- 23 Aralık 2014
- 1.104
- 1.908
- 133
- Konu Sahibi jane eyre_
-
Evet genelde öyle arayıp açamadığım zaman hep trip atıyorTelefonla konusmayı hiç sevmem herkes de bilir beni 10 kere arasa zaten açmazdım heraldesevgiliye trip atar gibi trip atmış deli mi ne :)
Eşime söyledim bugün böyle böyle oldu diye boşver takma ben onunla konuşurum dedi de bakalımİyi niyetli olabilir ona bir şey diyemem ama uzak olursan daha az görüşürseniz birbirinizi sıkmaya kusurları görmeye vaktiniz olmaz bu daha iyi şahsi fikrim tabii.
Bende tıpkı senin gibi düşündüm, hiç bir kusuruna cevap vermedim görmemezlikten geldim duymadım büyütmedim saygımı korudum, mesela bana eşimle alakalı olumsuz şeyler söylüyordu ben onları bile gidip eşime söylemiyordum üzülmesin diye. Ama bilmeye hakkı vardı herşeyi. Birde bunlar biriktiğinde benim karşılık vermem onun için daha ağır oldu, en azından şimdi kestirip atarsan bazı şeyleri huyu bu der kabullenir. Geç kalma lütfen sonra herşey için daha da geç olabilir.
Yeni söyledim eşime de boşver takma ben konuşurum onunla dedieşin biliyomu bu yaptıklarını ne diyo
aman takma gitsinHanımlar merhaba,ben kayınvalideme nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum.Yeni yaşadığım bir olayı anlatayım mesela ,annemlerle gezmeye gittik,kayınvalidem beni 5 kere aramış tel çantada duymamışım sonra eşimi aramış ben jane eyreye ulaşamadım diye eşim de beni aramış sonra o sıra annemler duydu telefonun çalıyor diye hemen açtım,eşim dedi böyle böyle annem seni merak etmiş vs,ay dedim hemen arayayım aramaz olaydım eşimle konuşurken arkadan aramış tel meşgul olunca sen benim telefonumu nasıl açmazsın ,beni çocuk mu sanıyorsun anne diyorum böyle böyle duymamışım,hadi kapat iyi günler dedi kapadı suratıma,ya ben şimdi ne yapayım telefonu aradığında açmaZsam hep böyle,konuşmak istemediğimi sanıyor,günde on kere aradığı bile oluyor yine de konuşuyorum,böyle muamele görmek istemiyorum,normalde iyidir hoştur ama bu davranışları beni çileden çıkarıyor.Nasıl davranmam lazım?
bizimkinin eski dönemleri şimdi şimdi düzeldi.önceden benim kvalide arar ve ben duymazsam eğer aradığımda tavırlı konuşurdu sinir olurdum.sanki tlf başında hazıroldayız insan duyamayabilir.şimdi yapmıyor sizinkşde zamanla düzelirHer gün değil ama bazen olduğu oluyor,yani anlatmaya çalıştığım aslında ne kadar ararsa konuşmaya çalışıyorum,bazen açmadığım oluyor,ama geç atsam ya da açmasam hep tavır yapıyor
Ara da telefonu kapatırdım başka kurtuluş yolu yok ya da siz günde 15 kere arayın rahatsız edin duymadığı zaman aynı tepkiyi verin kendisineHanımlar merhaba,ben kayınvalideme nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum.Yeni yaşadığım bir olayı anlatayım mesela ,annemlerle gezmeye gittik,kayınvalidem beni 5 kere aramış tel çantada duymamışım sonra eşimi aramış ben jane eyreye ulaşamadım diye eşim de beni aramış sonra o sıra annemler duydu telefonun çalıyor diye hemen açtım,eşim dedi böyle böyle annem seni merak etmiş vs,ay dedim hemen arayayım aramaz olaydım eşimle konuşurken arkadan aramış tel meşgul olunca sen benim telefonumu nasıl açmazsın ,beni çocuk mu sanıyorsun anne diyorum böyle böyle duymamışım,hadi kapat iyi günler dedi kapadı suratıma,ya ben şimdi ne yapayım telefonu aradığında açmaZsam hep böyle,konuşmak istemediğimi sanıyor,günde on kere aradığı bile oluyor yine de konuşuyorum,böyle muamele görmek istemiyorum,normalde iyidir hoştur ama bu davranışları beni çileden çıkarıyor.Nasıl davranmam lazım?
Hayir canim onlar genelde seni kizimdan cok seviyorum derler neden? Cunku elleri mahkumdur geline gelin onlara bakacaktir ileride. Gelinin evine rahat girip cikamayacaklardir , gelinle aralari bozulsa herseyden hberleri olmayacaktie, encok kizin ailesine gidilecek onlara gidilmeyecektor onedenle kizlarindan ve ogullarinda cok sevilur gelinler . Halbuki insan evladindan cok sevebilrimi mantiken ya nedemek.. o senin evladin haaa degikse bn onda menfaateleri olduunu dusunurum sahsen benimkiler oyle.. seni cok seviyoruz.. eeee rahatca yatak odasna gireyim cikayim e sen bnm kizimsin canimmmm. Aman nereye harciosunuz paranizi tabi cnm biri kizim biri oglum. Oldu canim. Ben inammiyorum canim bnm de cocuim olsa elbette gelinim sevnemm severim basim ustine ama evladim baska gelinim baska tabi.. bunlarinmi menfaat iliskisi.. tavrinizi koyun lutfen..Mesafe
Mesafe koymayı çok istiyorum aslında ama böyle gittiğimde sen çalışıyorsun yemek ye,işte ben seni oğlumdan da çok seviyorum vs diyip öyle de davranınca diyorum ben herhalde fesat düşünüyorum
KesinlikleeeBoşver açıklamanı dinlememiş bile. Bir daha aradığında hic acma bundan sonra. Eşinle de konuş seni arasın ben konuşmak istemiyorum de.
.. kadin bellinetmis kendin karakterini ortaya koymus edepsizlik yani o. Sizde ustune aramissiniz.. bnce o size neyi yapsa hakki var gibi hisediyor cunku siz firsat veriyorsunuzm nedemek birdaha arayip anlatmaya calismak sizden buyuk olabikir ama yaptigi ayip yaniBir saat önce aradım açıklamaya fırsat vermeden bir sürü laf saydı hastaymış o gezmeye gideceğime ona gitmem gerekiyormuş öyle söyledi,yok ya salaklık bende kesinlikle mesafe şart oldu
Eşime söyledim bugün böyle böyle oldu diye boşver takma ben onunla konuşurum dedi de bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?