Kayınvalidem ve azarlamaları

kadın resmen oğlanın terbiyesini senin bozduğunu söylüyor sen daha aramız iyiydi oğluyla tartışınca beni azarlıyor diyorsun iyi niyetine hayran kaldım
Yok benimki iyi niyetten çok salaklık oluyor da, ama davranışları o kadar dengesiz ki normalde sen yorulma diyip evine gittiğimde hizmet ettirmeyen,kızım, canım diyip sevdiğim şeyleri yapan bir kadın olunca bu davranışlarıyla aptala dönüyorum.

K.V benimle böyle konuşsa annem acar ağzını yumar gözünü valla. Ezdirme kendini. Iyi olunca sizden kötü olunca bendenmi deseydin. Acilen mesafe koy

Ağzımı açtırmadı ki inanın saydı saydı ben kapatıyorum telefonu deyip kapadı.Anne ben bilmiyorum sizin aranızda geçenleri dedim İster bil ister bilme dedi durdu.

K.V benimle böyle konuşsa annem acar ağzını yumar gözünü valla. Ezdirme kendini. Iyi olunca sizden kötü olunca bendenmi deseydin. Acilen mesafe koy
Daha önce dediği zaman söyledim ne alaka anne evlendikten sonra değişti ne demek dedim, yok senle ilgili değil de bilmem ne diyip üzerini kapadı

Ağzımı açtırmadı ki inanın saydı saydı ben kapatıyorum telefonu deyip kapadı.Anne ben bilmiyorum sizin aranızda geçenleri dedim İster bil ister bilme dedi durdu.
İste bundan sonra bi araya geldiğinizde gayet tavrinizi belli edin konuyu bi şekilde acip oğluna kızıp bana parlama ben senin ogluna gaz vermiyorum git ananla tartis demiyorum hatta bana yaptığın bu tavırları bile anlatniyorum oğlan senin oglun buyutende sensin ben bu yaştan sonra degistiremem ya de yani sizde sucu onun yetiştirme tarzına atmış olun kvniz çok sinsi gibi geldi bana isi abilere söylemeye kadar getirdiyse onlara sizi şikayet edip duruyodur mesela kayinlarinizin size karşı farklı tavırları varmi

ne kadar ideal bi koca bence benimkine annesi kızgın yag dökse anne yeter artık demez dök annecim der o kadar saf

Yok hayır fark etmedim en azından da işte benim anlayamadığım durum da şu ki,abilerinin yanında beni över hatta, ne bileyim akrabaları arayınca balkes şöyle iyi böyle iyi der,işten gelince kızım sen yorulma diyip yemek hazırlar , eşime kıza yardım et der, senin bana güleryüzün yeter der.Buraya kadar bakınca çok iyi evet ki iyi de anlaşıyorduk.Ama konumda anlattığım özellikleri de var.Gerçek karakterini anlayamıyorum bu yüzden.

Oglunla sorununu oglunla hallet de. Surekli aciklama yapmaya calisirsan bi halt sanar kendini .

ikisinin arasına kesinlikle girme. evlendikten sonra böyle oldu demesi zaten aralarına girmemen gerektiğinin en iyi ispatıdır

Milletin yanında iyi davraniyoki şikayet ederse insanlar ona hak versin diye simdi benimde mesala esim ameliyat oldu kv yardimci olma bahanesiyle 5 gün kaldi bizde hic biseye yardim etmedi ne esime yardimci oldu oturmasına kalkmasına ne ogluma baktı ne bi ev isine yardim etti bende beş gün muhatap olmadım canim cikti bide ustune karşıma geçip yok hastayim yok çok uykum var ki gün içinde 4 /5 kere uyuyo dalga geçer gibi bizden gittiği aksam kardeşiyle esi gelmişti o ara başka misafirlerde geldi hizmet etmekten çay taşımaktan canim cikti neyse diğer misafirler gitti sonra bunlar kalkti beş gunun sonunda kadin kardeşinin yanında ayy kizim sende hic oturmadin cok çalıştın cok yoruldun dedi sozde beni dusunuyo ama beş gün boyunca bi tane bardaga dokunmadı nede doğru dursut konusmadik oyle söylemesinin amaci yolda giderken dedikodumu yapacak benimle ayni evde yaşamak istemiyo ama gördünüz ben ona iyiyim demek icin ben kvmi taniyorum sizde az çok bilirsiniz tahmin edersiniz neden böyle yaptigini

Azarlamaları diyorsunuz. Yani çoğul. Birinci azarladığında bu onun suçu. İkinci azarda sizin de suçunuz var. Nasıl olur da sizi ikinci kez azarlayabilir? Nasıl olur söyleyeyim, azarlamış, ertesi gün bir şey olmamış gibi davranmış, siz de mevzuyu kapatmışsınız. İstediği zaman azarlar, istediği zaman bir şey olmamış gibi davranır, nasılsa davranışının herhangi bir sonucuna katlanması gerekmiyor.

Maalesef aynen söylediğiniz gibi oldu, ilkinde bir şey olmamış gibi davranınca dedim boşver demek ki hatasını anladı.Ama öyle değil sizin söylediğiniz gibiymiş mevzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…