Kayınvalidem ve ben

Tabiki normal değil ben çalışıyorum sonuçta akşam olsada eve gitsem bi bebeğimi sevsem eşimle vakit geçirsem dinlensem diye bakıyorum anahtarla kapıyı bir açıyorum hop ev tıklım tıklım hoş bir durum mu sizce orası Ali babanın çiftliği mi çocuğuma bakıyor olması ona bana ve aile hayatıma saygısızlık yapmasını gerektirmez nezaketen haber verebilir ben onun evine habersiz insan çağırıyor muyum

Bakın ben yemek yapsın temizlik yapsın demiyorum en azından yere bişey döküldüyse silsin yediklerini makineye koysun görgüdür bu bi eve misafir olarak gidipte kalkıp ev sahibine yardım ediyoruz değil mi?işten gelip onun yediklerini toplamak bana biraz tuhaf geliyor eli tutuyor ayağı tutuyor bu kadar aciz olunmaz ki

Eşim istemiyor bakıcı.Kayınvalidede çok istekli bakmaya belki ona ayıp olur diye mi düşünüyor bilmiyorum.Dayanamadığın yerde kreşe veririz diyor bende küçük diye kıyamıyorum

Kreşle bakıcı arasında ne fark varmış ki eşin kreşe sıcak bakıyor da bakıcı istemiyor. Bahane ediyor bence o da annesi baksın istiyor. Bakıcı dışında çaren yok

Ben bu konuda seni çok iyi anlıyorum. Bu yıl benim bebeğime de eşimin yeğeni baktı bende kalıyordu. Ben titiz biri değilim çocuğumun yediği içtiği gezdiği yer temiz olsun yeter. Yediği tezgahın üzerinde, yemediği masada, çocuğa mama verdikten sonra biberonu yıkamaz saatlerce bekletirdi öyle, koltukların altından makarna ekmek kırıntısı çıkardı bir sürü, daha neler neler. Bir de ben maaş veriyordum. En sonunda şehir dışından eşim geldi şimdi dönüşümlü bakıyoruz.

Kafana göre bir bakıcı illaki bulursun dediğim gibi başka çaren yok

Pis insanın yaptığı yemeği nasıl yıyeceksiniz. Çocuğunuz için biraz sabırlı olacaksınız.Bakıcı dört dörtlük mü bakıyor. En azından candan biri, gözünüz arkada kalmadan işe gidersiniz.

Yani bir kv konusuna buyorumu yapacağım aklıma gelmezdi ama; kadına maaşlı yabancı çalışan muamelesi yapıyorsunuz. Ayrıca ücretsiz bakıyor anladığım kadarıyla. Siz abartıyorsunuz. Çocukla ilgileniyor demek ki iş yapmasına gerek var mı ben olsam bebeğimin yemeğine kadar hazırlardım ki bebeğim dışında bişeyle uğraşmak zorunda kalmasın kadın. Düşer eder diye. Kreşe verin rahat edin yada işten çıkıp kendiniz bakın başka çareniz yok gibi. Benim kuzenin çocuğuna komşu teyze paralı bakıyordu. Kaynananızdan daha da esnek ve rahattı.

Kendi evi uzak mı
Geçerken alsan bebeği

Zor işiniz
Ya da bakıcı

Bakın ben iş yapsın demiyorum ama yediğini içtiğini toplasın yani bende böyle yorum yapanları anlamıyorum anne misiniz bilmiyorum ama yiyip salona bırakıp eşinize e gel topla ben bugün çocuk baktım mı diyorsunuz?Yere dökülen çorbanın üstüne basıp e ben çocuk baktım temizleyemem kalsın öyle mi diyorsunuz?Ben zaten aşırı titiz olduğumu söylüyorum bazı şeyler gözümde büyüyordur Emin’im buna ama bazı gerçeklerde ortada

Kreşle bakıcı arasında ne fark varmış ki eşin kreşe sıcak bakıyor da bakıcı istemiyor. Bahane ediyor bence o da annesi baksın istiyor. Bakıcı dışında çaren yok
Kreş onun çalıştığı kurumun kreşi bu yüzden benim gözümün önünde olur diyor.Bakıcıyla evde ne yaptığını bilmeyeceğini söylüyor ki tanıdık bakıcı bulmak da nerdeyse imkansız.Bence eşimde istemiyor annesinin bakmasını huzurumuz kalmadı diyor eve geliyorum ev kaka kokuyor ben topluyorum bezleri diyor çocuğun altı sürekli pişik burnu koku almıyor annemin herhalde farketmiyor diyor

Evet anneyim. Gitsin iki kap yemek yapsın evi toplasın vs yazan sizsiniz. Kendi işimi de kendim yapıyorum bebeğime de kendim bakıyorum çünkü çocuğum konusunda hassasım işimi de bıraktım,eşime öyle bir şey neden diyeyim. Memnun değilseniz vereceksiniz mecbur kreşe yada bakıcıya. Kadın hasta filandır anlattığınıza göre çorbayı yere döküp üstüne basıp yürüyorsa. Madem öyle o kadar da titizleniyorsanız baktırmayın. Gayet basit

Ben akşamları
bence siz beni yanlış anlamıssınız ya da ben yanlış anlatmışım.Ben diyorum ki neden peşime geziyor sürekli çocuğu ondan kaçıran yok zaten bütün gün o bakıyor evde yalnızlar .Ben gelince gitsin odasına dinlensin ama o da bana yardım etmek istediği için peşime gezdiğini söylüyor.O yüzden dedim arkamdan gezmesinin bana yardımı olmadığına göre o kadar çok yardım etmek istiyor madem girsin iki kap yemek yapsın.Ben yaptığı yemem zaten oğlumun yemeklerinide geceden yapıyorum kendisine yapacak yani yemeği:)

Ya kendi evinde bakcak yada sen baskasina baktircaksin.

Kusura bakma ama sana yemek yapmak zorunda değil Ne güzel oğluna bakıyor işte bakıcı baksa evin temiz olsa daha mı iyi oğlun için Katlan Benim de kayınvalidem 3aydan 6aya kadar baktı ki 11ayliga göre daha kolay bakımi ayaklanmamiş oluyo yapmiyodu isten gelip çıkardığı Bulaşıkları yıkıyordum oglen arasında ama şikayet etmedm ogluma baksın yeterdi

M
İyi de ben bana yemek yapsın demiyorum ki zaten yemem yaptığı yemeği kendisine yapacak :) hadi onuda yapmıyorsa gitsin odasına dinlensin benim peşimde ne işi var ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…