Merhaba arkadaşlar herkesin bayramını kutlarım.
Konuya geçeyim pazartesi kv deme köye gittim kendisi yaşlı kayimbabam da öyle ama iş görürler bende iki bebeyle Allah rızası için bayrama daha 5 gün var deyip eve giriştim ev eski usul toprak ev ama nasıl temizledim 3 gün uğraştım halılari silkeledim vs bayrama kadar iyiydi takı bayram günü görümcem gelene kadar ben altiimiza serdigim yün yatağı yerine koydum görümcem almış yere atmış bütün yatakları koymuş bir bizim yatak yerde neyse dedim seslemedim bayram dedim mutfağa tam geçtim tatlılar vs hazırlanacak kv de bir miymiy bir atarli kızıyla beni cekistiriyor bak ayağıyla cigniyorda almıyor gibi konuştular odaya geçtim biraz moralim bozuldu caktirmadim büyük kızı da geldi bu sefer sanki ben yokmuşum gibi davranıyor benle hiç konuşmuyor neyse herkes gitti biz kaldık konuşmadı benle biz bayramdan birgün sonra gidecektim ama bayram akşamı çıktım geldim evime birde demezmi neye gidiyorsunuz siz diye çocuklar hasta olur soğuk burası dedim çıktım geldim . Yine mesafe diyenler haklı çıktı ama kızlar niye böyle yapıyor yani ben kızı gibi davranıyorum onların yapmadığını yapıyorum ama yine gelinim ya yine kötü olan ben oluyorum bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim çok üzüldüm açıkçası benim annem yok çocuklarım büyük anne büyük baba sevgisi görsün istiyorum ondan da bağlarımi koparmak istemiyorum.