evet ya ben çok seviyorum onuuu ama blöf olsun diyede açmadım çünkü geleceğimizi olmadığına eminim artık adam 6 ay aramadı ya bikaç kere konuşalım faln dedi ama oda telefonda ama çok zorlanıyorum dava günü ben ne yapıcam diyorum
Bide dul kalmak çok korkutuyor beni okumuyorum çalışmıyorum ne yapcam bennnnn
Allah sana yardım etsin canım benim ama bence böyle bir adam için DEĞMEZ kendi yoluna bak hayatta dul olmaktan daha kötü şeyler var
bende çok yaşadım o kaynana olayını halaa da küsüz ama benim kocam benim yanımda oldu bu nedenle çok takmıyorum...
evet cok haklısın aslında tekrar baba evine dönmek ve çalışmıyor olmak beni rahatsız etti. Eşim yanımda olsaydı asla boşanmayı düşünmezdim son çare buydu belki annesinin isteği oldu ama şimdilik... neler yaşayacağını biliyorumBende wool e katılıyorumm..
Bende yaşadımm..
DuL olmak seni korkutmuyor aaklarının üzerinde duramıcan korkusu seni korkutan..
Geçer hepsii daha başındasın..
Bende şuan kaynanamla konuşmuyorum görüşmüyorum eşim yanımda benle..
Böleside iyi değil emin ol..
Ben hiç böyle olsun istemedim ama mecbur bırakıldım çarem ya boşanmaktı ya buydu..
Eşim yanımda olduğundan böylesi oldu..
ama hepsi kücüğünden büyüğüne bana cephe aldı görsem bile gözleriyle yiyolar benii..
Nasıl bir nefret kindir anlayamadımm..
huzursuzluğu çıkaran kendilerii birde haklılar..
Ama yokkkk bizde boşansak oğulları onların olsa en güzeli olucaktı istedikleri..
yuvamızı yıkmadık kötü olduk..
Herşeyde bir hayır vardır..
Bizler için böylesi senin içinde öylesi hayırlı olanmışş..
Kısmetin kaderin önüne geçilmezmiş
Veee şunuda üstüne basa basa söylüyorum tek suçlu Eşlerrrr...,
Başkada kimse değil ortayı bulamayan, idare edemeyen, karısını ezdiren tek suçlu kocalar..
tamda bu söylediklerini kendi kendime tekrarlayarak attım bazı sıkntıları zaman herşeyin ilacıymış gercekten arada geliyorlar tabi ki ama eskisi kadar sıkmıyorum kendimibence doğru karar vermişsin. kararından hiç şüphe etme.
bu adam değişmez. evli kalsaydın daha büyük acılar ve sıkıntılar çekerdin.
onsuz yaşayabilirsin merak etme. daha gençsin hayat devam edecek.
ölüme bile dayanıyoruz da yaşamaya devam ediyoruz şu hayatta.
kolay olmadığından eminim. ama acını çekeceksin ve bitecek.
kendini meşgul edecek birşeyler bul yalnız kalmamaya çalış.
dışarda zaman geçir. mümkünse işe gir. en iyisi yeni bir ortama ve düzene girmektir sanırım.
boşandığı için ölen birini duymadım bugüne kadar ama şendul çooook var değil mi canım :)
acı denen şeyle nasıl baş edeceksin biliyormusun : çekerek
çektikçe azalacak... azalacak... azalacak... bitecek.
başağrısı gibi.. yada adet sancısı gibi ..
sadece sabır
eğer çekişmeli boşanacaksanız hakim sorar, ne oldu anlat bakalım diye. anlaşacaksanız boşanmak istiyor musunuz, nafaka tazminat talebiniz var mı o kadar sorar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?