Kayınvalidem ve ben

sen boşver çoğu kadın için eşinin değil kendi memleketinde yaşayabilmek sadece hayal.gerçi ben aileme de çok yakın olmayı istemezdim ama bu durum senin de söz hakkın olduğunu gösterir

evet gerçekten söz hakkım var bu konuda.. aslında şöyle oldu bizimkisi ben devlet memuruyum benim tayinim çıksaydı ankarada yaşayacaktık ama çıkmadı ve nişanlım benim memleketimde iş buldu geldi buraya.. eğer gelmeseydi evlenmemiz ancak benim tayinimin çıkmasına bağlıydı ki buda çok zor bit ihtimaldi...

başlarda ailesi çok laf etti çok söz söyledi ama şimdilik laf etmiyorlar ama gel gör ki ben kötü gelin oldum eskiden hergün ararlardı beni şimdi oğullarını arayıp beni hiç sormuyorlar..

bende ne yapayım haftada 1 kez arayıp hallerini hatırlarını soruyorum

sen görevini yap gerisi onlara kalmış iş ilerde evliliğine dokunmadığı sürece herkes ne hali varsa görsün

doğru söylüyorsun canım bazı şeyleri görmezden gelmeye çalışıyorum artık..

bak konu nerden nereye geldi :) seninde başını ağrıttım valla kusura bakma... senin durumun nasıl biraz daha iyisindir umarım..

estağfurullah canım ne demek.bilmiyorum ya aramız iyi değil ama dik durmaya çalışıyorum bu kez dediklerini yapmıycam bakalım ne olacak:97:

estağfurullah canım ne demek.bilmiyorum ya aramız iyi değil ama dik durmaya çalışıyorum bu kez dediklerini yapmıycam bakalım ne olacak:97:

inşallah herşey hayırlısıyla yoluna girer canım.. bu arada tanıştıgıma çok memnun oldum:80:

eşler mevzu anneleri olunca nedense hep savunmaya geçiyor eşimin annesi bir süre bizde kaldı bu zamanda ayağının çorabına kadar giydirdim ama ne oldu anneme demişki .... (ben) ne yaparsa yapsın ..... yerini tutamaz (eltimin yani eltim kaynanamın kardeşinin kızı) eşim annesine davranışımı saygımı hürmetimi gördü rahatsız olduğum konularıda eşime doğru zamanlarda söylediğimde bana hak verdi senin yapacağında bu olmalı bence

ya ben hiç doğru zamanı hiç denk getiremiyorum yada eşim yanlış adam

offfff yeter yaaaaaaa çok sıkıldım artık benim dayanacak gücüm kalmadı sabırda bitti fedakarlıkta

bence kayınvaldenle aranızda geçenleri kesinlikle eşinden saklamak gibi bir hata yapma.o gün ne olduysa iyi yada kötü direk olanı eşine anlat.bişeyleri zamanında sakladım diyosun sonuçlara bakılırsa iyi etmemişsin saklamakla.kayınvalden olanları kendi yönünden oğluna anlatıyodur sende anlatmadığın için eşin hatalı olduğunu oyüzden anlatmadığını düşünüyodur..evliliğiniz daha yeni sayılır canım.zamanla eşin seni tanıcaktır.şuan arada kalma evrelerini yaşıyo eşin.

23 yaşındayım sanki 2 yılda 23 yıl daha yaşlandım sanırım boşancaz yani olaylar onu gösteriyor.tebrik ediyorum kayınvalidemi oğlunun beni sevdiğini hiç bir zaman hazmedemedi ve sonunda başardı yinede sizden dualarınızı bekliyorum ben hakkımı helal etmiyorum bir gün görecekler buna eminim.
BU YAZIMI GÖREN KAYINVALİDELER MUHAKKAK VARDIR.LÜTFEN OĞLUNUZUN EVLİLİĞİYLE İLGİLİ OLAYLARI BIÇAK SIRTINDA YAŞAYIN ÇOK DİKKATLİ OLUN(yaşça küçüğüm sizlerden yanlış anlamayın nacizane önerim sadece) VE LÜTFEN KİMSENİN YUVASINA KİMSE DOKUNMASIN ARTIK

kızlar boşanmak çok mu zor bir şey yani sonrası çok mu sancılı geçiyor??
korkuyorum ben en kararlı olduğum zamanda cesaretim kırılıyor. na yapıcam ben şimdi ya

kızlar boşanmak çok mu zor bir şey yani sonrası çok mu sancılı geçiyor??
korkuyorum ben en kararlı olduğum zamanda cesaretim kırılıyor. na yapıcam ben şimdi ya

bir bilgeye 2 farklı şarap tattırmışlar..hangisi daha güzel diye..
1. şarabı içmiş: bu çok kötü içilmez demiş
fakat daha 2. şarabı içmediniz demişler
hiçbir şey bundan daha kötü olamaz demiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…