Kayinvalidem ve eltilerim yanima tasindi

Yani sonucta dogu ailesi....uzun iliskiler icin biraz mesafe gerek...afedersiniz don alsam karisacak br aile aslinda
işiniz zor
eşiniz bir de para ödeyerek herkesin ev parasını karşılayıp sizin yanınıza getirdiyse onlardan ayrılmak istemiyor
ben siz başka bir yere taşının diyecektim ki bunu gördüm siz nereye taşınırsanız taşının eşiniz burnunuzun dibine getirecek anladığım kadarıyla
bence de en başta mesafe koymanız çok gidip gelmemeniz en güzeli
ben pek tasvip etmesem de eğer çocuklardan biri falan da gelirse azarlayarak geri gönderen gelinler oluyor
saygıyı kenara bırakmayın ama evinizin içine bulaşmalarına çok izin vermeyin

Esim tasinmak istiyor ama ben evimi cok seviyorum
Gelinler benim gibi egitimli fln degiller.Arada cok fark var.Ozenip uzulsunler istemem.Bir de iki yeni gelin olan yerde hele de oyle bi kv ile gecim.olmaz.Kendi arakarinda gecinsinler de, sonra ben d dahil olurum.Herkesin icice oldugu yerde ortalik karistiran belirlenemez

Ya esin istiyorsa tasin iste, bir tek senin evin mi guzel, bir suru bir birinden guzel ev var. Yeterki para olsun, ee o da varmis zaten. Ne guzel, dusunme bile.

Yan apartman...sorunlari bastan cikartmak siz konusu olmax, 10 yillik evliyim.Zaten 8 yildir ayni yerde oturuyorum dedim ya.Cok sorunlular.Yani onlar da sasirip, bize niye bunu soyledi ki diyemezler.Cok sorun cikardilar bana
Mesafeni koru selamin alyeküm.aleyküm selam ne fazlasi ne cogu madem sorunlu iv var

Sartlar oyle uygun oldu, yan apartman oldu.
İstiyor/ istemiyor mevzusu pek yok ona gore.Tasinma istegi bu konudan bagimsiz.Evin seklini begenmiyor vs.

Ya esin istiyorsa tasin iste, bir tek senin evin mi guzel, bir suru bir birinden guzel ev var. Yeterki para olsun, ee o da varmis zaten. Ne guzel, dusunme bile.

Tasinmaktan nefret ederim.Evimi cok seviyorum.Komsularim cok iyi vs..Mesafemi korursam kv ile de geciniriz insallah.ne diyim

Yani sonucta dogu ailesi....uzun iliskiler icin biraz mesafe gerek...afedersiniz don alsam karisacak br aile aslinda
Dogularda once anne gelir sonra kardes en sonda eş aile baglari güclüdür 1 hatta diz niye ev aliyorsunuz?evlerin tapisida mi kardeslrrin üzerine yada eşinizin üstüne mi

Dogularda once anne gelir sonra kardes en sonda eş aile baglari güclüdür 1 hatta diz niye ev aliyorsunuz?evlerin tapisida mi kardeslrrin üzerine yada eşinizin üstüne mi

Herkes tapusunu aldi.Zaten biz bakiyoduk.artik bakmicaz.neyse bu kisimlar sorun degil.derin....mesafe koyma ile alajali konu zaten.

Bence hic korkmayin siz eski gelinsiniz sizi kimde takmaz hatta karisamaz bile madem evleride diz ödediniz ben olsam.esime boyle birsey yapmasina izin vermem ben calisam.kardesi ve karisi oturcak .tapusu benim.olur oturu o ayri

Herkes tapusunu aldi.Zaten biz bakiyoduk.artik bakmicaz.neyse bu kisimlar sorun degil.derin....mesafe koyma ile alajali konu zaten.
Iste bende bunu sacma buluyorum benim.kocam.yuzde 75 ödicek kardesine vercek niye? Veririm coluk cocuguma o parayi egitimliyim diyorsun birde masallah ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…