eşim ve ben diyemiyorum artık... çok sıkıldım artık olanlardan, kendimi ifade edememekten ve her ne hikmetse ne kadar haklı olsam da sonunda haksız çıkmaktan.Bunu düşünmenizde ki sebep ne bilmiyorum ama oğullarınızı elinizden almak gibi bir amacımız yok.eşimi tek bir olayda bile kendime inandıramıyorum en haklı olduğum ve en ağır suçlamalarda bile önce bana hak veren eşim nasıl oluyor da bir anda değişebiliyor yada kayınvalidem en ufak olayda bile yerin dibine girmemi nasıl sağlayabiliyor??ya benim eşim neden benim yanımda değil neden ailesinden bu kadar çok korkuyor?? -- SİZCE BENİM NE YAPMAM GEREK --
cnm sorunun ne oldugunu tam olarak anlayamadim ama bnce esin arada kalione sana bisi diyebilio ne annesine.sana tavsiyem esinin yaninda kayinvalidenle tartismaya girme
tartışmamaya özellikle dikkat ediyorum aksine eşimi yüceltirim her konuda ama bi şekilde her tartışmamızın içinde mutlaka onları buluyorum.yalnız olsakta eşim sayesinde tartışmalarımız duyuruluyor.ya biz eşimle aile konusu dışında o kadar uyumluyuz ki zaten bunun için üzülüyorum yoksa daha güçlü durabilirim kendimi çabuk bırakmam ama aile işin içine girdiğinde eşimi tanıyamamak beni mahvediyor işte.daha açıklayıcı olmak gerekirse benden sürekli evlerinin içinde olup tam anlamıyla (kayınpederimimin ayaklarını yıkayabilecek seviyede desem:) ) bir gelin olmamı istemeleri benimde buna karşı çıkışım ve bununla ilgili geçen herhangi bir konuyu eşime bambaşka yansıtmaları
abartmislar onlar cnm bu zamanda ole gelin mi kaldi.bnce kendinide ezdirme.kocanin yaninda tartisma ama ama kaynananla yanliz kaldigindada sessiz kalma ezerler yoksa.ocanla yanliz kaldigindada ona aynisini yap.vede fazla gitmemeye bak.kaynanalar bunu hakedio) onlara en buyuk ceza ogullarini gostermeme
onlara en buyuk ceza ogullarini gostermeme:) bak bu iyiydi canım
işte asıl soruna geldik fazla gitmezsem boşancaz. yani canımdan bezdirilcem ve kendim çekip gitcem fedakar eştim bi ara:) savaş çubuklarını yaksam mı artık diyorum??
abartmislar onlar cnm bu zamanda ole gelin mi kaldi.bnce kendinide ezdirme.kocanin yaninda tartisma ama ama kaynananla yanliz kaldigindada sessiz kalma ezerler yoksa.ocanla yanliz kaldigindada ona aynisini yap.vede fazla gitmemeye bak.kaynanalar bunu hakedio) onlara en buyuk ceza ogullarini gostermeme
onlara en buyuk ceza ogullarini gostermeme:) bak bu iyiydi canım
işte asıl soruna geldik fazla gitmezsem boşancaz. yani canımdan bezdirilcem ve kendim çekip gitcem fedakar eştim bi ara:) savaş çubuklarını yaksam mı artık diyorum??
mmm o zmn esin ana kuzusu.valla ben kendimce karar aldim esim ne kadar benim annemi ziyarete giderse bnde onlara o kadar giderim.gitme canin istemiosa zorla diil ya.sen bole diken ustunde duracagina inceldigi yerden kopsun belki o durusunu esinde gorunce biraz gozu korkar
savas ama her ikisiyle de teketek savas evet.... boyle bir durumda birine dislerini, oburune de memislerini gostermek belki yararli olur :)
2 kez ayrılma noktasına geldik ödü kopuyor gitcem diye yalvarıyor yanımda olmaya gelince eser yok arada kaldı biliyorum ama bunu belli etmemeye çalışıyor .çok teklif sundum ailesine karşı birlikte hareket etmek için(gittiğim yerleri bilmemeleri ve onun başı ağrımaması gibi)ama işe yaramıyor .acaba diyorum çocuğumuz falan olsa bizim aile olduğumuzu falan kabul ederler mi değişmeselerde susarlar mı?mmm o zmn esin ana kuzusu.valla ben kendimce karar aldim esim ne kadar benim annemi ziyarete giderse bnde onlara o kadar giderim.gitme canin istemiosa zorla diil ya.sen bole diken ustunde duracagina inceldigi yerden kopsun belki o durusunu esinde gorunce biraz gozu korkar
şimdi içinden çıkamadığım tek şey
tamam mı devam mı?
2 kez ayrılma noktasına geldik ödü kopuyor gitcem diye yalvarıyor yanımda olmaya gelince eser yok arada kaldı biliyorum ama bunu belli etmemeye çalışıyor .çok teklif sundum ailesine karşı birlikte hareket etmek için(gittiğim yerleri bilmemeleri ve onun başı ağrımaması gibi)ama işe yaramıyor .acaba diyorum çocuğumuz falan olsa bizim aile olduğumuzu falan kabul ederler mi değişmeselerde susarlar mı?
şimdi içinden çıkamadığım tek şey
tamam mı devam mı?
bnce bebek konusunu askiya al ve bastir.kendini koru.sen bole yapmaya devam edersen cocuk yapmicam de.ve kayinvalidenede de seninde bu evlilikte sozunun gectigini anlasinlar.ayrica onlara ne senin seyinin kahyasimi sen istedigin zmn yaparsin.onlarin dediklerini yapma .esinede sole.kendine ceki duzen vermezsen seni bosicam de.
savas ama her ikisiyle de teketek savas evet.... boyle bir durumda birine dislerini, oburune de memislerini gostermek belki yararli olur :)
bnce bebek konusunu askiya al ve bastir.kendini koru.sen bole yapmaya devam edersen cocuk yapmicam de.ve kayinvalidenede de seninde bu evlilikte sozunun gectigini anlasinlar.ayrica onlara ne senin seyinin kahyasimi sen istedigin zmn yaparsin.onlarin dediklerini yapma .esinede sole.kendine ceki duzen vermezsen seni bosicam de.
bunu deniycem en azındanne kadar ciddi olduğumu bari anlasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?