Kayınvalidem ve ben

pis insan sevmem. Evimde akşam kimse istemem. Hele ben kızımı bütün gün özlemişken başkasının gelip rahatsız etmesini de çekemem. Bakıcı iyidir. Sen kapıdan içeri, bakıcı dışarı. Bir de eve kamera taktır.

Sen yerde zeytin çekirdekleri var diyorsun pislik ötesi bir durum. Çocuk yerde bulup ağzına atsa ne olacak?

Siz de yatili kalmasi buyuk hata
Aksam olunca evine donecek mutlaka
Oglu gotursun

Baska turlu duzelmez bu durum

Ufak tefek seyleri de soyleyeceksiniz surekli.

Anne bezleri su posette biriktir kokuyor ev
.gibi gibi

kendı anneme derım anne evle işle uğraşma yemek yap çocukla ılgılen ben geelınce yaparım dıyorum.kayınvalıde tıtız olduğumu bılıyor gelecek bır aylığına ben senın gıbı temızlık yapamam kusurua bakma dıyor bende yemeğimi yap yeter dıyorum kı yaparda zaten.çocuğa bakmak ıstıyosa ver baksın o sırada rahatsız olduğun şeylerı yaparsın.

Ben na yarfımım dokunsun diye evinde kaldığım biri tarafından sürekli uyarılsam,eleştirilsem çok kırılırdım. Kayınvalideniz de enteresan biriymiş. O lafları yemekten hoşlanıyor demekki. Ben olsam o lafları duymamak için siz işten geldikten sonra odamdan çıkmazdım

Siz de yatili kalmasi buyuk hata
Aksam olunca evine donecek mutlaka
Oglu gotursun

Baska turlu duzelmez bu durum

Ufak tefek seyleri de soyleyeceksiniz surekli.

Anne bezleri su posette biriktir kokuyor ev
.gibi gibi
eşim götüreyim diyor Ama bu defa da ben sabah kalkamam diyor şimdi çocuğuma da baktığı için e sen evine git denilmiyor

o zaman dayanacak idare edeceksiniz başka yolu yok
siz titizsiniz tamam da herkes öyle olmak zorunda değil
3 yaşına kadar sabır
Ya ben zaten çok titiz olsun her yer tertemiz olsun demiyorum ki benim evim her zaman tertemiz zaten kendi yaptığını toparlasa bana yeter e buda zaten olması gereken değil midir?insan yediğini içtiğini dağıttığını toplamaz mı?Ben ondan yemek yapsın iş yapsın beklemiyorum zaten sadece pis olmasın yeterli

Biraz değişik biri ben olsam kendime laf söyletmem zaten.Hele ki bi lafı on defa hiç söyletmem bir defa söylenmesi yeterli ama işte her insan farklı bende anlayamıyorum bazen onu

Ya bende zaten ev işi beklemiyorum kendi yaptığını temizlesin diyorum o çayı duvara dökmüş beni bekliyor ki işten geleyim sileyim.Birde gece 11 elimde kova bez odasına giriyorum sileyim duvarı diye aaa sil kızım sil diyor ben olsam utanırım ben misafirliğe gidiyorum da çocuğum yere bişey dökerse temizleyip kalkıyorum bu kadarı da fazla değil mi

ya ben de kv ile yaşadım ve çok zorlandım.

ama doğruya doğru, aşırı titiz insanla kimse geçinemez, keşke kreş yaşına kadar evde dursaydınız, siz de çok rahat ederdiniz şu durumda kendinizi törpüleyeceksiniz maalesef. Yıpranacaksınız ama en azından siz yıpratan taraf olmayın, başka da yapacak bir şey yok gibi.

Senin gibiler yok mu. Hem baktiriyorsun hem pis diyorsun arkasindan. O zaman otur evde ve cocuguna kendin bak begenmiyorsan.
Yüzüne de söylüyorum ben kimsenin arkasından konuşmam ki pis gerçek olan bu oğluda söylüyor Kızı da söylüyor kocasıda söylüyor gerçek olan bu çünkü

Kv dem 1 hafta bile bakmadi defoldu gitti.ben rahatima duskunum.dedi ki brn ona sadece 1 ay dedim zaten bakici ariyordum.hep annem grlip gidiyordu oda cok zor.oluyordu en son bakicimi buldum..ucretinide veriyorum.ustelik bebegimi komple onun yanina birakip.tum esyalarini sirtimda tasiyip ona birakiyorum.
Bi zahmet sizde bakici tutun parasinida verin.
Kv pismiş.
Hadi orda..temizlik hastasi olan sizsiniz.misafir geliyormus bilmem ne.
Yahu madem sevmiyorsunuz bi zahmet anneniz gelsin baksin yada bakici tutun

Annem yok.Bakıcıyı tabiki bende akıl ettim ama yukarıda yazdım alamama sebebimi bayılarak baktırmıyorum yani.Bakıcı bulabilmem için kayınvalidemin ben bakamam demesi gerekir ki eşim kabul etsin ama oda hevesli hevesli ben bakarım diyor allah hakkımda hayırlısını versin işim var benim bu kadınla elimi verdim kolumu alamıyorum

Allah asil kv de hakkinda hayirlisini verdin. Bulmussunuz da bunuyorsunuz resmenm dediginiz kadar pis bir insan olsa esinizde emanet etmezdi. Demekki dediginiz kadar pis degil. Gerci o pis dediginiz kisi esinizi de bi sekil siz begenecek kadar yetistirebilmis. Insallah bakiciya verirsiniz. Asil o zaman isiniz ne kadar zor olacak bir görün ve kiymet bilmeyi ögrenin.Elini vermismis de kollunu alamiyormusmus...cocuguna baktirarak.. ilk duyuyoruz. Yasini basini almis insanlar cocuklariniza bakiyorlar bide kendikerini size begendirmek zorunda degiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…