Kayınvalidem ve bitmeyen kini

eşimin ailesinden iki görümce ve aileleri var hiç corona olmadılar ve dikkat etmezler benim 5 kardesli ve kocaman ailem var onlarda yedi içti gezdiler hiçbirinde bisey yok ve benim 3 çocuk ve esim cok dikkatli oldukk ve bu hafta nerden geldi bilmiyoruz corona olduk aradığım söylediğim herkes kahkaha attı neoldu diye dalga geçtiler bizimle gorumcelerim kendi ailem inanın çok güldüler bizde güldük cunki komik ciddi ağır gecirmiyoruz gayet film dizi izleyerek geçiriyoruz cunki

Valla eskiden oğluna derdim annen seni sevse ailenin huzurlu olmasını ister, sürekli şikayet etmez seni doldurmaz derdim ama artık pes ettim, ne desem boş kadın bir iyi bir kötü, ayarsız yani
Valla benim eşim annem şeytan der hep😜 gerçektende öyle yada kendini öyle sanıyor...
Ben se eskiden melektim şimdi şeytana bağladım hepsinin içinden geçiyorum tatlı tatlı🤣
Covit meselesine gelince k.peder,görümcem oldular çokta zor atlattılar k.validem olmadı
Sebebini anlamış değilim..aman olmasında zaten.. Herkes sağlıklı olsun..düşmanım bile..

Back