Amin sağolasın..
valla ne yalan söylüyüm birden gözük korktu hemde baya bir korktu...özellikle benden tam gelinlik bekliyorlar kayın peder ayak filan deyince hemen vazgeçiyim yolun başındayken diye düşüdüm kalbime iniyordu
gerçi biz ankarada yaşamıycaz benim memleketimde yaşıcaz ama burda herkesin başına öyle şeyler geliyorki artık bu benim başıma gelmez diyemiyorum vallahi:97:
evet gerçekten söz hakkım var bu konuda.. aslında şöyle oldu bizimkisi ben devlet memuruyum benim tayinim çıksaydı ankarada yaşayacaktık ama çıkmadı ve nişanlım benim memleketimde iş buldu geldi buraya.. eğer gelmeseydi evlenmemiz ancak benim tayinimin çıkmasına bağlıydı ki buda çok zor bit ihtimaldi...
başlarda ailesi çok laf etti çok söz söyledi ama şimdilik laf etmiyorlar ama gel gör ki ben kötü gelin oldum eskiden hergün ararlardı beni şimdi oğullarını arayıp beni hiç sormuyorlar..
bende ne yapayım haftada 1 kez arayıp hallerini hatırlarını soruyorum
estağfurullah canım ne demek.bilmiyorum ya aramız iyi değil ama dik durmaya çalışıyorum bu kez dediklerini yapmıycam bakalım ne olacak:97:doğru söylüyorsun canım bazı şeyleri görmezden gelmeye çalışıyorum artık..
bak konu nerden nereye geldi :) seninde başını ağrıttım valla kusura bakma... senin durumun nasıl biraz daha iyisindir umarım..
estağfurullah canım ne demek.bilmiyorum ya aramız iyi değil ama dik durmaya çalışıyorum bu kez dediklerini yapmıycam bakalım ne olacak:97:
eşler mevzu anneleri olunca nedense hep savunmaya geçiyor eşimin annesi bir süre bizde kaldı bu zamanda ayağının çorabına kadar giydirdim ama ne oldu anneme demişki .... (ben) ne yaparsa yapsın ..... yerini tutamaz (eltimin yani eltim kaynanamın kardeşinin kızı) eşim annesine davranışımı saygımı hürmetimi gördü rahatsız olduğum konularıda eşime doğru zamanlarda söylediğimde bana hak verdi senin yapacağında bu olmalı bence
biraz geç oldu ama slm glorias
olsun gec olsun guc olmasin.nasilsin cnm?
iyi diyelim canım.kılıçları çektik bakalım ne olacak:97:
sen nasılsın
bende kocamla oturuyorum.o tvyle ilgilenio bnde burdayim iste can sikintisi
bence kayınvaldenle aranızda geçenleri kesinlikle eşinden saklamak gibi bir hata yapma.o gün ne olduysa iyi yada kötü direk olanı eşine anlat.bişeyleri zamanında sakladım diyosun sonuçlara bakılırsa iyi etmemişsin saklamakla.kayınvalden olanları kendi yönünden oğluna anlatıyodur sende anlatmadığın için eşin hatalı olduğunu oyüzden anlatmadığını düşünüyodur..evliliğiniz daha yeni sayılır canım.zamanla eşin seni tanıcaktır.şuan arada kalma evrelerini yaşıyo eşin.
kızlar boşanmak çok mu zor bir şey yani sonrası çok mu sancılı geçiyor??
korkuyorum ben en kararlı olduğum zamanda cesaretim kırılıyor. na yapıcam ben şimdi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?