Kayinvalidem ve cocugum

Butterfly456

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2017
37
10
18
40
Merhaba Arkadaslar,
Buraya yeni üye oldum. Sizlerle paylasmak istediklerim var.
Sorunum kayinvalidem. Ilk evlendigimiz dönemde cok iyi anlasiyorduk. Tabi o zamanlarda hayatimiza karisdigi oldu, ben önemsemedim pek. Sonra cocugum geldi dünyaya. Burda basladi. Cocugumu yikayamadim,kendi gelip yikadi, cocugumu bana vermedi ,ben verirmisin dedikce,cocugum beni istediginde alir cocucu gider baska odaya. Bana bi kac kere, ne kadar cok istermis oglu arkadasinin kiziyla evlensin diye laf soktu. Ben burda kötü niyet görmedim. Laf oraya nasıl gitti onuda anlamamistim. Ama bunu tekrarlayinca icinde iyi niyet bulamadim.
Sonra esimin kardesinin cocugu oldu, aralari fazla degil, 6 ay fln. Acik acik benim cocugumu daha cok sevdigini söylüyor, ama sadece bana. Oda torunu yani. Diger torunu benim cocuguma "vursa" kadin resmen uyuz oluyor. Bu durum üzücü bence. Diger torunu alip benim cocugumu kiskandirmaya calisiyor. Şimdi yine hamikeyim ve bana bi kaç kere dedi, gelecek bebegi diger cocugumdan fazla sevemicek diye. Ya bu normal mi. Simdiki korkum, bu sefer bebegimle benim büyük cocugumla kiskandirmak istediginden korkuyorum. Bu davranışlar bana normal gelmiyor. Birde bana resmen sen cirkin olmussun dedi. Yeni hamileyken sen cirkin mi olcan ne dedi. Orda sasirmistim. Simdi hamileligim ilerledi, sen cirkinlesmissin dedi.
Yorumlarinizi bekliyorum hanimlar.

Psikolojik baski yapiyo resmen cirkinsin fln diye. Gelirken aramiyomu yokum evde fln desen.

Ben bir şeyi çok merak ediyorum size de sorayim ..
Benim de bir kv m var ..
Ayda yılda bir görürüm.
Küs falan değiliz azami düzeyde görüşmek en sevdiğim şeydir.
Sizler ne oluyorda bu kadar ciddiye alıp,tüm hayatınızı etkileyecek kadar takıyorsunuz insanları..
Yani benim çocuğum olacak
Kv bana vermeyecek
Ben alnını karışlarım da ....
Siz nasıl bu kadar sessiz kalıp sinirlerinizi bozabiliyorsunuz.
Ağzıniz falan yok mu cevap verecek ???

amacı neymiş senin çocuğunu bu kadar sevmesinde herkes torununu sever ama
bu kadar değil bence bu kadar dahil etmeyin hastalık derecesinde o
benim kv de öyleydi ama seninki daha abartıymış. o kimki benim çocuğumu bana vermeyecek
ne hakla herkes haddini bilmeli senden yüz buldukça daha fazlasını da yapar oyüzden seviyeli olun gerekirse saygınızı bozmadan cevap da verin..

Neden kayınvalidenize çocuğunuz konusunda söz geçiremiyorsunuz? Aciz misiniz?
Bir kadın ne kadar güçsüz,ne kadar zayıf olursa olsun evladı söz konusu olduğunda kendi karar vermeli,kaplan kesilmeli deyim yerindeyse..
Uzak tutun kadını,bu kadar salça olmasın hayatınıza.
Biri bozulacaksa bu siz olmayın.

Valla kv kusura bakmasın ne demek bana vermeyecek alacak başka odaya gidecek valla ben o kayınvalideyi alır kapıya koyarım . Benim kayınvalidem kızım 2 aylıktı geldi gördü dedi çantasını hazırla ben bunu köye götüreceğim ben bakarım sen git çalış dedi dediğinede pişman ettim oh canıma değsin .Kimse kusura bakmasın benim cocuguma kimse istersem elini bile süremez . sizin gibi kayınvalide karşısında sessiz kalanları hiç anlamıyorummm dünyayı yakarım evladım için .... :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

Neden alıp götürmesine, kendi yıkamasına izin veriyorsun? Yıkamak istediğinde anne az önce yıkadım gerek yok de, geç. Aynı evdeyseniz zaten ayır evleri. Çocuğunu diğer çocukla kıskandırmak isterse zaten psikolojisini bozacaksın çocuğun de, sustur. Ben kendi annem bile bana yanlış gelen bir şey söylese uyarıyorum, anne benim otoritemi sarsma, benim çocuğum benim kurallarıma uyacak diyorum.

Fazla içiçe olmuşsunuz, aynı evde veya binada mı yaşıyorsunuz ?
Bazı kadınlarda torunu sahiplenip kıskanma durumu oluyor maalesef. Yerini bildirmenizde fayda var. Babaanne anne farkını sürekli vurgulayın.

Ben bir şeyi çok merak ediyorum size de sorayim ..
Benim de bir kv m var ..
Ayda yılda bir görürüm.
Küs falan değiliz azami düzeyde görüşmek en sevdiğim şeydir.
Sizler ne oluyorda bu kadar ciddiye alıp,tüm hayatınızı etkileyecek kadar takıyorsunuz insanları..
Yani benim çocuğum olacak
Kv bana vermeyecek
Ben alnını karışlarım da ....
Siz nasıl bu kadar sessiz kalıp sinirlerinizi bozabiliyorsunuz.
Ağzıniz falan yok mu cevap verecek ???

Vallah cnm.. Bende senin gibiydim . Basa geldi mi kolay olmuyor. Ama güzel ve net cevaplarimda oldu. Saygimi hep korudum. Cünkü benim kayinvalide nasik laf sokanlardan. Kasinin orta yerine bisey yapamam o yüzden. Bende güzellikle hal ediyorum. O sinsi, ben net ve saygılı

Vallah cnm.. Bende senin gibiydim . Basa geldi mi kolay olmuyor. Ama güzel ve net cevaplarimda oldu. Saygimi hep korudum. Cünkü benim kayinvalide nasik laf sokanlardan. Kasinin orta yerine bisey yapamam o yüzden. Bende güzellikle hal ediyorum. O sinsi, ben net ve saygılı

Bu halletmis haliniz mi ?

amacı neymiş senin çocuğunu bu kadar sevmesinde herkes torununu sever ama
bu kadar değil bence bu kadar dahil etmeyin hastalık derecesinde o
benim kv de öyleydi ama seninki daha abartıymış. o kimki benim çocuğumu bana vermeyecek
ne hakla herkes haddini bilmeli senden yüz buldukça daha fazlasını da yapar oyüzden seviyeli olun gerekirse saygınızı bozmadan cevap da verin..

Konusdugumda oldu kendisiyle. Yavrum senin sacini teline kiyamam, sen yalnis anliyorsun diyor. Öyle kapani veriyor konu.

Back
X