- 19 Nisan 2020
- 185
- 239
- 103
- Konu Sahibi Alonealone123
Eşim aradı dikkat edin kendinize diyeMadem böyle bir insan neden hasta olduğunuzu söylediniz ki, ne gerek vardı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim aradı dikkat edin kendinize diyeMadem böyle bir insan neden hasta olduğunuzu söylediniz ki, ne gerek vardı
Araştırma yaptığı okuduğu falan yok. Adam hastalığa inanmıyor koronadan ölümlere inanmıyor bildiğiniz. Hastalanınca doktora gitmez ilac dahi içmez. Belki eski kafa tabirini yanlış kullanmış olabilirim ama belirli yaş üstü tanıdıklarım hep böyleBelki farklı araştırmaları okuyan bir insandır. Sizden farklı düşünmesi kayınpederinizi eski kafa yapmaz ki. Onun görüşü onu bağlar.
Oglunda belirti yoktu ben ağır geçirdim ondan olabilir mi1- Bu kadın size niye kin duyuyor?
2- Madem biliyorsunuz sizi zerre sevmiyor, ne diye sevinsin diye kötü haberinizi veriyorsunuz?
3- Millete niye beddua ediyorsunuz, inşallah böyle biri hayatınıza girer diye? İnsanlar doğal olarak kendi oğlunun hastalığına da sevinmez diye düşünmüşler. O sebeple inanmamışlar.
Off biz ne bilelim ya hu, kuş kadar yazmış geçmişsiniz, detay yok. Vahiy mi inecek de nasıl bir hastalık süreci geçirdiğinizi bilelim?Oglunda belirti yoktu ben ağır geçirdim ondan olabilir mi
Benim kv de inanmaz heryere girer çıkar, misafirlik lerden geri kalmazAraştırma yaptığı okuduğu falan yok. Adam hastalığa inanmıyor koronadan ölümlere inanmıyor bildiğiniz. Hastalanınca doktora gitmez ilac dahi içmez. Belki eski kafa tabirini yanlış kullanmış olabilirim ama belirli yaş üstü tanıdıklarım hep böyle
Off biz ne bilelim ya hu, kuş kadar yazmış geçmişsiniz, detay yok. Vahiy mi inecek de nasıl bir hastalık süreci geçirdiğinizi bilelim?
Ayrıca niye sizi sevmiyor bu kadın?
Eski olaylar bitti ama yinede fırsatını buldukça lafını sokar ben de cvp veremem her zamanki gibi, şuraya gireyim dertleseyim dedim herkes kvalideci çıktı şansımaOff biz ne bilelim ya hu, kuş kadar yazmış geçmişsiniz, detay yok. Vahiy mi inecek de nasıl bir hastalık süreci geçirdiğinizi bilelim?
Ayrıca niye sizi sevmiyor bu kadın?
Ağır Yorgan döşek yatınca sanırım insan daha bi duygusallasiyor, siz de haklısınız ne diyeyimCovid kapacam ve aklım fikrim kaynanamın dediklerinde ve demediklerinde olacak hatta onun neden hiç hastalanmadığını sorgulayacam?.. Allah şifa versin hepinize.
Araştırma yaptığı okuduğu falan yok. Adam hastalığa inanmıyor koronadan ölümlere inanmıyor bildiğiniz. Hastalanınca doktora gitmez ilac dahi içmez. Belki eski kafa tabirini yanlış kullanmış olabilirim ama belirli yaş üstü tanıdıklarım hep böyle
Laf anlatmak zor. Benim kv karantinamın son günü evime gelmiştiBenim kv de inanmaz heryere girer çıkar, misafirlik lerden geri kalmaz
Geçmiş olsun umarım kisa zamanda toparlarsınız moralinizi bozacak insanları kendinizden uzak tutun bu süreçte bol bol dinlenin vitamin alin korkmayin atlatirsiniz Allah'ın izniyleAğır Yorgan döşek yatınca sanırım insan daha bi duygusallasiyor, siz de haklısınız ne diyeyim
Zaten geçen hafta görümcemler geçirmişti hastalığı sanırım ondan kaptik, onlar hafif atlattilar neysekiLaf anlatmak zor. Benim kv karantinamın son günü evime gelmiştioturup birsey anlattığında, dinlemeyecek anlamayacak insanlar için kafa yormaya değmez kendinizi yordugunuzla kalırsınız
![]()
Eski olaylar bitti ama yinede fırsatını buldukça lafını sokar ben de cvp veremem her zamanki gibi, şuraya gireyim dertleseyim dedim herkes kvalideci çıktı şansıma![]()
Kadınlar kulübünden de sanırım uzak durmam lazım baksanıza yorumlara, linç etmek için hazır bekliyorlar, detaylı yazmadım derdimi çünkü uzun yazılari fazla kimsenin okumadigini sıkıldığını düşündüm, yanlış etmişimGeçmiş olsun umarım kisa zamanda toparlarsınız moralinizi bozacak insanları kendinizden uzak tutun bu süreçte bol bol dinlenin vitamin alin korkmayin atlatirsiniz Allah'ın izniyle
Siz guzelce dinlenin film izleyin dizi izleyin kitap okuyun kayinvalideyi de bosverin burda yazılanları da. Sağlık herseyden daha önemli çünkü boş yere kendinizi uzuyorsunuz canıniza yazıkKadınlar kulübünden de sanırım uzak durmam lazım baksanıza yorumlara, linç etmek için hazır bekliyorlar, detaylı yazmadım derdimi çünkü uzun yazılari fazla kimsenin okumadigini sıkıldığını düşündüm, yanlış etmişim
Bir haftadır her akşam yanındaydik ve görümcem de geçirdi iyileşti, ailede olmayan yok nerdeyse vs demiyeyim, şimdi yine linç ederler ne kadar kotusunuz diyeBen de ikinci dereceden bir akrabamın covid testi pozitif çıkınca güldüm. Sebebi de şuydu: o devamlı korunuyordu, aşırı pimpirikliydi. Bir sürü aşı oldu. Son zamanlarda gezip duruyordu. Ağır geçirmediğini bildiğim için gülmüştüm. Alınmadı zaten de, keyfi yerindeydi ayrıca. Ağır olsa endişelenirdim tabi.
Siz de eğer olmadık bir yere gidip virüsü kaptıysanız veya annesinin yanına hastalık var diye gitmeyip başka yerden kaptıysanız gülmüş olabilir. Kayınvalidenize sormadan bilemezsiniz. Konunun kinle de ne alakası varsa anlayamadım. Kin güderek mi oh olsun vs dedi?
Teşekkür ederim çok iyisinizSiz guzelce dinlenin film izleyin dizi izleyin kitap okuyun kayinvalideyi de bosverin burda yazılanları da. Sağlık herseyden daha önemli çünkü![]()
Bende ağır gecirmistim covidi o yüzden empati kurup sizi anlayabiliyorum. SevgilerimleTeşekkür ederim çok iyisiniz