- 19 Nisan 2020
- 185
- 239
- 103
- Konu Sahibi Alonealone123
Çocuğunuz var mıydı, çocukla daha zor çünküBende ağır gecirmistim covidi o yüzden empati kurup sizi anlayabiliyorum. Sevgilerimle![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuğunuz var mıydı, çocukla daha zor çünküBende ağır gecirmistim covidi o yüzden empati kurup sizi anlayabiliyorum. Sevgilerimle![]()
Hayır çocuğum yok, annem sagolsun yemeklerimi yapip getiriyodu ama o kadar kötüydüm ki kalkip yemekleri aglayarak isitiyordum sırtım belim cok siddetli ağrıyordu duvarlara tutunarak yürüyordum o derece kötüydüÇocuğunuz var mıydı, çocukla daha zor çünkü
Aynı durum maalesef, size de geçmiş olsun, iyi gecelerHayır çocuğum yok, annem sagolsun yemeklerimi yapip getiriyodu ama o kadar kötüydüm ki kalkip yemekleri aglayarak isitiyordum sırtım belim cok siddetli ağrıyordu duvarlara tutunarak yürüyordum o derece kötüydü
Aynı durum maalesef, size de geçmiş olsun, iyi geceler
Benim dördüncü hastalığım ama hiçbir zaman geçmiş olsun dememiştir
Oglunda belirti yoktu ben ağır geçirdim
Benim kv de inanmaz heryere girer çıkar, misafirlik lerden geri kalmaz
Ne yani bu kocasını seven kadın cümlesi mi gerçekten?Valla eskiden oğluna derdim annen seni sevse ailenin huzurlu olmasını ister, sürekli şikayet etmez seni doldurmaz derdim ama artık pes ettim, ne desem boş kadın bir iyi bir kötü, ayarsız yani
beddua sayılır mı bu dediğiniz?Umarım böyle biriyle hayatınızın bır döneminde karşılaşırsınız, o zaman beni hatırlayın
Galipten sesler duyuyorben kadinin guldugunu zannetmiyorum acikcasi. o yuzden destek alin dedim size.
Simdi Oglu'da pozitif degil mi.?Arkadaşlar eşimle covid testimiz pozitif çıktı, eşim annesini aradı, kadın çok mutlu oldu, gülme sesleri bana kadar geldi, geçmiş olsun bile demedi. Çok üzüldüm. Ben yine kavga çıkmasın diye her zamanki gibi sustum. Zaten annen güldü mü desem bile eşim hemen sen yanlış anlıyorsun o çok iyi bir insan derdi eminim. Çünkü her sohbetimizde annesinin melek gibi bir kadın olduğunu söyler, ama ben goremiyormusum. Acaba gerçekten melek mi,
Kayınvalidesiyle gerçekten iyi anlaşan var mıdır acaba ya bu forumda hiç görmedim deArkadaşlar eşimle covid testimiz pozitif çıktı, eşim annesini aradı, kadın çok mutlu oldu, gülme sesleri bana kadar geldi, geçmiş olsun bile demedi. Çok üzüldüm. Ben yine kavga çıkmasın diye her zamanki gibi sustum. Zaten annen güldü mü desem bile eşim hemen sen yanlış anlıyorsun o çok iyi bir insan derdi eminim. Çünkü her sohbetimizde annesinin melek gibi bir kadın olduğunu söyler, ama ben goremiyormusum. Kizlar bu arada kaç yıllık evliyim ailedeki herkes hastalık geçirdi bu kadına birşey olmuyor. Acaba gerçekten melek mi, o zaman Allah affetsin beni artık pes, siz kazandınız diyeyim mi
Edit: arkadaşlar sanırım k.kulubunun mizah anlayışı pek yok, melek derken ironi yapmıştım herkes oraya takılmış, buraya stres atmaya gireyim derken, psikolojik desteğe kadar öneri sunmus psikolog arkadaşlarım, sanırım yanlış yerdeyim![]()
ben varım.çünkü rahmetli olmuş tanışamadım hiçKayınvalidesiyle gerçekten iyi anlaşan var mıdır acaba ya bu forumda hiç görmedim de