- 20 Mart 2018
- 159
- 101
- 18
- 36
- Konu Sahibi okyanus2701
-
Çok nefret dolu gördüm sizi :)Allah asil kv de hakkinda hayirlisini verdin. Bulmussunuz da bunuyorsunuz resmenm dediginiz kadar pis bir insan olsa esinizde emanet etmezdi. Demekki dediginiz kadar pis degil. Gerci o pis dediginiz kisi esinizi de bi sekil siz begenecek kadar yetistirebilmis. Insallah bakiciya verirsiniz. Asil o zaman isiniz ne kadar zor olacak bir görün ve kiymet bilmeyi ögrenin.Elini vermismis de kollunu alamiyormusmus...cocuguna baktirarak.. ilk duyuyoruz. Yasini basini almis insanlar cocuklariniza bakiyorlar bide kendikerini size begendirmek zorunda degiller
Çok nefret dolu gördüm sizi :)
İyi de kadının karakteri böyle belli ki. Temiz ol, tertipli ol, ortalığı topla demenin işe yarayacağını sanmıyorum.Yani sizce yaptıkları olması gereken davranışlar da ben mi abartıyorum?Sizce bir evde her ne sebepten yaşıyor olursanız olun en azından yattığınızı, yediğinizi ,içtiğinizi toplamanız gerekmez mi?Laf yemek demiyelim ona da uyarılmak diyelim çünkü gayet güzel bir dille kırmadan sebeplerini açıklayarak söylüyorum.Laf yiyor gibi hissetmediğine eminim:)
bakın ben hiç kimseye nankörlük yapmak istemiyorum ki kv demide severim iyi bir insandır pis olsada:) Herkesin temizliği pisliği kendine beni ilgilendirmez ama şimdi aynı evde olunca ister istemez rahatsızlık veriyor. Allah razı olsun geliyor bakıyor ama bir insana bi taraftan iyilik yaparken diğer taraftan burnundan getirmek iyilik sayılır mı sizce?Size bir iyilik yapsam ama her gününüzü zehir etsem sizde buna söylenseniz nankör mü olursunuz? Biraz empati kuralım lütfen ben kv dem kötü demiyorum sadece aynı evde zor oluyor zıt karekterler olduğumuz için . Sizde kv ile yaşamak kolay diyemezsiniz eğer yaşadıysanız. Görüşünüze saygım var yorumunuz için teşekkürlerCok nankör gördüm sizi :)
çok küçük olduğu için derdini anlatamıyor, tuvalet eğitimi yok,yemeğini kendisi yiyemiyor ve birebir ilgi görmeyecek kreşte öğretmenler haklı olarak hangi çocukla birebir ilgilensinler. Ayrıca küçük olduğu için diğer çocuklar tarafından ezilebilir itilebilir diye düşünüyorum.Annelik işte üstünü örten olur mu ,yemek yemezse aç kalır mı gibi düşüncelerden dolayıKreş neden kötü fikir ki?
Anlayışınız için teşekkürler ben de masum değilimdir zaten kv ye sorsanız kimbilir neler vardır memnun olmadığı.Bizim 10 yıldır gayet saygı ve sevgi dolu bir ilişkimiz vardı ancak aynı evde yaşamak başkaymış.Ben temizlik konusunda zaten pek bişey beklemiyorum benim gibi olmasını istemiyorum sadece diyorum yediğini içtiğini toplasın eve cam kapı girip temizlesin demiyorum yani. Birde akşam çocuğumla vakit geçirmek istiyorum arada o olmadan.Oda dinlensin tv izlesin çocuk bakmak kolay değil dinlensin.Ama dinlenmeyi değil bizim peşimizde dolanmayı seçiyor ve bunu bana iyilik olsun diye yaptığını söylüyor.E bende diyorum ki madem dinlenmek istemiyor yorgun değil o zaman kendi kirtlettiği yerleri temizlesin o bana daha çok yardım olurGenel olarak kv görümce konularında her zaman ön yargılıyım. Gelin masum değildir diye düşünürüm okumadan önce.
Yorumların hepsini okumadım ama burda konu sahibinin üzerine gidildiğini düşünüyorum. Yani kv yi seviyorum ama temiz değil demiş. Çocuğumla yalnız kalamıyorum sürekli peşimde demiş. Uyarmamış olsa neyse ama uyarmışta.
İnsan yeri geliyo annesine ablasına bile doluyo. Abartmışsınız biraz.
Konu sahibi arkadaşım temizlik konusunda yakın karakterdeyiz ama ben böyle davranarak çevremdekilerin hayatını zorlaştırdığımın farkındayım. Çünkü biz abartıyoruz bazen temizliği. Temizlik konusunda biraz görmezden gelmeniz lazım. Çünkü bakıcı mümkün değil anladığım kadarıyla mecbursunuz kv ye.
