Kayınvalidem ve azarlamaları

Çünkü seni suçluyor oglu melekmis evlenince sen onun huyunu bozdun demeye getiriyor..o kv yi hafife alma derim hep alttan aldigin icin sana saydirmayi hak görüyor.
Kesinlikle suçluyor kendisine söylediğim zaman da yok öyle demek istemedim diyor.Bir de olayı o kadar abartıyor ki eşim zaten sinirli biridir yapı olarak, yok çok değişti yok psikolojisi bozuldu abileri doktora götürsün gibi abartarak saçmalıyor.

bariz dengesiz. bu tür insanlara mesafe iyi gider.
silemezsin eşinin annesi. onların arasında ne geçerse geçsin unutulur. ama senin ki asla unutulmaz. sensin deyip geç.
ama bize gel tek kalma, ben hep geleyim falan muhabbetlerine girme hiç. bunlar seni sona götürür maazallah.

Haklısınız, bir süre aramayı da gitmeyi de düşünmüyorum.

Bi an konuyu ben mi açtım acaba dedim bu kadar benzerlik olamaz hatta aynı diyebilirim aynen eşim laf soyledimi o gelip bana çatıyor konuştum anlamadı söyledim anlamadı tartıştım anlamadı konuşmadım anlamadi ne yapcam bende bilmiyorum bi kulağından girip öbüründen cikiyor sonrada hiç birşey olmamış gibi davranıp beni benden alıyor sinir hastası olma yolunda ilerliyorum sana verecek tek cevabim kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş diyorum

Yani kafam öyle karıştı ki normalde kızım diye sever , ne bilim çalışıyorsun gelin yemek yiyin falan der vs evet güzel; ama bazen yok bizim örf ve adetlere şöyle uy, yok şurda şöyle giyin vs diyip beni çıldırtır.Hangisi gerçek karakteri bilemiyorum artık.

Off kesinlikle öyle,ne yapacağımı şaşırıyorum, iyi mi kötü mü bir türlü anlamadım.

Yok zaten aralarına girmem de eşime ne zaman kızsa telefonda beni azarlıyor ve hep evlendikten sonra x değişti diyip duruyor.
He ben size karşı dolduruyorum ondandır deseydın. Ama bir de ikili oynuyorum seni yalnız kalma diye bize cagiriyorum ki eşimin gözünde iyi olayım deseydin. Hey Allahim ya..

Off kesinlikle öyle,ne yapacağımı şaşırıyorum, iyi mi kötü mü bir türlü anlamadım.
Kötü hemde çok kötü ben kaldıramıyorum artık çok büyük tartıştık ben konuşmuyorum haksız olduğu halde nasil yüzüme bakıp konuşmaya çalışıyo şaşırıyorum senin evin ayrı benimki aynı bahçenin içinde dolayısıyla küs de kalamıyorsun aslında ben kaldırımda birakmiyo beni sürekli biseyler sorma çabasında inan artık çok yoruldum kocam benden yana olmasa yaptıklarımı bilmese nasil giderdi bu evlilik bilmiyorum

E o zaman sizde "söyleyin abilerim götürsün doktora " deyin
Hem susmanıza alttan almanıza gerek yok verin cevabını veya eşiniz geldiğinde arayın kvyi anne böyle böyle diyordun al oğluna söyle deyin
Uğraşmayın canım bu kadar

30 yaşındaki adamı da abilerine şikayet ediyor işte , ama haklısınız uğraşmamak lazım.

Eşim de anneci değil, annesine lafı da söyler işte kayınvalidem de ona laf edemediği için bana söylüyor.Ev ayrı ama telefonu duymayalım niye açılmıyor telefonlar diye kaç kere soruyor sonra , bir şekilde müdahale ediyor yani.

He ben size karşı dolduruyorum ondandır deseydın. Ama bir de ikili oynuyorum seni yalnız kalma diye bize cagiriyorum ki eşimin gözünde iyi olayım deseydin. Hey Allahim ya..
Kisi kendinden bilir isi iste aynen oyle kendileri oyle olduklari icin bizide oyle zannediyorlar Yahu canım inanki öyle zannediyorlar yaşamayan bilemiyor gerçekten benimkide zannediyorki kocami ben dolduruyorum aevlenince çok değişti bekarken böyle değildi ışte bana hiç yardım etmezdi bana hiç parasını getirip vermezdi bide alenen bunlari duyunca daha çok kriz geliyor
Bu kadar benzerlik olmaz diyorum hala benimki zannediyorki ben dolduruyorum onun üzerine salıyorum ama bilmiyorki ben hiç kocama onu soyle bunu soyle demiyorum onun ici çok fesat olduğu için benide öyle zannediyo bişey söylüyosun inanmiyo benden sonra gidip eşime soruyor sonra gelip sordugunu bana kendisi söylüyor ışte bende tam bu noktada sınır krizine bağlıyorum inan artık başım zonk zonk yapiyo sinirlenince kulaklarım ugulduyo bu kadar çift karakterli bir insan daha görmedim hayatımda bugün bana etmedik lafı bırakmaz yarın gelip kızım deyince bende frekans kaçıyor napcam hiç bilmiyorum kafayı yemeden çıkıp gidebilirsem bu evden hayır yapcam inan

30 yaşındaki adamı da abilerine şikayet ediyor işte , ama haklısınız uğraşmamak lazım.
Tabi canım ne uğraşıyorsunuz
Değişmez çünkü
Demekki yıllarca kendi dediğini yaptırmış
Bosverin siz bence kendinizi yormaya gerek yok
Çatlasanızda değişmez böyle devam eder

Evlenince bu kv lerin oğullarıda hep değişiyor nedense Kendi oğlu kendi huyu kendi çözsün kendi sorununu boşver canım seninde dediğin gibi hıncını senden çıkarıyor işte sende eşine çatacaksın Seninde huzurun kaçacak başka ne olacak. O yüzden duymazdan görmezden gel dengesizle dengesiz olma

Yok zaten aralarına girmem de eşime ne zaman kızsa telefonda beni azarlıyor ve hep evlendikten sonra x değişti diyip duruyor.
Aramayın siz de. O arayınca da açmayın bir süre. Eşiniz niye aramıyorsun diye kızarsa da sen telefonda ona kızıyorsun o acısını benden çıkarıyor. Aranızda kalmak istemiyorum, aranız iyiyken sorun yokken ararım deyin. Ama o size bir şey demeden konuyu boşuna açmayın. Aramadığınıza bir şey demezse öyle kalsın. Azarlanmaktan da kurtulmuş olursunuz.

Evet en mantıklısı o galiba, zaten şu an ne aramak ne de gitmek gelmiyor içimden.

Evet ikili davranmaları çok daha büyük sorun zaten

kadın resmen oğlanın terbiyesini senin bozduğunu söylüyor sen daha aramız iyiydi oğluyla tartışınca beni azarlıyor diyorsun iyi niyetine hayran kaldım

Size çatıyor cunku oğluna yapınca cevabını alıyor sizde esiniz gibi yapın altta kalmayın size de yapamasin bizlerde malesef dunyaya bizden önce geldikleri için afedersiniz ağzımiza etse aman büyüktür saygı göster durumu var oysaki saygı büyük küçük herkesin göstermesi gereken şey yapıp yapıp yaşlarının büyük olmasının arkasına saklaniyolar tavrınizi koyun esinizlede konuşun sana kızıp beni paylamasin deyin sizde aramayın o ararsada tavrinizi gösterin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…