Kayınvalidem ve ben

Kötü bi durum yaa sen,n en büyük destekçinin eşin olması gerekiyo oda sanırım olmuyo
bence korkmuyo birazda iyi yanlarından bak belki saygısındandır,
yani tabi bunuda sana uygun bi dille anlatması gerekiyo,
ortada bi yalnış varsada bunu ailesine uygun dille anlatması gerekiyo,
bazı erkekler öyle bence bu konuda yapılıcak bişey yok kimi ailesini tutar her konuda kimi eşini

Şimdi tam olayları bilmiyoruz tabi ama şöyle düşün,
her soruna eşleri dahil ettiğimizde,haliyle annelerini koruma içgüdüsüyle
savunmaya geçiyorlar.''sen yanlış anlamışsındır,öyle demek istememiştir''vs...
ya da tam tersi en küçüğünden en büyüğüne sorunları içine atıp,
ani bir patlamaya eşine kusuyorsan yine haklıyken haksız duruma düşersin.
Keşke biraz daha açıklayıcı yazsaydın.

ben sadece adaletli olmasını istiyorum ama bu çok sanırım. 2senelik evliyim başlarda bende saygı sandım ama değilmiş bu şey bariz korku bu da beni eşimden soğutuyor ne kadarda olsa insan eşinden güçlü olmasını bekliyor ayrılıktan çok kez son anda döndüm sevdiğini bilmesem arkama bakmazdım ama sana inanmayan biriyle nereye kadar bilmiyorum ve görüyorum ki aşk hiç bir şeymiş saygı her şey...

3'lu ortamda kendini savunmayi deneme bence. kayinvalidenle otur karsilikli cici cici konus.. oglunuzu da sizi de mutlu etmek istiyorum de.. suyuna git... kocanla da karsilikli cici cici konus, anneni de seni de mutlu etmek istiyorum de... bunu dedikten sonra da cici cici rahatsiz oldugun konulari anlatsan... acaba ise yarar mi?

mükemmel olmadım hiçbir zaman bu kadar kötü olduğumu da evlenince kayınvalidem sayesinde öğrendim:) çoğu şeyi eşime anlatmamaya çalıştım ama olaylar iftiralarda eklenip bana fazlasıyla geri döndü.eşimin ailesi bizi bir aile olarak kabul edemediler aslında asıl sorun bu çok şeyden ödün verip onlara uymaya çalıştım ama beni eğip büküp istedikleri şekle sokmak istemelerini hazmedemiyorum en çokta buna eşimin destek olmasına.benim tek sorunun 'maymunluk'derler ya hani işte onu yapamamam

cnm sorunun ne oldugunu tam olarak anlayamadim ama bnce esin arada kalione sana bisi diyebilio ne annesine.sana tavsiyem esinin yaninda kayinvalidenle tartismaya girme

uzuldum... kim oglunun/ evladinin mutsuz olmasini, evliliginin bozulmasini ister ki..

cocugunuz var mi?

cnm sorunun ne oldugunu tam olarak anlayamadim ama bnce esin arada kalione sana bisi diyebilio ne annesine.sana tavsiyem esinin yaninda kayinvalidenle tartismaya girme

tartışmamaya özellikle dikkat ediyorum aksine eşimi yüceltirim her konuda ama bi şekilde her tartışmamızın içinde mutlaka onları buluyorum.yalnız olsakta eşim sayesinde tartışmalarımız duyuruluyor.ya biz eşimle aile konusu dışında o kadar uyumluyuz ki zaten bunun için üzülüyorum yoksa daha güçlü durabilirim kendimi çabuk bırakmam ama aile işin içine girdiğinde eşimi tanıyamamak beni mahvediyor işte.daha açıklayıcı olmak gerekirse benden sürekli evlerinin içinde olup tam anlamıyla (kayınpederimimin ayaklarını yıkayabilecek seviyede desem:) ) bir gelin olmamı istemeleri benimde buna karşı çıkışım ve bununla ilgili geçen herhangi bir konuyu eşime bambaşka yansıtmaları

abartmislar onlar cnm bu zamanda ole gelin mi kaldi.bnce kendinide ezdirme.kocanin yaninda tartisma ama ama kaynananla yanliz kaldigindada sessiz kalma ezerler yoksa.ocanla yanliz kaldigindada ona aynisini yap.vede fazla gitmemeye bak.kaynanalar bunu hakedio ) onlara en buyuk ceza ogullarini gostermeme )

henüz çocuk yok artık düşünüyoruz ama hayırlısı. kayınvalidemin çocuğumun ne zaman olacağını bile planladığını kulağımla duydum yani tam anlamıyla onların yanında olacağım güne kadar çocuk yoktu benim için eşim istemiyordu ama benden 7 yaş büyük baktı yaş geçiyor e mecbur kaldı artık

kıyamammmmm.......nedir bu böyle gelinlerin çektikleri....bana göre iş erkekte biter, anneyi anne, eşini eş bilip kimseyi kimseye ezdirmiyecek üzdürmiyecek.....ama maalesef ki erkekler hep kolayı seçip annelerinin safında yer alıyorlar.....çünki onlar annelerinin büyüyememiş küçük bebekleri......
26 yaşında henüz bekar bir oğlu olan anne olarak bu forumda okuduğum bunca olaydan sonra zaten her daim ürktüğum kayınvalidelikten şimdi dahada çok ürker oldum....
Allah üzen kullarından etmesin....Yüreğimizi Sevgiden, gönlümüzü merhametten ayırmasın....

siz de yaradana sığınıp, dua edin ve sabredin.....sonu selamet olsun inşallahhh....

Son düzenleme:

savas ama her ikisiyle de teketek savas evet.... boyle bir durumda birine dislerini, oburune de memislerini gostermek belki yararli olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…