Kayinvalidem ve eltilerim yanima tasindi

Eşin trilyoner fln mı
O kadar millete ew alana kadar sana 2 ew dha alsaymış çocklarnza yatırım. Yakında onların bakımınada üstlenrse şaşırma.
Bide ister istemez içli dışlı olcaksınız cnm artk eşinle tartşmalara gtmem kavgalarına hazr ol

Yan apartman...sorunlari bastan cikartmak siz konusu olmax, 10 yillik evliyim.Zaten 8 yildir ayni yerde oturuyorum dedim ya.Cok sorunlular.Yani onlar da sasirip, bize niye bunu soyledi ki diyemezler.Cok sorun cikardilar bana
yan apartmandakıler ınsanlık namına bırseyelr yapıp goturmemıssınız bıle
onlarda sızın puanınızı vermıstır bosver kafan rahat olsun

canım araya kesinlikle ama kesinlikle mesafe koy ben koyamıyorum hep canı yanan ben oluyorum bir de üstüne evde tartışma oluyor anlamıyorum bu kv ne diye oğullarını bu kadar kıskanırlar gelinler neden köledir? eğer mesafe koyarsan her şeye burnunu sokmaya cesaret edemez.

İyi etmissin bence canim...yuz vermeye gelmiyor bazilarina.. Kaldiki kendileride ne mal olduklarini biliyorlardir...

ya arkadaslar :)
bı kendımızı konu sahıbının yerıne koyalım bakalım
konu sahıbı hanım kayınvalıdesınden cok cekmıs eltılerınıde tanımıyomus...
ama gorustugu kadarıyla bıraz kompleksı oldugunu gormus kı egıtım konusuna degınmıs.
cunku benım eltımde benımle kendını her anlamda kıyaslar... anlayabılıyorum...
esinın elıne para gecmıs tum aılesıne ev almıs kı benım esımde olsa aynısını yapar...
benım kayınvalıdem de esımle bana cok cektırdı mesafelıyızdır ama baglar hıc bı zaman kopmaz ,kopmamalıda...
konu sahıbı herseye ragmen ,eşi ıcın; kahvaltılarını hazırlamıs yemeklerını hazırlamıs yan apartmana tasıncaklar ıcın...
sana kotuluk edene hıc bırsey yapmak zorunda degılsın ustelık...yani üstüne düşenı yıne yapmıs ...
tek korkusu yıne eskısı gıbı benı uzerlermı dıyor; pişkin pişkin bırsey yok gıbı davranıyorlar oyuzden tavır koymak zorunda kaldım boyle boyle dedım ama bılemıyorum dıyor...
mübarek sızlerde yok kıbırlısın; onlar senın uşagınmı; senı tabıkı kımse sevmez; bızede ev alsın kocan, ben olsam senı dugunume bıle cagırmazdım ' a kadar getırmıssınız :) :)
herkes asmayı kesmeyı ne sevmiş oyle ... bellıkı gercekden kotulerle karsılasmamıs boyle konusan ınsanlar... allahda karsılastırmasın
başımda var benım 1 eltı 1 kaynanalık ordu ! ben cok ıyı anlıyorum...
atsan atılmaz satsan satılmaz; en ıyısı mesafe.

bence sorunları baştan çıkarmışsınız. size tepkili olacaklar.

Yani evet benden daha iyi anlatmisiniz.Tek korkum yeniden ayni seyleri yasamak.Kus baris yapamam.Evet gidip cok az temizlk yaptim, 1 hafta 3 ogun yemek ysptim, nereye isyerseler goturdum, bebegine bsktim vs....yeterlidir.

Yani evet benden daha iyi anlatmisiniz.Tek korkum yeniden ayni seyleri yasamak.Kus baris yapamam.Evet gidip cok az temizlk yaptim, 1 hafta 3 ogun yemek ysptim, nereye isyerseler goturdum, bebegine bsktim vs....yeterlidir.
kesinlikle yeterlıdır...
cunku bazı ınsanlara ıyılıkte yaramıyor,
eger yıne sorun cıkarcaklarsa senın uyarı cumlene gelene kadaaarrr....
goz üstünde kaştan yıne sorun cıkarırlar onlar ıcın o hııcc mesele olmaz.
kayınvalıdeme gulumseyerek buyur anne, tamam anne demem bıle rahatsızlık vermıs mesela esımı cagırmıs soylemıs salak salak gülümsemesın sinir oluyorum dıye
dunya da ne ınsanlar var ya...
ıyı davransan bı turlu tavır koysan bı turlu...
en guzelı tavır koymak hıc degılse gozun kulagın gormez duymaz sinirin zıplamaz :)

Eyyy maaşallah. Keske benimde boyle kaynim olaydi. Herkese ev. Valla esin cok dusunceliymis. Keske yakin almasaydi. Ama diyeyim, yan apartman bu kokusu cikar. Elbet olaylarin icine cekileceksin. Paran var madem git, guzel bi yerde ev al. Ne kadar uzak o kadar tatli.

Valla kv ilk gun kocama "ben senle gorusmek istemiyorum" demis.Tapuyu cebine koyunca zaten artik baska bisey alamam dedi herhalde....Ben yine insafliymisim....Bundan sonra gorur menfaatci kv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…