- Konu Sahibi merveeda79
-
Olabilir canım haklı olabilirsin .. Ama butik normal AVM ler gibi olmayınca aldım ben ucuz nasıl olsa diye , bn ödediğim için sorun yapmıyorum da mesela onun hiç kızı yok bni kızı gibi görseydi alırdı dedim içimden
öğreniyorsun işte sana tecrübe olsun sakın bir daha yapma.onunla bir çöp torbası bile alma.hediye alacaksan da indirim zamanlarını kolla.al koy bir tarafa mevsimi gelince ver.çok para vermeye değmez çünkü sen onun kızı değilsin hiç bir zaman da olmayacaksın.
evet bende buna takıldımKıyafetinizi beğenmeyip hadi alışveriş yapalım diyerek oldukça kabalık etmiş.
Keşke girip yapmasaydınız alışveriş..
Ben kırmızıya boyadığım yerde takıldım kaldım.Gerisi teferruat.merhaba
Kayınvalidem üstümdeki kıyafetleri beğenmediği için gezerken hadi butiğe gidelim dedi bende tamam dedim gittik bazı şeyler denetti bana bende kendi beğendiklerimi denedim toplamda 160 tl tuttu kendide seçti birşeyler .. Ben çalışıyrum o da emekli ve kendi maddi durumu oldukça iyi ben olsam gelinime ödetmezdim .. Bana bugüne kadar çok bir şey almadı bn ona hep alıyorum doğum günü hazırladım vs .. Sık sık da alırım hediye ama onun o davranışı ayrı ödeyelim demesi benim zoruma gitti sonuçta maddi durumda iyi ben mi duygusal davranmışım anlamadım .. Doğrusu ayrı ödemek olabilir ama o gidelim dedi sana yüksek bl kot alalım belin gözüküyor annecim dedi ben kendimi o öyle yapınca dedim ki bni kızıngibi Görmüyor hissine kapıldım .. Sizce ben mi yanlış düşündüm ben kuaföre gidince bile onlarla ayırmam hepsini öderim kayınvalidem ile gitmişsem bile.. Neyse yorumu size bırakıyorum .. Bana diyebilirsiniz madem siz ödeseydiniz hepsini diye ama ne bileyim bu defa bn ilgi görmek istedim ondan ..
evet bende buna takıldım
para ödetmesi değil en ayıbı bu olmuş
Ustunuzdekilere karismasina takıldım ben. Niye müsade ediyorsunuz sonra da şikayet ediyosunuz ama. Ayrıca belki sizin yanınızda para yok bu ne dusuncesizlik.. ben olsam odetirdim orda valla kendine aldiklarini bıraksın madem seninkini ödesin kendi çıkarmis çünkü sen cikmamissin sonuçta
o zaman kalkıp nıye gidelim dior bıri bana bunu dese anlarım ki o karşılayacak hoşluk yapacak ki bu kv yani ödetmemesi gerekir di ayıp etmiş olmaması gerekirdimerhaba
Kayınvalidem üstümdeki kıyafetleri beğenmediği için gezerken hadi butiğe gidelim dedi bende tamam dedim gittik bazı şeyler denetti bana bende kendi beğendiklerimi denedim toplamda 160 tl tuttu kendide seçti birşeyler .. Ben çalışıyrum o da emekli ve kendi maddi durumu oldukça iyi ben olsam gelinime ödetmezdim .. Bana bugüne kadar çok bir şey almadı bn ona hep alıyorum doğum günü hazırladım vs .. Sık sık da alırım hediye ama onun o davranışı ayrı ödeyelim demesi benim zoruma gitti sonuçta maddi durumda iyi ben mi duygusal davranmışım anlamadım .. Doğrusu ayrı ödemek olabilir ama o gidelim dedi sana yüksek bl kot alalım belin gözüküyor annecim dedi ben kendimi o öyle yapınca dedim ki bni kızıngibi Görmüyor hissine kapıldım .. Sizce ben mi yanlış düşündüm ben kuaföre gidince bile onlarla ayırmam hepsini öderim kayınvalidem ile gitmişsem bile.. Neyse yorumu size bırakıyorum .. Bana diyebilirsiniz madem siz ödeseydiniz hepsini diye ama ne bileyim bu defa bn ilgi görmek istedim ondan ..
Ben kayınvalide olsaydım gelinime alırdım ,madem o ön ayak olmuş...ayıp canım ...
Öyle bi beklentiye girip kendini üzme...öylesi az çünkü...Canım çok Gücüme gitti vallademin düşündüm düşündüm ağladım.. Hani çok pahalı bisi alırım tamam ..kendi her türlü etkinliğe katılıyor geziler turlar vs.. Benim yanımda Allah'tan kredi kartım vardı , emekli ama yan gelirleri var sadece emekli olsa hadi neyse diycem ama .. Neyse.. Keşke annem gibi diyecebileceğim bi kayınvalidem olsaydı ..
kadin kendi demis kalk gidelim butige diye. kendi gidelim dedigi icin ve sana biseyler alalim dedigi icin bnce kendi odemeliydi. aslnda parayi kim odedi diye mevzu etmiyosn sen . ben seni cok ii anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?