Kayınvalidem ve ben

ankara...................

bastir guzelim arkandayiz.bole tepene cikarlar.seninde fikirlerinin oldugunu goster onlara.bu bi evlilik tek basina olmuyo 2 kisiyle oluyo.seninde sozunun gectigi yerler olmasi lazim.kayinvaliden kocanla nasil.anladigim kadariyla o baskin.sende evlilinde baskin ol.biz saygisizlik yapmayalim dioruz susuoruz onlar tepeye cikiolar.ben gelemem ole seye sende gelme

bu gazla neler yapardım ben şimdi allahtan gece kalkamadığımdan oturcam
işin şakası birilerinin bişeyler söylemesine çok ihtiyacım vardı zaten artık dik durma ve karar verme zamanı geldi

sen basini dik tut, icini de ferah..
korktugun, tereddut ettigin, kendine guvenmedigin zamanlarda (ki insallah hic olmaz) bunu sakin gosterme ikisine de.

bi de aksamlari sofrayi donat, mis gibi yemekler yap ama onun icin yapmamis gibi davran, belki ne bilim yaratici bir cozum olabilir?

bende hacet kalmadi yatiyorum, iyi geceler herkese...

iyi geceler cnm

bu gazla neler yapardım ben şimdi allahtan gece kalkamadığımdan oturcam
işin şakası birilerinin bişeyler söylemesine çok ihtiyacım vardı zaten artık dik durma ve karar verme zamanı geldi

Ezdirmeyin kendinizi..Esinizle araniz bozulmasin diye herseyi alttan alma gibi bir hataya dusmeyin lutfen..Sizin kisilikli oldugunuzu,kendinize gore dogrularinizin ve de yanlislarinizin oldugunu bilsinler..Siz ne kadar alttan alir,ne kadar hatalarini gormezden gelirseniz sizin ustunuze o kadar gelirler..Maalesef cahillerle ugrasmak deveye hendek atlatmaktan cok daha zordur,o nedenle hicbir paylasimda bulunmayin,oldukca mesafeli olun derim ben..Kolay gelsin

kesinlikle doğru söylüyorsun

ay kuzum nedir bu kaynanatoslardan çektiklerimiz.. . sabreden muradına erer.. tabi fazla detaylı okuyamadım yazdıklarını ama, güzelim.. eşine anlayış göster bitanem.. yani sonuçta bu yaşına kadar annesinin yanındaymış.. ve sen onlar için el kızısın.. yani bir erkek annesi için kabullenmek zor oluyor.. o seni kendisine rakip gibi görüyor ne yazık ki.. inkar etselerde bu böyledir.. benim de başımda öyle bir kaynana var.. laf kondurmaz oğullarına.. bir tek onun evlatları en iyisi mükemmeli.. diğerlerinki bişiyden anlamaz falan.. bu da bana kaynanamın nasıl biri olduğunu anlamama yeterliydi.. ben herzaman mesafeli davrandım fazla içli dışlı olunca afedersin bir gün boku çıkıyor.. ve şu anda bu yaştaki kadınlar şu menapoz dönemiyle savaşıyorlar.. ve afedersiniz gıcıklar (bizde yaşıycaz bu dönemleri nasıl bir ruh halinde olacağımızı bilemeyiz)
sana tavsiyem hoşgör herşeyi.. sen eşinle huzurlu olmaya çalış.. hernekadar haklı olursan ol eşin sırf annesi üzülmesin diye ona hak verecek öyle düşünmese de .. çünkü örnek verim.. eşim 26yaşındaydı biz evlenirken bir kaç ay sonra bir tatsızlık oldu sert konuşmam icap etti.. eşim de annesine haksız olduğunu söyledi.. kaynanamın lafını başkasından duydum.. 26yıllık oğlum.. ömrümü verdiğim oğlum iki günlük el kızı için neler yapıyor bana.. dedi..
ondan sonra da eşim zaten dedi isterseniz birbirinizi gebertin beni meselenize katmayın dedi.. haklıydı da.. ve şu an en kıymetli değerli gelini benim kaynanamın.. eltimle hiç anlaşamıyorlar.. kara cadı susmak bilmez.. olan biten herşeyi süslemeli olarak kayınıma yetiştirir.. kayınım da eltimle kaynanam arasında kalıyor..
biraz uzun oldu ama.. tavsiyem.. kaynanan yüzünden eşinle zıtlaşma.. annesi sonuçta.. çöpe atamaz ters bişiy diyemez de.. başbaşayken de fazla bunaltma kaynananla ilgili .. okeyto Allah hayırlısını versin.. tez vakitte de bebiş versin inşallah

........................................................

Son düzenleme:
canım sen ıstedıklerı gıbı gelın olmadıgın ıcın eşini cok guzel dolduruşa getırıyolar galıba,aam uzucu olan her konuda anlasıp boyle gereksız seylerde kavga cıkması,basıt gıbı gozukse de sınır bozucu bı durum,ınsa kendını yalnzı hısseder,ama eşinin ustune cok gıtme canım olayalrı bı de senın tarafından dınlese,doldurusa gelmek ınsanın dusuncelerını etkılıyo cıdden

ya çocuk değiller ki nasıl dolabiliyorlar anlamıyorum bu durumda beni hiç tanımamış gibi davranıyor gözünde en iyiyken birden en kötü oluyorum dolayısıyla ben değil eşim beni üzerime geliyor her saniye yanlarında olmamı robot gibi onların isteklerine göre yaşamamı istiyor kukla gibi hissediyorum kendimi

iznin olursa bende birşey sormak istiyorum eşinin ailesi ankaranın neresinden ?

siz ankaradamı oturuyorsunuz tam olarak neresinde yani hangi ilçede oturuyorsunuz ?

yani eşinizin ailesi ankara sincanlımı ?

sakın yanlış anlamayın lütfen sadece bilgi almaya çalışıyorum ankaralılarla ilgili ?

yani eşinizin ailesi ankara sincanlımı ?

sakın yanlış anlamayın lütfen sadece bilgi almaya çalışıyorum ankaralılarla ilgili ?

hayır tabi ki yanlış anlamıyorum.ankaralı biriyle evlilik falan mı düşünüyorsun??

nişanlıyım haziranda evleniyorum

anlamıştım pek bi gözün korkmuş yaşanan coğrafya insanları etkilese de insanın karakterini oturtabilmiş olması, nereli olduğu değil bulunduğu toplumda az da olsa fark yaratmış olması önemli hakkında hayırlısı olsun inşallah

Amin sağolasın..

valla ne yalan söylüyüm birden gözük korktu hemde baya bir korktu...özellikle benden tam gelinlik bekliyorlar kayın peder ayak filan deyince hemen vazgeçiyim yolun başındayken diye düşüdüm kalbime iniyordu

gerçi biz ankarada yaşamıycaz benim memleketimde yaşıcaz ama burda herkesin başına öyle şeyler geliyorki artık bu benim başıma gelmez diyemiyorum vallahi:97:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…