• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidem ve bitmek bilmeyen sorunlarr

"Kaynanam eşimle beni tartıştırdı." nedir ya?

Eşinizin aklı fikri yok yani.

Buna odaklanın siz önce.

İnşallah siz böyle bir durum yaşamazsınız çünkü beni anlamadığınız gayet açık. Ben sürekli bir insanı doldursam karşı taraftan için ortamda tartışma çıkmaz mı. Aklı fikri olan insan bile yeri geliyo doluyo eşim haklı değil tabi ki gaza gelmemeliydi ama sorunun kaynağını paylaştım ben sizinle bunu da göz önünde bulundurun lütfen yargılamadan empati kuralım

Bence siz geçmişi bırakın, önünüze bakın artık.

Bundan sonra ne yapacaksınız?

Taşınmayı düşünüyoruz ama en erken yazı bulur yine yani ne yapacağımı bende bilmiyorum :KK43:((

Moralinizi bozmak gibi olmasın ama benim de karaktersiz, anasının ağzına bakan bi kocam vardı. İstanbul'da gayet güzel şartlarda 2 kızımızla yaşarken ben bu böyle olmayacak dedim. Tayin istedim. Herkesin ağlayarak gittiği Şırnak'a ben sevinerek gittim. Dedim ki, burada yalnız kalırız, başbaşa kalırız, aile olmayı öğreniriz. Kocam da kimseden etkilenmez, mutlu oluruz.

Ama olmadı. Kişilik oturmayınca olmuyor. Boşadım gitti ben de :)

Kızlar 1 buçuk yıllık evliyiim evlwndim 20 gün sonra kaynanam eşimle beni feci halde tartıştırdı hatta eşim bana tokat attı sebep ben akşam 7 de işte gelip onun temizliğene niye yarsım etmemişm ve ben hayatımda ilk defa çalışmaya başlamıştım evlilik yeni çalışma hayatı yeni yaşadıklarımı düşünün ve hala aynı sürekli evime karışıyor sürekli eleştiriyor 3 ay önce sezryanla doğum yaptım ona göre hareketsiz olduğumdan sezryn olmş kndı bildiği bildik kimse onu ikna edemez. Eşimde evimize karışmasından rahatsız olmaya başladı ama anneme bişey söylesem bi daha bizle asla konuşmaz diyor lütfen akıl verin bana. Hele şimdi doğum iznindeyim her gün gelip bnm illaki bi.konuda sinirimi bozuyo sütüm kesilecek diye korkuyorum
Sorun kayınvaliden değil.Sorun kocan.

KP konuştu bu kira konusunu annesinin sürekli başımıza kalktığını ama adamında sözü geçmiyo ki evde.

Allah yardım etsin bacım sana o zaman. Kendi kocası söz geçiremiyormuş. Valla artık yuvama dokunacak konularda bana da kimse söz geçiremiyor. Zamanla dilerim sende bunları aşarsın ve herkes kv den çekindiği gibi senden de çekinirler.

Moralinizi bozmak gibi olmasın ama benim de karaktersiz, anasının ağzına bakan bi kocam vardı. İstanbul'da gayet güzel şartlarda 2 kızımızla yaşarken ben bu böyle olmayacak dedim. Tayin istedim. Herkesin ağlayarak gittiği Şırnak'a ben sevinerek gittim. Dedim ki, burada yalnız kalırız, başbaşa kalırız, aile olmayı öğreniriz. Kocam da kimseden etkilenmez, mutlu oluruz.

Ama olmadı. Kişilik oturmayınca olmuyor. Boşadım gitti ben de :)

Çok haklısınız. Birde çoluğunuz çocuğunuz varmış sizin. Dünyaya bir kere geliyoruz, dert çekmek için mi? İyi yapmışsınız, evlilik nasıl normal birşeyse boşanmakta öyle. Ha huzursuz etmek isteyen telefonla da huzursuz eder, iş kocalarda bitiyor. Dilerim kızlarınızla musmutlu bir hayatınız olur ;)

Klasik ama kv yerine sana tokat atan dangoz esine kiz.. milletin doldurusuna gelip sana tokat atan o.. ayni evi paylasiyorsunuz, seninin ne kadar yoruldugunu, bir isin olurunu olmazini o bilmesi gerekiyordu.. kv ise kv iste..

