- 20 Mart 2018
- 159
- 101
- 18
- 36
- Konu Sahibi okyanus2701
-
Onu da eşim istemiyor.Bakıcılara güven olmaz diyor.Dayanamayacaksan kreşe verelim diyor e bende kreşe vermeye kıyamıyorum küçük diyeParasını verip bakıcıya baktır o zaman.
Hem karnım doysun hem pastam dursun olmuyor.
Eşim istemiyor bakıcı.Kayınvalidede çok istekli bakmaya belki ona ayıp olur diye mi düşünüyor bilmiyorum.Dayanamadığın yerde kreşe veririz diyor bende küçük diye kıyamıyorumNeden kv bakıyor çalışıyorsan bakıcı tut
Yani sizce yaptıkları olması gereken davranışlar da ben mi abartıyorum?Sizce bir evde her ne sebepten yaşıyor olursanız olun en azından yattığınızı, yediğinizi ,içtiğinizi toplamanız gerekmez mi?Laf yemek demiyelim ona da uyarılmak diyelim çünkü gayet güzel bir dille kırmadan sebeplerini açıklayarak söylüyorum.Laf yiyor gibi hissetmediğine eminim:)Kadin hem bebegine bakiyor hemde laf yiyor. Ozaman bakici tutup kurallarinizi soylersiniz ona gore davranir. Zavalli kadin da hep bebek bakip hem azar isitmekten kurtulur
Eşim istemiyor bakıcı.Kayınvalidede çok istekli bakmaya belki ona ayıp olur diye mi düşünüyor bilmiyorum.Dayanamadığın yerde kreşe veririz diyor bende küçük diye kıyamıyorum
Yaptiklari ona gore normal. Normal gormese zaten temizlerdi. Belli bir yasa gelmis kadinin temizlik anlayisini kolay kolay degistiremezsiniz. O yuzden ya oldugu gibi kabul edin yada cocugu krese verin. He bana sorarsaniz babanenin bakmasi daha iyi olur cunki kres icin kucuk. Eger cok pisleniyorsa eviniz haftada 1 yada 2 defa bir kadin tutun temizlesin. Siz ne soylerseniz soyleyin o haklisin kizim diyip bildigini okumaya devam eder. Tecrubeyle sabit :)Yani sizce yaptıkları olması gereken davranışlar da ben mi abartıyorum?Sizce bir evde her ne sebepten yaşıyor olursanız olun en azından yattığınızı, yediğinizi ,içtiğinizi toplamanız gerekmez mi?Laf yemek demiyelim ona da uyarılmak diyelim çünkü gayet güzel bir dille kırmadan sebeplerini açıklayarak söylüyorum.Laf yiyor gibi hissetmediğine eminim:)
Temizlik kısmında bende öyle düşünüyorum belki diyorum ben abartıyorumdur.zaten haftada bir gelen yardımcım var.Ama diğer konuları ne yapıcam evde huzur vermiyor peşimden ayrılmıyor oğlumu bana vermek istemiyorYa esını ıkna edeceksın ya da sesını çıkarmayıp öyle kabulleneceksın kayınvalıdenı.
Kendın abartıyor olabılırısn çünkü temızlık hastası olduğunu söylüyorsun en ufak bırsey batıyordur sana.
Çocuğuna baktığı ıcın şükretmen lazım.
Eve gelen yardımcım var zaten.Ben sadece anlık şeylerden bahsediyorum duvara çay dökülmesi bebek bezlerinin odada biriktirilmesi yediklerini makineye koymaması gibi...Üstelik tek sorunum temizlik değil ki evde de rahat vermiyor sürekli peşimdevalla guzellıklede uyarılsam arkamı donmeden giderdim...kımsenın oyasta mınnetını cekemem...cocuklu olup calışmayıp evin ışını yapmayan okadar cok kışı varkı...yaslı kadın...demekkı sızın temızlık anlayısınıza uymuyor...ozaman siz kabulleneceksınız....yada kreşe sadece kıyamadııgnızdan vermıyorsanız kreş az buz para degil...bır zahmet cocuga kayınvalıdenız baksın haftada bir temızlıkcı alın pırıl pırıl yapsın evi...
Eve gelen yardımcım var zaten.Ben sadece anlık şeylerden bahsediyorum duvara çay dökülmesi bebek bezlerinin odada biriktirilmesi yediklerini makineye koymaması gibi...Üstelik tek sorunum temizlik değil ki evde de rahat vermiyor sürekli peşimd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?