Kv de ister kaygısız oturmayı o yaşta kolay değildir ama sağ olsun bakıyomuş. Görmezden gelmeniz lazım.
ben akşam yemeği yemediğim için sorun yok :)))) oğlumun yemeklerinide geceden yapıyorum.Yani sadece kendisi ve eşim yiyecek yaptığı yemeği bu sebeple sorun yok :)Yemek yapsa yermisiniz temizliği yok diyonuzda.ben olsam yemek yapmasın diye ugraşırdım çünkü yiyemem:)))
Mükemmelliyetçi olabilir msn? Yediklerini makineye koymamasını dahi problem yapıp buraya yazmanız hiiiiiiçççç normal değilEve gelen yardımcım var zaten.Ben sadece anlık şeylerden bahsediyorum duvara çay dökülmesi bebek bezlerinin odada biriktirilmesi yediklerini makineye koymaması gibi...Üstelik tek sorunum temizlik değil ki evde de rahat vermiyor sürekli peşimde
Bir bakıcı tutun, madem beğenmiyorsunuz her hareket gözünüze batıyor aynı anda çocuk bakıp temizlik yapacak yemek pişirecek çok amaçlı bir yardımcı yalın ne diyelim, sanki kolayda çocuk bakmak!selam kızlar,
11 aylık bebeğim var ona haftada 3 gün kayınvalidem bakıyor ve bizde kalıyor .Ama ben çıldırmak üzereyim.O kadar zıt karekterleriz ki.Örneğin; Ben olması gerekenden daha titizim(elinde bezle gezen temizlik hastalarından) Kayınvalidemde şansıma bir o kadar pis.işten bir geliyorum duvara çay döker silmez,odası zeytin çekirdekleri ekmek kırıntıları dolu.mutfak çay lekeleri olmuş bebek bezleri yerlerde allahım çıldırcam.Ben curcuna kalabalık sevmem.Yalnız olmayı severim.O da tam tersine bayılır kalabalığa işten geliyorum hop görümcemler gelmiş kayınpeder gelmiş benim haberim yok. işten geliyorum çocuğumu bana vermek istemiyor biraz daha dursun diyo olmaz özledim ben diyorum alıyorum oğlumu bu defada sürekli yanımıza geliyor Napıyorsunuz ne oynuyorsunuz yav bi huzur vermiyor.Sürekli peşimize geziyor biz nereye o oraya.Söyleyince de e ben sana yardım olsun diye arkanda geziyorum diyor kötü niyetim yok diyor .Ya bana yardım etmek istiyorsa gitsin önce odasını temizlesin ne bileyim iki kap yemek yapsın daha hayra geçer ona da söylüyorum ama tamam diyor haklısın diyor ertesi gün yine aynı.Sinsi bi karekterde değilim aman ayıp olmasın demem rahatsız olduğum herşeyi anında güzel bir dille söylüyorum ama anlamıyor o bizdeyken heryer kokuyo gibi geliyor kendi evimden tiksinir oldum .Sizce ben mi çok abartıyorum bunlar küçük şeyler mi ?Artık arkadaşlarımda bıktı beni dinlemekten sizden başka anlatacak kimsem yok uzun oldu nolur kusura bakmayın.Napıcam ben ya...
Son derece haklisin.
Burdaki kadinlarida anlamiyorum. Sabah miss gibi biraktiginiz evi aksam bir o kadar vahim buluyorsunuz. Duvara cay dokulmus ama silinmemis. Odasi zeytin cekirdekleri ve ekmek kirintilari ile dolu. Oda cocugun bez kokusundan gecilmiyor. Mutfak yiginla bulasik dolu. Aksam eve geliyim de cocugumla iki vakit geciriyim diye aksami zor ediyorsunuz, aksam oluyor temizlik yapmaktan cocugunuza vakit ayiramiyorsunuz. Sonra da ayy cocuguma bakiyor diyeceksiniz oyle mi gidin kendinizi kandirin. bu arada k.k sihirli degnek degmis gibi. En kotu konularda bile konu sahibini taslicak bisi buluyorsunuz.
Canim yerden goge kadar haklisin cildirmamak elde degil. Ya kv ile adam akilli konusacaksin yada calismicaksin baska secenegin yok
seni ancak cocugu olan ANNEler anlar canim. Gerisini takma
Kızım 26 aylık kreşe başladı. Konuşmaya başladı. Tuvalet eğitimini orada aldı. sabahtan akşama kadar evde yaşlı bir kadınla oturması bebeğe faydasız. Bizim kızın kreşinde 5 aylıktan beri gelen de var. Birebir ilgileniyorlar. İyi bir kreş bulursan çok iyi bakıyorlar.çok küçük olduğu için derdini anlatamıyor, tuvalet eğitimi yok,yemeğini kendisi yiyemiyor ve birebir ilgi görmeyecek kreşte öğretmenler haklı olarak hangi çocukla birebir ilgilensinler. Ayrıca küçük olduğu için diğer çocuklar tarafından ezilebilir itilebilir diye düşünüyorum.Annelik işte üstünü örten olur mu ,yemek yemezse aç kalır mı gibi düşüncelerden dolayı
bana gore alaka...kayınvalıde kayınbaba unsuru olacak...oluncada tabıkkı sorunlar olacak ..yanlızlıgı seviyorum diiyp bunları yabana atamaz kımse...o bakımdan.ne alaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?