İnşallah siz böyle bir durum yaşamazsınız çünkü beni anlamadığınız gayet açık. Ben sürekli bir insanı doldursam karşı taraftan için ortamda tartışma çıkmaz mı. Aklı fikri olan insan bile yeri geliyo doluyo eşim haklı değil tabi ki gaza gelmemeliydi ama sorunun kaynağını paylaştım ben sizinle bunu da göz önünde bulundurun lütfen yargılamadan empati kuralım

Benim annem 4 sene boyunca esime karsi beni doldurdu.. demedigu sey kalmadi. Olmadigini bildigim seyleri bile olmus gibi kafasinda kurup bana servis etti.. ama bir kere olsun bundan dolayi esime dolmadim, ona daha cok baglandim.. hatta onun adina hep uzuldum, oturdum agladim.. o bunlari, bu sevgisizligi haketmiyor diye. Bir adam karisinin halini gordugu halde doluyorsa kusura bakma karakterinde noksanliklar vardir.. ustelik basit bir tartisma degil ortadaki..tokat yani siddet.

Inşallah siz de bir daha yaşamazsınız.

Ama siz sorunun kaynağını yanlış yerde arıyorsunuz.

Kaynağa inmeden çözüm nasıl olacak bilmiyorum.

Karşı bina da oturuyor ve ilk torunu kızım ne kadar koruyabilirim ki her gün geliyor
senin kayinvalide yuzsuzmus demekki. senin ondan hoslanmadgni hissediyodur mutlaka bukadar sk gelmemesi lazim. keske enbasindan kaynanana yakin ev tutmasaydiniz. ne kendi annene nede kayinvalide yakin evde oturmayin ister istemez herseye karisiyolar huzur bozuyolar hemde kari kocanin arasina girmek gunahtir hicbir haklari yok.

Erkek milleti anasının ağzına baktı mı evlilik çok zor. Kaynanalarda gelinlerden ne istiyor anlamış değilim, oğulları sanki anasına uşak aldı , illa ki bi b.kluk çıkartacaklar:KK8:

senin kayinvalide yuzsuzmus demekki. senin ondan hoslanmadgni hissediyodur mutlaka bukadar sk gelmemesi lazim. keske enbasindan kaynanana yakin ev tutmasaydiniz. ne kendi annene nede kayinvalide yakin evde oturmayin ister istemez herseye karisiyolar huzur bozuyolar hemde kari kocanin arasina girmek gunahtir hicbir haklari yok.

Ben başka şehirdeydim ev tutulduğunda aslında Başlarda yakın Olmasını sorun yapmamıştım çünkü ailem başka şehirde bana destek olur ailemin yokluğunu hissetmem diye düşünmüştüm ama öyle olmuyormuş işte

Sorun kayınvaliden değil.Sorun kocan.
Benim koca bildiğin hödüktü Başlarda evet sorun onun gaza gelmesiydi çok şükür artık annesi Yüzünden tartışmıyoruz çünkü o da biliyo annesinin huyunu hatta bana annem konuşsun sen he de geç biz bildiğimizi yaparız dedi ama kadının lafları hareketleri hep bana karşı ya insan yaptığım hiç birşeyi mi beğenmez anlamıyorum

Daha çok çekersin eşin bile demiş anneme birşey söylesem bir daha bizle konuşmaz. Sen eşine hiç kv hakkında şikayetlenme umursamıyor gibi görün eşinde bir yerden sonra annesine emin ol patlayacak

Uc maymunu oyna , gormedim ..
Duymadim.. bilmiyorum..

Umursama takma kadini ..
Kendisi sinir olsun.

Bazilari anneleri sikayetlenince erkeklik gosterisi yapicam diye esine vuruyor onlarda karakteri oturmamis zavalli erkekcikler muhtemelen yani es boyle beyin yoksunu olunca kvdede boyle yapiyor Allah sabir versin

Back
X