yıkadığını da yiyoruz.Şimdi ne yapayım ben?
Benimde kayınvalidem ve kayınpederim yıkamıyor moralim bozuk

Bu videoyu izlettir şok ol ayy dee tifo hariç ne parazitler var de gaita ve idrardan geçen Rabbim korusun ne pis insanlar yahu temizlik imandandır işte elin gavuru ne bilsin de .... Ayy üzüldüm adına korkunç bir şey ..eski es kişinin babasida yikamazdi hatta tuvaleti afedersin o biçim bırakırdı lohusayken az cildirmadim bebeğimi onun ellerine verdiklerinde az saçımı başımı yolmadim...ahh ulan
4 aylık hamileykenn bosanacaktim annem geri göndermisti gurur yaptım mal gibi yapış anana ne gururu bakacaksınız mecbur de, bosaniyom diye diretseydim aman çektik çile boşyere neyse

Yahu benim 100 yaşımdaki anneannem bile her yemek öncesi ve sonrası ellerini yıkar ki tuvaletten sonra ellerin yıkanmadığını görse sopayla kovalar herhalde 😂

Onu nasıl uyarabilirim bilmiyorum ama bişeyler yapmam lazım sık sık biraraya geliyoruz...
Sesli sesli çocuğuna el yıkamayi öğret. Bak oğlum yemekten önce yemekten sonra. Tuvalete girdikten sonra. Dışarı çıkıp eve gelince mutlaka ellerimizi çok iyi yıkarız. Ellerimizi yikamazsak bütün mikroplar ağzımıza girer ve bizi hasta eder. Gibi gibi. Bilmem işe yarar mi

Back
X