Kayınvalidem ve davranışları

şımarık biri herhalde, basit bi olayda olsa ağırlığını koymazsan, dozajı arttırıp başka konulara da yayabilir, beraberken çaktırmadan telefonunu sessize alıp, ayrılınca sen ara, sonra da ben aradım diye açmadın demi de

O ne öyle ya
İnsan bi kere arar açmadıysam duymamışımdır işim vardır
Zaten geri dönüş yaparım
Kv ile açık açık konuş
Bu kadarı çok fazla

Eşime anlatmadım bu durumları açıkçası

Hata yapıyorsun, ben eşime anlattığımda artık 5 aylık evliydik ve annesi benim üzerimde çoktan hakkı varmış gibi davranmaya alışmıştı, konuştuk eşimde bende defalarca sonrasında ama pek fayda etmedi. Hatta eşimde neden daha önce söylemedin bunca şeyi demişti.

Haha o da iyiymiş bak,bütün Naz'ı bana maalesef

Mesafe evet ben bu zamana kadar koymadım çünkü çok iyi davrandı,hep kızım diye sevdi,yardımını esirgemedi dedim nankörlük etme kendi kendime ama bu durumlardan da bıktım maalesef

Eşime anlatmadım çünkü tolere edebilirim gibi geldi ama yok olmuyor artık

Telefonla konusmayı hiç sevmem herkes de bilir beni 10 kere arasa zaten açmazdım heralde sevgiliye trip atar gibi trip atmış deli mi ne :)

Mesafe evet ben bu zamana kadar koymadım çünkü çok iyi davrandı,hep kızım diye sevdi,yardımını esirgemedi dedim nankörlük etme kendi kendime ama bu durumlardan da bıktım maalesef
İyi niyetli olabilir ona bir şey diyemem ama uzak olursan daha az görüşürseniz birbirinizi sıkmaya kusurları görmeye vaktiniz olmaz bu daha iyi şahsi fikrim tabii.
Eşime anlatmadım çünkü tolere edebilirim gibi geldi ama yok olmuyor artık
Bende tıpkı senin gibi düşündüm, hiç bir kusuruna cevap vermedim görmemezlikten geldim duymadım büyütmedim saygımı korudum, mesela bana eşimle alakalı olumsuz şeyler söylüyordu ben onları bile gidip eşime söylemiyordum üzülmesin diye. Ama bilmeye hakkı vardı herşeyi. Birde bunlar biriktiğinde benim karşılık vermem onun için daha ağır oldu, en azından şimdi kestirip atarsan bazı şeyleri huyu bu der kabullenir. Geç kalma lütfen sonra herşey için daha da geç olabilir.

Günde on defa kocam aramiyor beni. Bu kaynanalar gelinleri rahat biraksin artik utanmasalar araya girip yatacaklar. Nedir gelinlerin sizden çektiği

İnanaç

Evlenmeden mesafemi koymuştum o çizgiyi hiç geçip bana köle muamelesi yapmadılar. Eğer kaliteli ve görgülü bi kadın olsaydı sınırını bilseydi böyle yapmazdım. Yüz verdikçe astarını istedi ben de mesafe koydum rahatım mutluyum

Birkere açıklamanı yap inanırsa inanır , inanmazsa paşa gönlü bilir ,rahatına bak

Aynı benimki ya Benim eşim anasının hatalı olduğunu da kabul etmiyor Tam bir gerizekalı Sinirlerim bozuldu artık bunların içinde

Ben olsam dışarı çıkarken sevgili kayinvalidecigim dışarı çıkıyorum e malum telde çantada oluyor duymuyorum ortalığı ayağa kaldırıp bana ulaşamadığı. Zaman eşimi yada bibaskasini aramazsan sevirim diye haber ver Anlar belki

Birkere açıklamanı yap inanırsa inanır , inanmazsa paşa gönlü bilir ,rahatına bak
Bir saat önce aradım açıklamaya fırsat vermeden bir sürü laf saydı hastaymış o gezmeye gideceğime ona gitmem gerekiyormuş öyle söyledi,yok ya salaklık bende kesinlikle mesafe şart oldu

Ay yok anlamaz ona göre telefon çalındığı gibi açılması laZım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…