- 20 Ağustos 2015
- 1.598
- 1.224
- 48
- 45
- Konu Sahibi uzun kirpik
-
Allahin takdiri.....biz vesileyiz sadece.Allaha sukur veren el oldu, alan el olmadi.amma cömertmiş eşinizi maşallah.
işiniz zorYani sonucta dogu ailesi....uzun iliskiler icin biraz mesafe gerek...afedersiniz don alsam karisacak br aile aslinda
Ya esin istiyorsa tasin iste, bir tek senin evin mi guzel, bir suru bir birinden guzel ev var. Yeterki para olsun, ee o da varmis zaten. Ne guzel, dusunme bile.Esim tasinmak istiyor ama ben evimi cok seviyorum
Gelinler benim gibi egitimli fln degiller.Arada cok fark var.Ozenip uzulsunler istemem.Bir de iki yeni gelin olan yerde hele de oyle bi kv ile gecim.olmaz.Kendi arakarinda gecinsinler de, sonra ben d dahil olurum.Herkesin icice oldugu yerde ortalik karistiran belirlenemez
KK da sozu gecen her adam tam bir muamma zaten.Eşiniz madem yakın olmak istemiyor, neden yan apartmanda aldı evi?
Mesafeni koru selamin alyeküm.aleyküm selam ne fazlasi ne cogu madem sorunlu iv varYan apartman...sorunlari bastan cikartmak siz konusu olmax, 10 yillik evliyim.Zaten 8 yildir ayni yerde oturuyorum dedim ya.Cok sorunlular.Yani onlar da sasirip, bize niye bunu soyledi ki diyemezler.Cok sorun cikardilar bana
Ya esin istiyorsa tasin iste, bir tek senin evin mi guzel, bir suru bir birinden guzel ev var. Yeterki para olsun, ee o da varmis zaten. Ne guzel, dusunme bile.
Eşin kardesleribe ev alacagina sana bir ev alsaydi kusura bakma ama sacmaEsim %75 karsiladi ev paralarini
Gerisini kendileri karsiladi.
Esim diyor ki " bizimle gorusmek isteyen artik bize yara acmasin..."Bu az goruselim duzenimuz var laflari aslinda esimin laflariydi.ama ben soyledim
Dogularda once anne gelir sonra kardes en sonda eş aile baglari güclüdür 1 hatta diz niye ev aliyorsunuz?evlerin tapisida mi kardeslrrin üzerine yada eşinizin üstüne miYani sonucta dogu ailesi....uzun iliskiler icin biraz mesafe gerek...afedersiniz don alsam karisacak br aile aslinda
Benim var.Ayrica ordan bize de aldi 1 tane dahaEşin kardesleribe ev alacagina sana bir ev alsaydi kusura bakma ama sacma
Tamamda sacma niye ben ev alayim.tapusu da kardesime vereyim manyakmiyim? Ikincidi esiniz götüsmek istemese dibinizden ev almazdi mantiksizBenim var.Ayrica ordan bize de aldi 1 tane daha
Dogularda once anne gelir sonra kardes en sonda eş aile baglari güclüdür 1 hatta diz niye ev aliyorsunuz?evlerin tapisida mi kardeslrrin üzerine yada eşinizin üstüne mi
Iste bende bunu sacma buluyorum benim.kocam.yuzde 75 ödicek kardesine vercek niye? Veririm coluk cocuguma o parayi egitimliyim diyorsun birde masallah ....Herkes tapusunu aldi.Zaten biz bakiyoduk.artik bakmicaz.neyse bu kisimlar sorun degil.derin....mesafe koyma ile alajali konu zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?